мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 758
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
AniHeart Eyes

Да споделя от днес: в офиса дойде един приятел на бившия ми, нещо по работа. В това време звъни телето и аз вдигам като му казвам кой е дошъл (решавам, че ще го играя откровено - не само сега, а занапред ще имам такава политика) и че ще му звънна след малко. И като се сетя каква ревност го гони по всички параграфи, не ми се щеше да му звъня после, ама няма как Laughing  И, о, чудо! Нищо по въпроса, никаква ревност, никакви 5 лева! Shocked Чак се попритесних малко. Laughing Та, най-вероятно ще да е повечето от нещата да са в мойта глава. Ще поживеем, ще видим...
Но съм доволна от тая анти-реакция. Даже си се държа по-мило от обикновено.
Оф, стига съм се хвалила, ще взема да урочасам нещата Tired

# 181
  • Лутаща се
AniHeart Eyes

Да споделя от днес: в офиса дойде един приятел на бившия ми, нещо по работа. В това време звъни телето и аз вдигам като му казвам кой е дошъл (решавам, че ще го играя откровено - не само сега, а занапред ще имам такава политика) и че ще му звънна след малко. И като се сетя каква ревност го гони по всички параграфи, не ми се щеше да му звъня после, ама няма как Laughing  И, о, чудо! Нищо по въпроса, никаква ревност, никакви 5 лева! Shocked ....Ще поживеем, ще видим...
................

Не че съм добър пророк, даже дано да съм лош, ама...............бъди подготвена за довечера. Тогава ще бъдат подпитванките, тънките въпросчета. В момента набира сили. Из главата му в геометрична прогресия нарастват съмненията и въпросите.

Или ще издебне по-късен етап, когато от нищото ще издебне и ще "убоде" с някой уж невинен коментар. Ама с такъв тон, че ще е повече от ясно какво всъщност се върти в дебелочерепната му глава.
А накрая ще заяви: "Ама аз нищо особено не съм казал"  #Cussing out

# 182
Ani,  Heart Eyes

Да споделя от днес: в офиса дойде един приятел на бившия ми, нещо по работа. В това време звъни телето и аз вдигам като му казвам кой е дошъл (решавам, че ще го играя откровено - не само сега, а занапред ще имам такава политика) и че ще му звънна след малко. И като се сетя каква ревност го гони по всички параграфи, не ми се щеше да му звъня после, ама няма как Laughing  И, о, чудо! Нищо по въпроса, никаква ревност, никакви 5 лева! Shocked Чак се попритесних малко. Laughing Та, най-вероятно ще да е повечето от нещата да са в мойта глава. Ще поживеем, ще видим...
Но съм доволна от тая анти-реакция. Даже си се държа по-мило от обикновено.
Оф, стига съм се хвалила, ще взема да урочасам нещата Tired
newsm10 е и в нашата връзка е така..поне аз така предпочитам .... "да сме си наясно"  Wink....и той спокоен и аз спокойна... че аз специално ги усещам тези неща...както и той... нито на него му е приятно да е излъган,нито на мен(споменах за егото при нас)... ама каква е ползата..... никаква.... та така през годините май осъзнахме някои неща.... но всичко зависи от двамата....той е наясно с моята емоционалност  gydi  Joy(и аз с неговата)... Laughing добре,че успява да укроти звяра в мен че...... newsm61 fight fight...... Laughing Laughing Laughing Wink

# 183
Не че съм добър пророк, даже дано да съм лош, ама...............бъди подготвена за довечера. Тогава ще бъдат подпитванките, тънките въпросчета. В момента набира сили. Из главата му в геометрична прогресия нарастват съмненията и въпросите.

Или ще издебне по-късен етап, когато от нищото ще издебне и ще "убоде" с някой уж невинен коментар. Ама с такъв тон, че ще е повече от ясно какво всъщност се върти в дебелочерепната му глава.
А накрая ще заяви: "Ама аз нищо особено не съм казал"  #Cussing out

Не мисля,че ще е така...но това зависи от човека не от телето...ако има доверие м/у тях ... телето не би реагирало така ...поне моето  Grinning
ако съм аз... така ще направя... със сигурност ще изкарам някой зъб...но телето е анализатор и когато е наясно с фактите не прави емоционални изцепки  Laughing  Peace

# 184
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:47 от BIC

# 185
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:48 от BIC

# 186
Авторски права!

# 187
Авторски права!

# 188
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:49 от BIC

# 189
  • Лутаща се
Ето още:

Отиват ви  hahaha

# 190
Е тъкмо да реша да приема тангото.......ама... ТЦ  Naughty
Медитиращата е чудесна демонстрация на стилността ти БИК Hug Естетика, душевни гъдели, хедонизъм - все телешки характеристики  Laughing

Добре Grinning Дотук добре Wink
....Има и още, и още.... Simple Smile
Я вземи посвии перките ,че ще вземат да ти порснат ушите повече от рогата.... Laughing

# 191
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:49 от BIC

# 192
Вие двамата изчерпахте ли се? Айде, моля, да си чатите другаде.
Сега ще помоля жените да ни похвалят с нещо. Възможно най-обстойно, да ни погалят малко рогата,  че съм пушил от простотията на тия двамата.

# 193
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:50 от BIC

# 194
Вие двамата изчерпахте ли се? Айде, моля, да си чатите другаде.
Сега ще помоля жените да ни похвалят с нещо. Възможно най-обстойно, да ни погалят малко рогата,  че съм пушил от простотията на тия двамата.
Ко?.... Не..... Joy  Peace

Общи условия

Активация на акаунт