мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 628
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
не виждам никакъв проблем....а пък те си знаят какви са им отношенията..... и си мисля ,че не е редно някой друг да се бърка в това...ако искат да са заедно ще са...ако държат един на друг...същото...просто не е коректно някой да взима решенията вместо тях.... Peace......

мога само да кажа да има търпение и здрави нерви....  bouquet

# 481
  • Бургас
Абе, нейният телец хич не е от срамежливити и вече два пъти се появява "уж по работа" само за да я види, но тя е смотана  Laughing и държи той да я гони  Whistling

Много правилно.Ако интереса му е истински няма да се откаже. PeaceА тя коя зодия е?
И все пак трябва да комуникира с него, иначе той може да остане с грешно впечатление.

# 482
Добра тактика, според мен на много от телетата им харесва да им се дърпат. Но идва момент, в който се оттеглят и чакат да бъдат "завоювани". От начачало и аз много се дърпах на моето теле, но после той ми го върна тъпкано  ooooh!

п.с  До сега само четях и черпех информация (е, понякога се и допитвах), но вече се чувствам "по-веща", щом почнах и да се изказвам.  Mr. Green

# 483
Ама то при тях все още не се е случило нищо, само се "заглеждат"  hahaha Аз и давам акъли, ама от позицията на непознаваща нито един телец, освен двегодишният ми син  Laughing
За комуникация- комуникират, лично съм била свидетел  Mr. Green Хахо, хихо и това е.  Wink Тя е Лъвица  Crazy

# 484
  • Бургас
Нормално, лъвската гордост не позволява да се предлага  Simple Smile Ако той е сигурен/много важно нещо за нас/, че тя го харесва, предполагам че ще се развият в добра посока нещата, но ако примерно се заиграва и с други може да не му хареса.
.Мен поне би ме отказало ако видя, че някой мъж паралелно се закача и с други жени.Това би ме обидило жестоко  Twisted Evil

emssi, изказвай се  Simple Smile- те мъжете като изчезват от темата, ние поне да ги разнищим едно хубаво.И аз не познавам мъжката половина, съдя по себе.

# 485
Според мен нищо няма да излезне, детска работа (макар, че и двамата не са точно деца), но аз като наблюдател усещам искрите между тях, а предполагам и те ги усещат. Готино е! Peace

# 486
Така...аз не искам да се намесвам в отношенията...на ..този и онзи...защото на края кой обира масрафа....предавателя (нищо лично към никой...от опит го казвам)...... Peace

а по въпроса за мъжката част на теленцата съм за нищенето...хем полезно за нас...хем полезно за тях....ако имат очи да видят...... ако не ..................................!

а при лични отнощения в начален етап....винаги има детски работи....та нали все някога сме били малки деца, а сега малко по големи такива .... Mr. Green  Peace

# 487
В нищо не се намесвам. Момичето е търсило инфо в нета за мъж Телец, попаднало е на темат и понеже знае, че имам регистрация тук ме помоли да питам.

# 488

В нищо не се намесвам. Момичето е търсило инфо в нета за мъж Телец, попаднало е на темат и понеже знае, че имам регистрация тук ме помоли да питам.

bouquet спокойно бе.....казах,че не е лично към никой....просто оправдавам себе си....защо не изказвам мнение.... Hug

Аз нищя телето според моето....нагледно такова.... за чуждите мисля,че нямам право след като не ги познавам достатъчно Grinning

# 489
хайде добро утро...аз вчера пуснах телето да пасе.... hahaha отиде той по "гаджета" и по едно време ми звъни..."аз малко ще се забавя"...ама да ми даде отчет какво се случило  Grinning..... ооо горкото  action032 май се позагубило по пътя hahaha...на връщане...."много ли ще ям бой"  hahaha ме пита...аз споко бе... няма... Whistling.. #Sniper  Whistling аз пък си говорех с бившата ти.....  hahaha...а той ... а?.... мисли мисли....по едно време "с по луда от теб до сега не съм бил" hahaha...
 newsm78......сега това като комплиментли да го приема...какво ли... newsm78 newsm78  hahaha

# 490
Ani Ta, това е голям комплимент Simple Smile

# 491
ами защото ... нали рогатковците...казаха,че с луди не се занимават... Grinning

Явно наистина са на принципа "хем им се иска,хем им не стиска"..... Peace Joy

# 492
Но обичат да има интрига малко, напрежение. Не харесват тривиалността в жените Simple Smile Тривиалните жени не могат да им създадат напрежение, а лудите можем Laughing

# 493
Знам ли ги...то едните говорят едно...другите друго....на мен ми прилича,че понякога се държат като ощипана госпожица....  pletka  newsm65  Peace

# 494
Време е да се оплача от моето теле! Преди да се вземем официално, беше най-романтичното същество, което може да съществува! Не можеше ден да мине без да говорим по телефона 1-2 часа, да идва до вкъщи ей така да ме види за 5 мин., а като свърши работа да прекараме възможно най-дълго време заедно!
А сега нищо, мисля си,че телефонът се е счупил или че съм оглушала!  Няма да се обади да ме види жива ли съм не съм ли! Камо ли да дойде да ме види.  Пиша му някой смс да му напомня,че съм жива, но е като да пратя съобщение в открития космос и да чакам отговор от извънземни!
А като се видим, ни лук ял,ни лук мирисал! Все едно всичко си е в реда на нещата и не е осъзнал как ме е подразнил. Може би аз съм си виновна,свикнах да е един и сега обратно в реалността,но защо така грубо. ooooh! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт