мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 602
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
за теб беше july13  Hug

аааа...разбирам.... Naughty... Shocked....само си   typeuu  Wink...всеки си споделя според собственото виждане  Hug....

а по въпроса с търпението...имам предвид,че телето докато се накани да ... мръдне... ritnik.....на повечето им писва(както и на мен).... atwork....и става.... red а пък ми се иска да има мир и любов.... Heart Eyes

Какво занчи трпение да стоя и да мълча и да чакам????
.... да нещо такова...като ти писне....ръч-ни...тук там.. смс или каквото решиш...и после се отдай на балжено спокойствие...пък ако не става....пусни го да пасе...  Mr. Green

и не се подлъгвай...това че имам свободно време да пиша не означава,че разбирам телето  Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 15:22 от Ani Ta

# 511
Абе не знам, нещата потръгнаха много добре, имаше дни в които си пишехме смс-си нонстоп, вечер на скайпа и така. Той започна да се отпуска в разговорите и видимо му беше приятно. Когато се виждаме също, много е мил и нежен и......всичко е уникално. Така беше и миналия уикенд, просто прекрасно, ханване и мързелуваме на топло в леглото той така искаше. С всичко показваше, че му е много приятно и в следващия момент-мълчание, нито се обажда нито пише, нищо. Според мен няма причина да е сърдит за нещо или нещо да не му е харесало, затова ми се струва странно мълчанието му Cry Sad

# 512
успокой се бе.... Hug...може просто да го е страх hahaha... Mr. Green ....от него си....нали знаеш хората правят неща според себе си...и това което чувстват.... Hug

# 513
...това че имам свободно време да пиша не означава,че разбирам телето  Mr. Green

Да не си ГЪКНАЛА!

# 514
........ и в следващия момент-мълчание, нито се обажда нито пише, нищо.

За теб....

Ще чакаш.
Докато му дойде времето......... ако му дойде.
Ако не щеш - ако щеш!
Иначе хващаш гората.

# 515
божееее рогатото не издържа...да не ти махнаха ban-a аааа????? hahaha

# 516

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Абе.........ти..... явно отдавна си забравила какво е ТЕЛЕЦ!
Твоя домашен, дресиран и оседлан любимец.... Няма нищо общо с един див и свободен БИК!
Ако си ми пред очите - на живо....... ще те накълцам на кайма, ще хвърля шепа ориз и ще те завия за секунди в това!  

# 517
десет дена...  Party

# 518

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Абе.........ти..... явно отдавна си забравила какво е ТЕЛЕЦ!
Твоя домашен, дресиран и оседлан любимец.... Няма нищо общо с един див и свободен БИК!
Ако си ми пред очите - на живо....... ще те накълцам на кайма, ще хвърля шепа ориз и ще те завия за секунди в това!  

newsm62 newsm62 newsm62 .... и на мен ми е приятно да те "видя".... благодаря...вече вечерях  Peace hahaha

# 519
........ и в следващия момент-мълчание, нито се обажда нито пише, нищо.

За теб....

Ще чакаш.
Докато му дойде времето......... ако му дойде.
Ако не щеш - ако щеш!
Иначе хващаш гората.
Е аз съм търпелива и ще чакам(дано не е напразно). То аз си мислех, че по- големи инати и нерешителни от нас Козирозите няма, но едрия рогат добитък явно ни бие и по двете.

# 520
  • Бургас
Джули, няма какво да чакаш.Да не сте в детската градина.Зрелите хора не постъпват така.Потърси го и поискай обяснение.Хич да не ти пука и да не те е срам какво ще си помисли.Ако без причина не ти се обажда след така прекарано време заедно  е несериозно /освен ако не сте на по 20 години и акъла му да е още лапешки, но по думите ти изглежда,че не е така/.
То пак ще се повторя ама не е от зодията

То това, че сме бавни е вярно, но при вече установена близост не би трябвало да е това проблема.

# 521
според мен при мъжете не е така...тях ги е страххххххххх...ама якоооо bishop...особенно в началото на връзката когато не са наясно със себе си... Mr. Green

# 522
# 523
хихи- бях пророкувала 14 на 30-31 стр.  Mr. Green
уелкъм бек!  Hug

# 524
 Галчудо, не сме на по 20, той е на 34 и затова ми е странно, че е толкова колеблив. Само като отворя скайпа и препрочета какво сме си писали последния път, точно преди да дойде у нас.....по думите му личи, че няма по- щастлив човек от него, затова че ще се видим, че ще бъде близо до мен и затова, че според думите му е намерил жена с която да няма задръжки и харесваме едни и същи неща: храна, музика, секс....и т.н. Но не го познавам достатъчно добре за да знам защо щом му е хубаво не се обажда. Може пък както казва Ani Ta наистина го е страх.

Общи условия

Активация на акаунт