мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 506
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
И като се разярите сте ми ясни- светват ви очите, изпъкват ви жилите, зачервявате се целите и...- бягааай!!!

А така де! КАЖИ и го на пиранята! Mr. Green

И хубава храна обичате- домашно приготвена. Да има мръвка и картофи за предпочитане. И червено винце. И меко креватче. И успокояваща музика. И красива жена. Дето не бърбори много, ама да не е слабохарактерна. Да има мнение. И да държи на него. Ама да държи на него утре...или вдругиден. Не точно когато сте изморени, смазани, отпаднали и искате да си починете. Само тогава да си замълчи. Пък после да си спори. Mr. Green с радост ще го изтърпите
Така ли е?  Party
Praynig Praynig Praynig Grinning Сладурче си ти Mr. Green
Който го може, си го може!

# 646

е какво да ми каже...страх лозе пази

hahaha ш'а умра с вас...можете човек в затвора да вкарате  Joy

# 647
Галчудо, благодаря   bouquet
BIC, благодаря и на теб   bouquet Тайно се надявах да не ме застреляш баш с тоя отговор  Confused

Пиранята се опитва да събуди един от нерви....
Спомени от моето миналото....
Това съм го играл на живо! Години!

Тъъъъъ.... ти казвам, че ме е разпенила и сега хич не ми е на кеф да пиша и да влизам във въпроса ти!
И утре е ден Wink

# 648
И другото, което искам да кажа, "Вулкане", е че мноооого те кефи да се дракосваш тъкмо с тая "Пираня"  Mr. Green
Ама направо влизаш тук главно, за да видиш какви ги е натворила  Mr. Green Отречи, ако можеш!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 649
Hug знаех си, че имаш чувство за хумор  Mr. Green
Ама, добре, че е шегата, да си кажем истината... Naughty дърпайте си се вие ама... Купидон вижда! Shocked Joy

hahaha аааа тоя дори не го познавам кой е........ Mr. Green

# 650
И другото, което искам да кажа, "Вулкане", е че мноооого те кефи да се дракосваш тъкмо с тая "Пираня"  Mr. Green
Ама направо влизаш тук главно, за да видиш какви ги е натворила  Mr. Green Отречи, ако можеш!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ако си права аз........  bye afwitch

# 651
Права съм! Не за Купидон и глупостите, че ще ви женя  Mr. Green (макар че не се знае то...), а за интереса  Wink . Но едва ли ще си признае  Mr. Green ...

# 652
е то ясно....страх hahaha

# 653
# 654
 newsm62 newsm62 newsm62.........пий-ни студена водица да ти е мир-на главица  Peace

Хайде пожелавам на всички ви само хубави моменти с телетата...аз наистина  afwitch

# 655
Ама недей така! не офейквай  Sad

# 656
Пропуснала съм панаира снощи, но нищо. Добро утро на всички Simple Smile Искам да ви кажа, че трябва да намеря начин да вляза под кожата на това Теле, защо знам, че отдолу се крие една много красива и нежна душа и аз искам да я открия. Аз съм зодия Инат, не мога да си оставя магарето насред моста, така че ще се боря до край. Надявам се да се получи  Simple Smile  Praynig  Hug

# 657
  • Бургас
Ох, Джули - да беше му се паднала една златна рибка щеше да разбре някои неща.

Незнам при  другите рогати дали е така, но аз например трудно се отказвам, но откажа ли се е за винаги.

# 658
 Ani Ta  на колко годиниси ако не е таина

# 659
Ani Ta  на колко годиниси ако не е таина

АниТа, излезе ти късметът  hahaha
Даже вече се удвои  Wink
Сори за спама, приятен ден на всички ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт