мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 547
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
така случайно да издруса крушата а?

По практични задачи имам....

# 601
 hahaha отдава ли ти се  hahaha не знаех.... hahaha

# 602
Така е не си показваме емоциите. Мислим и като го измислим тогава чак. Не осъзнавах колко е дразнещо докато не  намерих едно такова срещу себе си. Та му играх с неговите номера по неговата глава.  Whistling

newsm10    .......................!  Hug

hahaha

# 603
ооо милата...не каза ли че сте от 1,5 год заедно?

Rage Rage #Sniper newsm66 newsm66 newsm66....

като се съберете...дай го насам да му натрия носа Wink

Hug
Познаваме се от 1.5 год., (аз тогава започнах работа във фирмата), но излизаме от няма и месец  Sad. Бях много удивена като каза, че още тогава съм му направила впечатление, но го било срам открито да каже или покаже симпатиите си. Или това са били само празни приказки на сваляч?!?!  newsm78

# 604
  • Бургас
Джули, виж сега може и наистина да е срамежлив, въпреки че го дава приказлив.Мисля, че мъжете когато говорят много прикриват несигурността си и че,като цяло нямат нашата нужда от приказки.
Дай му време, ако това е причината то ще се разбере или директно попитай, въпреки, че Бик е против.Все пак ние не сме от увъртащите зодии и мисля,че предпочитаме "право куме в очите"/поне аз съм така/отколкото недомлъвки.Накрая може да реши, че не го харесваш.

# 605
Джулче, козите сте малко трудни за разгадаване - на първоначален етап и запознанство... Mr. Green
Имате силно излъчване на студена и "непревземаема" крепост...  Rolling Eyes Това разбира се не е така, когато ви заговори и опознае човек. Измисли по отдалеч някакъв въпрос в тази връзка, да го подпиташ - дали е имал взимане/даване с друго козле преди теб. Ако няма опит - това ще му отнеме време... Докато те разгадае... Това ми хрумва по въпроса за "страх" Wink

# 606
Все пак ние не сме от увъртащите зодии и мисля,че предпочитаме "право куме в очите"/поне аз съм така/отколкото недомлъвки.

Аз пък съм останала с впечатлението, че тая зодия никога не комуникира директно и с всички карти на масата. Все се увърта, извърта, намеква, натвърдва  ooooh!. Няколко такива екземпляра имам на работа и ми се налага да работим заедно, еми трудно ми е. Отгоре на всичкото и досега шефските ми тела все от тая зодия, явно нещо съм орисана  Laughing А и в роднинското ми обкръжение се намират един-двама, та съвсем да доукрасят картинката.
Не ме разбирайте погрешно, смятам, че за лидери/ръководители, особено мъжете са перфектни, обаче голямо мислене, голямо тутане, голям анализ, и как пък един път не си казахте какво искате в прав текст, ми все в междуредието трябва да гадаем. А да и често всяко решение е предпоследно  hahaha

# 607
  • Лутаща се
Повечето пъти всяко решение е пред последно, да не кажа винаги  Rolling Eyes

# 608
 newsm78 newsm78 newsm78...при мен  женските телетата не са такива...казват си какво мислят... Grinning.... при мъжете....е те там е проблема....докато си каже мъката трябва да вадиш думите с ченгел...но в такива случаи... #Sniper...това помага особено като го хванеш на къси пасове hahaha иначе мълчи като...   Close ....другия вариант: може и да ти говори куп глупости  blahblah да се прави на весел  Joy или клоун или каквото прецени...че трябва...но вътре(в душата му) е един друг свят ... там се случват хубавите неща  Wink...и се разкрива много трудно(на непознати)...от там и туткането и анализирането,мълчанието...и т.н при взимане на решенията...но взето ли е веднъж остава окончателно Grinning

всичко е страх
                                        но никога не би си признал                                                                                      

това са ми наблюденията Wink

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 17:47 от Ani Ta

# 609
Джулче, козите сте малко трудни за разгадаване - на първоначален етап и запознанство... Mr. Green
Имате силно излъчване на студена и "непревземаема" крепост...  Rolling Eyes Това разбира се не е така, когато ви заговори и опознае човек. Измисли по отдалеч някакъв въпрос в тази връзка, да го подпиташ - дали е имал взимане/даване с друго козле преди теб. Ако няма опит - това ще му отнеме време... Докато те разгадае... Това ми хрумва по въпроса за "страх" Wink
Определено има вземане даване с Козите, майка му и сестра му са Кози също, би трябвало много добре да познава характера ни. Пък и въпреки, че излизаме от скоро, се познаваме от преди, говорили сме....Единствено веднъж той спомена, че предния път като не се обаждал, се и притеснявал данеби от моя страна това да е само флирт, ей така за няколко пъти и край.
Аз споделих, че не си падам по този вид контакти, но че съм си помислила същото и за него(щом не се обажда) и така изяснихме нещата.

# 610
Джули, виж сега може и наистина да е срамежлив, въпреки че го дава приказлив.Мисля, че мъжете когато говорят много прикриват несигурността си и че,като цяло нямат нашата нужда от приказки.
Дай му време, ако това е причината то ще се разбере или директно попитай, въпреки, че Бик е против.Все пак ние не сме от увъртащите зодии и мисля,че предпочитаме "право куме в очите"/поне аз съм така/отколкото недомлъвки.Накрая може да реши, че не го харесваш.

Еми ето, седя и чакам сътпеливо да си мисли, мисля че на този етап ако го попитам директно може съвсем да се уплаши. Но пък му напомням от време на време за себе си, ето днес пак дойде и пак седна на стола ми. Като си тръгна му написах смс колко приятно го е затоплил Wink Не че получих отговор(което обикновено се случваше, но....)

# 611
Определено има вземане даване с Козите, майка му и сестра му са Кози също, би трябвало много добре да познава характера ни. Пък и въпреки, че излизаме от скоро, се познаваме от преди, говорили сме....Единствено веднъж той спомена, че предния път като не се обаждал, се и притеснявал данеби от моя страна това да е само флирт, ей така за няколко пъти и край.
Аз споделих, че не си падам по този вид контакти, но че съм си помислила същото и за него(щом не се обажда) и така изяснихме нещата.

Майка му и сестра му са друга приказка. Сега е попаднал на задачка с повишена трудност Mr. Green  Вече е успял да се преметне, през крепостните ти стени и е усетил, какво топло, мило, уютно... и още нещо Laughing посрещане, си му предложила. Това го е изненадало приятно - не го е очаквал. Но все още не си му отворила портите... newsm78 Стената си стои...Той пак си е тръгнал прескачайки дувари. Тук има пак изненада Whistling За това му трябва време да се ориентира в обстановката newsm78  И сега си седи, търси и мъдри формулата как се решава този ребус ooooh!  В тази ситуация ще бъде по пасивен, дистанциран, бавно и трудно ще споделя мисли.

# 612

всичко е страх
                                        но никога не би си признал                                                                                      

Слаба и лоша ученичка....

Която си въобразява, че става за...

Naughty Naughty Naughty

# 613
АниТа, моите наблюдения включват и мъже, и жени.
Джули, успех, моите отношения с Телци са работни/роднински, та не мога да те посъветвам, но май ще ти трябва доста търпение, егасиму и мулето  newsm78

# 614
Еми ето, седя и чакам сътпеливо да си мисли, мисля че на този етап ако го попитам директно може съвсем да се уплаши. Но пък му напомням от време на време за себе си, ето днес пак дойде и пак седна на стола ми. Като си тръгна му написах смс колко приятно го е затоплил Wink Не че получих отговор(което обикновено се случваше, но....)

newsm10 ............ само така........ smile3502

Общи условия

Активация на акаунт