мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 526
  • 730
  •   1
Отговори
# 615

..... мисля че на този етап ако го попитам директно може съвсем да се уплаши....

Телето не изпитва страх - това ни е непознато!
Ако имаше и бегла представа, каква сила  и мощ има в нас - щеше да разбереш, че това е просто глупаво Wink

# 616
АниТа, моите наблюдения включват и мъже, и жени.
Джули, успех, моите отношения с Телци са работни/роднински, та не мога да те посъветвам, но май ще ти трябва доста търпение, егасиму и мулето  newsm78

smile3525 ........  hahaha

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 18:25 от Ani Ta

# 617
Слаба и лоша ученичка....

и к'во............ smile3502

# 618
Определено има вземане даване с Козите, майка му и сестра му са Кози също, би трябвало много добре да познава характера ни. Пък и въпреки, че излизаме от скоро, се познаваме от преди, говорили сме....Единствено веднъж той спомена, че предния път като не се обаждал, се и притеснявал данеби от моя страна това да е само флирт, ей така за няколко пъти и край.
Аз споделих, че не си падам по този вид контакти, но че съм си помислила същото и за него(щом не се обажда) и така изяснихме нещата.

Майка му и сестра му са друга приказка. Сега е попаднал на задачка с повишена трудност Mr. Green  Вече е успял да се преметне, през крепостните ти стени и е усетил, какво топло, мило, уютно... и още нещо Laughing посрещане, си му предложила. Това го е изненадало приятно - не го е очаквал. Но все още не си му отворила портите... newsm78 Стената си стои...Той пак си е тръгнал прескачайки дувари. Тук има пак изненада Whistling За това му трябва време да се ориентира в обстановката newsm78  И сега си седи, търси и мъдри формулата как се решава този ребус ooooh!  В тази ситуация ще бъде по пасивен, дистанциран, бавно и трудно ще споделя мисли.
Какво разбираш под" отваряне на порти" ти с твоята метафора ще ме убиеш. Показала съм му по всякакъв начин, че ми е приятно, споделила съм всичко, което е искал да знае. Какъв е проблема като харесваш една жена и тя ти отговаря със същото, били сте заедно няколко пъти, знаеш какво работи, как живее, имате общи интереси, харесвате едни и същи неща(във всяко отношение) и и казваш колко това ти харесва, че до този момент все си имал всичко поотделно, а сега си попаднал на жена, която оправдава всичките ти критерии(свободна, без деца, домакиня, добре изглеждаща, в секса няма табу, и там знае какво иска а и ти какво харесваш.....)?!?!?

# 619
  • Бургас
Иде ми да му фрасна един на този #Cussing out

# 620
Какво разбираш под" отваряне на порти" ти с твоята метафора ще ме убиеш. Показала съм му по всякакъв начин, че ми е приятно, споделила съм всичко, което е искал да знае. Какъв е проблема като харесваш една жена и тя ти отговаря със същото, били сте заедно няколко пъти, знаеш какво работи, как живее, имате общи интереси, харесвате едни и същи неща(във всяко отношение) и и казваш колко това ти харесва, че до този момент все си имал всичко поотделно, а сега си попаднал на жена, която оправдава всичките ти критерии(свободна, без деца, домакиня, добре изглеждаща, в секса няма табу, и там знае какво иска а и ти какво харесваш.....)?!?!?

мила отговора е малко по горе с червени букви... Wink Hug
(има доста инфо по въпроса за страх от обвързване или от самия себе си..и т.н) Wink

# 621
# 622

Какво разбираш под" отваряне на порти" ти с твоята метафора ще ме убиеш. Показала съм му по всякакъв начин, че ми е приятно, споделила съм всичко, което е искал да знае.....

Хубаво Grinning
Но имаме нужда да се убедим във всичкото това Mr. Green
Търпение Wink

На изброените от теб неща - мятаме по едно око... Но по някога гледаме и други, който може и през ум да не ти минават.
Не ме питай - няма да ти кажа какви са.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 19:13 от BIC

# 623

Какво разбираш под" отваряне на порти" ти с твоята метафора ще ме убиеш. Показала съм му по всякакъв начин, че ми е приятно, споделила съм всичко, което е искал да знае.....

Хубаво Grinning
Но имаме нужда да се убедим във всичкото това Mr. Green
Търпение Wink

На изброените от теб неща - мятаме по едно око... Но по някога гледаме и други, който може и през ум да не ти минават.
Не ме питай - няма да ти кажа какви са.

И така дистанционно ли ще се убеждава??? Няма какво да крия BIC, сложила съм картите на масата, но той се страхува да свали своите. Това за мен е мъжко ЕГО.

# 624
По принцип е добре за една свалка жената да се държи в неведение, тази стратегия винаги работи: мъжът да се държи един път мило, после да не дига жесеема една седмица, да показва незаинтересованост

# 625
По принцип е добре за една свалка жената да се държи в неведение, тази стратегия винаги работи: мъжът да се държи един път мило, после да не дига жесеема една седмица, да показва незаинтересованост
[/qu
И кому е нужно това????

# 626
И така дистанционно ли ще се убеждава??? Няма какво да крия BIC, сложила съм картите на масата, но той се страхува да свали своите. Това за мен е мъжко ЕГО.

Ами разбира се, че има мъжко ЕГО! Mr. Green
Имаш си работа с МЪЖ bowuu
Ти друго ли искаш newsm78
Една жена.... винаги има какво да крие Wink
Ако той вижда в теб - жената, партньора, приятеля,"неговото" момиче - като му дойде времето - ще го разбереш по всякакъв начин.
Ти на този етап - нямаш какво особено да правиш - постарай се да не разваляш това което е сега.

# 627
[/qu
И кому е нужно това????

Това се отнася само за секс...

# 628

Ами разбира се, че има мъжко ЕГО! Mr. Green
Имаш си работа с МЪЖ bowuu
Ти друго ли искаш newsm78
Една жена.... винаги има какво да крие Wink
Ако той вижда в теб - жената, партньора, приятеля,"неговото" момиче - като му дойде времето - ще го разбереш по всякакъв начин.
Ти на този етап - нямаш какво особено да правиш - постарай се да не разваляш това което е сега.
Дано не е сляп и наистина да ги вижда.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт