Испански сериали - Тема 4

• 92 227
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, имам въпрос за "Исабел Кастилска". Така и не успях да намеря субтитри за 13-ти последен епизод и чакам от месеци да го изгледам. Някой знае ли дали изобщо има такива?

Ако търсиш Изабел Кастилска няма да намериш. Преведен е като Изабел. Първото е варианта на БТВ.
http://bukvi.bg/load/1-1-0-552

# 196
  Хареса ми El tiempo, с нетърпение очаквам следващата серия.

# 197

Влизам по терлички, да се "оплача" от Дими ...С тези видеа, дето пусна и аз се заразих.

Хората на Пако съм гледала до средата на 7-ми сезон. После нямах никаква възможност, а честно казано впоследствие и не търсих, защото стана доста напрегнато в сериала, пък не бях в състояние да гледам тогава напежения, но сега  - да! Започнах вече да тегля.

Питане: 7-ми сезон в Замунда го няма, няма я и1-ва серия на 8-ми сезон. А в п2п няма сийд  - идеи?

yani4ka давам си мнението: не съм гледала друг сериал, в който бушуват толкова страсти, емоции и палитри от чувства от всякакъв вид, че направо хвъчат извън екрана - за първи път, в рамките на 5мин. видях как на съпружеското да му става лошо от смях, а аз ревах от вънение  - никой друг филм не ми е докарвал толкова ралични емоции за толкова кратко време Shocked Гледай го Wink   

# 198
  • Ямбол
Мари, заповядай в групата ни във Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/132013600167507/619401664762029/?notif_t=like.
Там ще помолим за сийд за п2п, за да успееш да си го свалиш.  Hug
Епизод 1, сезон 8 го има в ютуб с превод, но не беше целият, мисля.

# 199
  • Ямбол
Снимки от наградите "Гоя" тази вечер:

# 200
Здравейте, имам въпрос за "Исабел Кастилска". Така и не успях да намеря субтитри за 13-ти последен епизод и чакам от месеци да го изгледам. Някой знае ли дали изобщо има такива?

Ако търсиш Изабел Кастилска няма да намериш. Преведен е като Изабел. Първото е варианта на БТВ.
http://bukvi.bg/load/1-1-0-552

Знам, че е преведен "Исабел". Изгледала съм всичко да тук,питам за субтитри за 13-та серия има или няма? По Бтв сега го дават отначало, но аз съм ги гледала. Някак си не ми се иска да чакам там до 13-ти епизод  Simple Smile

# 201
Miss_Bingley виж линка, който ти постна krista ...това са субтитрите на 13-ти еп. Simple Smile

# 202
Добре де навихте ме, ще започна Хората на Пако  Heart Eyes

# 203
Miss_Bingley виж линка, който ти постна krista ...това са субтитрите на 13-ти еп. Simple Smile

хахах, Thank you  Simple Smile

# 204
         Дими, пак ми напълни душата със тези снимки - ама много са ни хубави любимците! Hug

Да си кажа за  Изабел: - и на мен първата серия ми дойде малко като постна манжа, но след втората се удавих - искаше ми се да си пусна 3-та веднага .... Ще го бъде, хареса ми! Grinning...дано само пак не отвися по нощите  Mr. Green

# 205
  • Бургас
Добър вечер  Party Аз малко да отклоня темата към Гран Хотел ... Вие от къде теглихте последната серия - 22ра. Аз от Замунда, в епизода не са изрязани рекламите, като през цялото им времетраене текът субтитрите и после става много тегаво за гледане и направо го спрях ....  Cry Не мога да си оправя тайминга на плеара, та ако мога да го изтегля от другаде или субтитри ... Предварително благодаря !!!

# 206
  • Ямбол
Добър вечер  Party Аз малко да отклоня темата към Гран Хотел ... Вие от къде теглихте последната серия - 22ра. Аз от Замунда, в епизода не са изрязани рекламите, като през цялото им времетраене текът субтитрите и после става много тегаво за гледане и направо го спрях ....  Cry Не мога да си оправя тайминга на плеара, та ако мога да го изтегля от другаде или субтитри ... Предварително благодаря !!!

От DMCA-removal-from-Google  Peace

# 207
  • Бургас

Мерси  Hug                                                                                                                                                                             

# 208
  • Ямбол
        Дими, пак ми напълни душата със тези снимки - ама много са ни хубави любимците! Hug

Да си кажа за  Изабел: - и на мен първата серия ми дойде малко като постна манжа, но след втората се удавих - искаше ми се да си пусна 3-та веднага .... Ще го бъде, хареса ми! Grinning...дано само пак не отвися по нощите  Mr. Green

Хубави, ама баш хубавецът го нямаше - в Южна Америка е (снима филм).  Crossing Arms

И мен "Исабел" не ме грабна от 1-ви епизод. Даже си направих почивка от месец м/у 1-ви и 2-ри.  Mr. Green

# 209
  • Русе
Здравейте, почитатели на испанското кино  wavey

Изгледах първите два епизода на "Изабел" и ми хареса много. От къде мога да сваля сериала, имайки се в предвид, че замунда не се отваря извън България?
Сигурно е поместено назад в темите, но не знам къде да търся Simple Smile
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт