Испански сериали - Тема 4

• 92 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Здравейте, почитатели на испанското кино  wavey

Изгледах първите два епизода на "Изабел" и ми хареса много. От къде мога да сваля сериала, имайки се в предвид, че замунда не се отваря извън България?
Сигурно е поместено назад в темите, но не знам къде да търся Simple Smile
Благодаря предварително!

От тези два торент тракера, но изискват регистрация.  Peace

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=isabel&cat … =1&searchrs=0
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … =0&hidexxx=on

# 211
  • Русе

Изгледах първите два епизода на "Изабел" и ми хареса много. От къде мога да сваля сериала, имайки се в предвид, че замунда не се отваря извън България?
Благодаря предварително!

От тези два торент тракера, но изискват регистрация.  Peace

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=isabel&cat … =1&searchrs=0
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … =0&hidexxx=on

Благодаря много!  bouquet

# 212
  • София
Изгледах Интернатът. Готин сериал, но финала много бозав ми дойде. Твърде много хепи енд за моя вкус /само Фермин го отнесе/. Гран Хотел повече ми допадна, дали защото първо него гледах, не знам. Интернатът също много ми хареса и препоръчвам, но на моменти силно ме дразнеше.

# 213

Благодаря предварително!
DMCA-removal-from-Google се отваря от чужбина. Аз живея в Испания и редовно тегля от там  Peace
В случай, че все пак не можеш да теглиш от там, можеш да използваш този сайт http://bgtorrentz.net/. Чрез него могат да се отварят торенти, от които е забранено тегленето в чужбина.

Леле хора, не знам как съм могла да отлагам Хората на Пако толкова време. Страхотен сериал, ще ме уморят от смях.

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 22:52 от yani4ka_83

# 214
  • Варна
Гледам Гранд хотел, като на моменти ми харесва, а на моменти ме дразни. Има ли го някъде разказан какво се случва до края, илипък някой дето го  е гледал да каже. Че така само гледам и като си представя колко серии има още и се чудя дали да не го зарязвам. Толкова е омотано в момента.

# 215
  • София
Е, ако толкова те дразни явно не е твоят сериал.  Laughing Вярно, че и той на моменти става дразнещ, ама толкова им отива ролята на повечето герои, че всичко им прощавам.

# 216
  • София
Гледам Гранд хотел, като на моменти ми харесва, а на моменти ме дразни. Има ли го някъде разказан какво се случва до края, илипък някой дето го  е гледал да каже. Че така само гледам и като си представя колко серии има още и се чудя дали да не го зарязвам. Толкова е омотано в момента.

Зависи докъде си стигнала. В един момент някои неща се проясняват, при това доста неочаквано, други остават загадка до самия край. Но определено си струва, до този момент този сериал ми е един от любимите.  

Но ако наистина не ти върви - не го гледай.

# 217
  • Ямбол
Леле хора, не знам как съм могла да отлагам Хората на Пако толкова време. Страхотен сериал, ще ме уморят от смях.

А тъй, продължавай! От всичко по много е сериалът - прекрасен!  Heart Eyes
Видео-агитацията ми свърши работа.  Grinning

Гледам Гранд хотел, като на моменти ми харесва, а на моменти ме дразни. Има ли го някъде разказан какво се случва до края, илипък някой дето го  е гледал да каже. Че така само гледам и като си представя колко серии има още и се чудя дали да не го зарязвам. Толкова е омотано в момента.

Ми, зарязвай го - щом те дразни. Или си направи почивка и гледай друг- аз така правя, когато усетя, че даден сериал ми досажда, вместо да ми доставя приятни емоции.  Peace

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 02:16 от DimiLoca

# 218
Исабел много ми хареса, Като цяло просто обожавам исторически филми, най-любим ми е Тюдорите. Първия епизод и на мен ми тръгна мудно, но историята на Исабел е интересна, а и нали тя е майка на първата жена на Хнери 8-ми и някак си всичко свързано с тези династии ми е многооо любимо. Мишел е превъзходна. Heart Eyes

Според мен напълно си е правилно Исабел, а не Изабел. В испанския няма такова твърдо си "з". Там е съскане яко Mr. Green

# 219
Охх, агитирай, агитирай,  Дими, на 5-ти епизод оставих Изабел / Силвето е права, защо ли са го превели така..и аз мисля, че е по-правилно Исабел, но не е чак толкова важно/ та от твоята агитация - хоп и аз на Хората на Пако!..да си го довърша, пък и да се покефя...Изабел - за после, тъй като наште Хора -  те просто нямат конкуренция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 220
О, Хората са най-доброто нещо в сферата на сериалите! Велики! Макар  че последните сезони не са това, което бяха. Толкова съм се смяла и съм плакала с тях! Ролята на всеки един пасва като ръкавица. Всички са толкова комични, истински, талантливи. Мога цяло есе да им спретна с хвалебствия. И разбира се, че Уго и Марио са ми най на сърце, всички харесвам до един, то си е ясно, но любимият ми герой в сериала е дон Лоренсо. Няма такъв образ. Ще взема пак да ги почна. Имам няколко епизода от 9 сезон за доглеждане, но все ги отлагам. А на последния епизод оъ 8-ми сезон си изревах очите. Един от най-тъжните мигове, дето съм гледала на филм изобщо.

# 221
О, Хората са най-доброто нещо в сферата на сериалите! Велики! Макар  че последните сезони не са това, което бяха. Толкова съм се смяла и съм плакала с тях! Ролята на всеки един пасва като ръкавица. Всички са толкова комични, истински, талантливи. Мога цяло есе да им спретна с хвалебствия. И разбира се, че Уго и Марио са ми най на сърце, всички харесвам до един, то си е ясно, но любимият ми герой в сериала е дон Лоренсо. Няма такъв образ. Ще взема пак да ги почна. Имам няколко епизода от 9 сезон за доглеждане, но все ги отлагам. А на последния епизод оъ 8-ми сезон си изревах очите. Един от най-тъжните мигове, дето съм гледала на филм изобщо.

E, дума да няма.... аз заради реването реших да ги отложа защото знаех какво става нататък...със сигурност първите сезони са по-добри или по-леки да речем. ..за Дон Лоренсо нямам думи / виж, в Толедо, някак ми избяга..ама такава му беше и ролята с к. се справи отлично/
   С Марио така и не се заразих, не че не се опитах, де , - явно има хора на к. действа и на к. -  не.   Аз се оказах от вторите Mr. Green  -  но са най-великите са! АМА НАЙ!! Grinning

# 222
В замунда има три епизода на El Corazon Del Oceano. Кога ли ще ги преведат newsm78

# 223
  • Ямбол
В замунда има три епизода на El Corazon Del Oceano. Кога ли ще ги преведат newsm78

Когато руснаците напреднат с превода на епизодите. Засега са превели само 1 серия.  Peace
Трябва и заявка да се пусне в букви.бг, но още е рано мисля.  newsm78

# 224
След толкова суперлативи всякакви колебания изчезнаха ... отивам да търся пилотката на Хората на Пако  Crazy Simple Smile

Исабелката по БТВ докъде напредна, да не скочат до 2-ри сезон неусетно докат' блея  topka, май ги качват с бг аудио обаче и има шанс да си го гледаме, само да са го купили, превели и дано излъчат  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт