Испански сериали - Тема 4

• 91 442
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Моля, Хапка!  Party

Продължавам с инфото.
Актрисата, която е в ролята на Jamila в El Tiempo... се казва Alba Flores , дъщеря на музиканта Antonio Flores, от цигански произход , koйто пък е единствен син на певицата Lola Flores .
Братовчедка е на Elena Furiase, която познавате от  El Internado.

Въпреки факта, че е от известно семейство, Алба изучава интерпретация от 3 годишна и е посветила живота си на изкуството.

# 481
Мерсаж за любопитно-апетитното инфо  Flowers Bouquet

Скрит текст:
Алба е страхотна Джамила - добре си 'стои в образа'.

Главните актьори е задължително да са с талант и присъствие (нямат избор, център на действието са  Laughing), но лично за мен, качествен филм е онзи, в който дори случайният минувач се вписва добре и си 'стои в образа'.  Затова и харесвам Нишките  Simple Smile

Хана е страхотен и достоен избор за Розалинда  Heart Eyes А и тя има интересна биография  Wink(доброволец в домове за сираци в Боливия и т. н.)
http://www.imdb.com/name/nm4026222/bio?ref_=nm_ov_bio_sm

# 482

Хана е страхотен и достоен избор за Розалинда  Heart Eyes А и тя има интересна биография  Wink(доброволец в домове за сираци в Боливия и т. н.)
http://www.imdb.com/name/nm4026222/bio?ref_=nm_ov_bio_sm

Да, наистина е така. На мен лично ми беше много приятно да слушам гласа й - непринуден, гальовен, мелодичен. Испанският е твърд, груб език, няма романтика в него, а тя беше много свежа.

Питър Вивес в ролята на Маркъс Логън e роден на 14 юли 1987 г.

Баща му е каталан, а майка му е новозеландка. На едно интервю каза с хумор нещо от сорта на (не мога да цитирам точно, забравила съм вече) странностите в живота. Майка му е била на пътешествие из Европа и е останала и създала семейство. Питър е актьор, певец и пианист.  Wink Актьорската му кариера започва през 2004 год.

Мария Дуеняс е авторката на книгата, родена през 1964 год.

Освен писател, е и учител по английски език и литература в Университета на Мурсия. Нейната първа новела Ел Тиемпо ентре костурас е публикувана през 2009 год. и скоро се превръща в бестселър.
Част от семейството й е живяло в Тетуан, така че това е допринесло за успешното пресъздаване на тогавашната обстановка и среда.
Идеята за Розалинда в книгата идва след прочит на един обширен материал от Доминго дел Пино (ужасно име са му дали  Mr. Green), който писал за безстрашната аристократка.

А интересното покрай Адриана Угарте е, че е дъщеря на заможни родители, подготвяли са я за съвсем друга кариера. Учила е в училище, в което са учили актуални испански политици. Но тъй като желанието да се снима "ако ще и в реклама на Ненуко (испански одеколон за бебета), било мого силно и не я изоставяло, са я записали в класове по актьорско майторство и танци. Е, не са сгрешили с избора.  Wink

# 483

Цитат
Gran reserva - страхотен! Гледах първите 10 серии с руски субтитри, чакам с нетърпение да продължат с превода. Съвременен, нещо като семейна сага, много леко се гледа.

dami, много благодаря! Предположих, че е хубав като го поогледах, но ще чакам бг суб. - за по-голям кеф Simple Smile

Марица, благодаря и на теб, че ми каза за
Скрит текст:
децата, но истински ме шокира.Родителите!!! Още ми седи буцата в стомаха!
  Истинско удоволствие е това изобилие на инфо и красота! На мен ми ми напълни душата и сърцето, предполагам и на всички тук  bouquet
   А Хана наистина е прекрасна Flutter
 Флорес са огромна артистична циганска фамилия, изключително талантливи и обичани...от тях ми е любимка Росарио Флорес - певица и актриса Peace

Скрит текст:
Eдна нейна песен, която винаги ме вълнува
/www.youtube.com/watch?v=svvNRwAS8fY

# 484
  • Ямбол
И аз благодаря за инфото, беше ми много интересно.  Grinning

От мен малко жълтини  Mr. Green

Бланка се е разделила окончателно с Мигел, и вече си има нова изгора- певецът Дани Мартин (бях ви пуснала съвместния им клип по-назад).

Скрит текст:

Адриана и Алекс са отново заедно  Grinning

Скрит текст:

Марио и Мария в Мексико:

Скрит текст:

В Мадрид, на премиерата на новото видео на Давид Бисбал, в което участва Марчето

Нещо си е правила по лицето, ми се струва  Thinking Изглежда различно.

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 01:51 от DimiLoca

# 485
  • София

Оф, какво е това киче сега. hahaha

Бланка да се разделя и с Дани и да се хваща с Марио.

Клюна да не си е оправил клюна?

# 486
  • Ямбол
http://cs619129.vk.me/v619129783/7a1/CF1AZj2_JqM.jpg

Оф, какво е това киче сега. hahaha

Бланка да се разделя и с Дани и да се хваща с Марио.

Клюна да не си е оправил клюна?

Едва се престраших да го покажа.  hahaha Ужас!

Клюна си е резнал клюна май, а и зъбите нещо ми се струват по-различни.  Mr. Green

# 487
Може да сте ги виждали, но аз сега ги открих, Бланка като Червената шапчица и др.известни исп.актьори като приказни герои:)
http://www.vertele.com/noticias/la-caperucita-blanca-suarez-el-s … isivos-de-cuento/

# 488
  • Бургас
Изгледах всичко с бг субс на "Нишките" - просто е вълшебно чувството, което създава серияла  Heart Eyes
Доколкото разбирам, всяка седмица излиза по една серия с бг субс нали ? Нямам търпение вече Simple Smile
Благодаря и за обширната информация, много приятно, иска ми се да прочета цялата история на Розалинда, но на български  Flutter
А сега да се отдам на жълтините :   Laughing Благодаря dimiloca
Мария Валерде ( " Марчето "), не знам за носа, но устните със сигурност и може би с тази прическа не я харесам  Rolling Eyes
Бланка ми стои много добре с Дани, от песента си личи тръпката между тях, но .... много по-добре ми стои с Марио ( него не го разбирам с тази Мария ), Бланка със страхотния си стил със сигурност ще го постриже и ще му забрани да си навива така панталоните  Sick
Прекрасен следобед от мене  Hug Hug Hug

# 489
  • Ямбол
Беки, никога не е късно да се съберат Бланка и Марио, млади са, животът е пред тях.  Grinning

Марчето никак не я харесвам - нито като жена, нито като актриса.

Бланка и Адриана са друго нещо Heart Eyes

# 490
Благодаря на всички за интересната информация и хубавите снимки   bouquet
Марчето ми се струва, че си е барнала нослето. На мен ми е симпатична. Нямам предвид, че е някаква красавица, просто има някакъв чар.
Марио никак не ми допада с тази четина. Между другото скоро се запознах с един мъж, който в момента си е пуснал брада. Като го видях в първия момент, направо онемях. Толкова много прилича на Марио, когато беше също с брада.
Английското репортерче изглежда 100 пъти по-добре без мустаци. В Нишките, никак не ми допадаше на външен вид.
На мен напоследък не ми вървят испанските сериали. Бях започнала Хората на Пако, но нещо ми се загуби вдъхновението  Tired

# 491
Дими,снимките на адриана и хуго от някой филм ли са?

# 492
  • Ямбол
Дими,снимките на адриана и хуго от някой филм ли са?

Не, просто фотосесия.  Simple Smile

Ето го съвместният им филм - "Lo contrario al amor" .

# 493
Новия сериал "Червените гривни" вече е качен. http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents
Субтитри, както повечето в http://bukvi.bg/load/1-1-0-1085

Приятно гледане!

До няколко дни ще има и Гран резерва

# 494
O, новото предложение е явно съвременно dramedy (комедийна драма), ще се тества, дано е свежо и забавно. Мерсаж   bouquet

Малко париотичен спам  Grinning Party    superuu  bg

Скрит текст:
Старият бряст в Сливен победи в "Европейско дърво на годината"

http://www.dnes.bg/eu/2014/03/20/stariiat-briast-v-sliven-pobedi … a-godinata.219568
Когато спечелиш не просто, защото някакси там си се оказал пръв, а защото наистина си най-добрият, то победата е истинска амброзия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт