Испански сериали - Тема 4

• 92 036
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Ето какво открих за премиерата на Изабела по БТВ: http://latinofansbg.blogspot.com/2014/01/btv.html
....аз също не съм го гледала, но сега съм запленена от Земя на вълци - вече съм на 2-ри сезон, 2-ра серия / за сметка на нощния сън  Tired/ .. но си заслужава!
       dami, точно това ми харесва във испанските филми - различността им от американските. Е, рабира се не само това Simple Smile Ако и книгите на Риверте са такива - просто ще е голяма щастлива находка за мен, понеже не съм чела нищо от него Peace
      Ама верно този форум само положителни емоции ми носи! newsm51

# 77
  Откъде ще можем да теглим El tiempo entre costuras?

# 78
  • София
Пак спамя ама... - Реверте отговаря на изискванията ти: съвременни с привкус на трилър - решаване на загадки свързани с изкуство, плюс някое убийство в добавка и любовна история разбира се са: "Севилското причастие", "Фламандският майстор", "Деветата порта", "Морската карта". Приключенски с исторически елементи е "Учителят по фехтовка" (любима:) и поредицата за Алатристе - напомня за мускетарите. Има и други, но не всичко съм чела. Но книгите му са не просто интересни, но и красиво написани,  някак по оригиналния европейско-испански начин. Точно като филмите им, които затова харесвам повече от американските. Извинявам се за отклонението!

Така като те чета малко ми напомня на Дан Браун (един от любимите ми Simple Smile), което е чудесно!  Peace

# 79
Помощ! Откъде да тегля "Земя на вълци"? В Замунда има само 1 серия от 1 сезон, а всичко качено в DMCA-removal-from-Google, не се отваря. Първата серия ми хареса (макар че е малко наивно), но май ще си остана дотук.

# 80
Помощ! Откъде да тегля "Земя на вълци"? В Замунда има само 1 серия от 1 сезон, а всичко качено в DMCA-removal-from-Google, не се отваря. Първата серия ми хареса (макар че е малко наивно), но май ще си остана дотук.
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%E7%E5%EC%FF+% … =1&searchrs=0

# 81
  Откъде ще можем да теглим El tiempo entre costuras?
От испанските торент сайтове, скоро и по българските със субтитри

# 82
  Криста, благодаря  bouquet

# 83
хей, аз дърпах миналата седмица от там / p2p/ вече съм на 6-та серия, 2-ри сезон, не съм имала никакъв проблем...много е хубав сериала.... и двата сезона съм свалила от там - всичко ми върви перфектно, защо ли не ти се отваря Thinking 

# 84
  • Ямбол
Няма регистрация или сийд - за друга причина не се сещам.  newsm78

# 85
DimiLoca, имам регистрация - пак ще опитвам newsm78. То така е като не съм теглила навреме, но отначало нямах намерение да го гледам, ама сега останах без сериали и се сетих след дъжд качулка. Сериалчето ме наказва за пренебрегването Simple Smile

# 86
Да не би да имаш проблем с плеър или кодеци, щом имаш имаш рег в р2п и ти дава да си сваляш видеата, а не се отварят  Shocked (а друг потребител казва, че са ок). Напиши какъв плеър ползваш  Peace
Скрит текст:
Аз ползвам км плеър - мощен уепън е, с пакет вградени кодеци bowuu

http://www.kmpmedia.net/

# 87
Благодаря, грешката беше моя, вече тегля и се зарибих де

# 88
Айде сега един невеж въпрос: Как да кача тук някоя снимка....или също моя снимка за аватар?...Например, колкото и да намалявам пикселите, даже доста под посоченото, не ми я иска ooooh! а пък се опитвах да вмъкна снимка в поста.. то ми става на линк ...нервя се  Crossing Arms

# 89
  • Ямбол
Айде сега един невеж въпрос: Как да кача тук някоя снимка....или също моя снимка за аватар?...Например, колкото и да намалявам пикселите, даже доста под посоченото, не ми я иска ooooh! а пък се опитвах да вмъкна снимка в поста.. то ми става на линк ...нервя се  Crossing Arms

За снимка в пост: Копираш адреса на снимката и кликваш на бутончето 'Вмъкни изображение', и готово.  Simple Smile

Дай снимката, която искаш за аватарна, да видя, защо не става.

Общи условия

Активация на акаунт