Испански сериали - Тема 4

• 92 036
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Някой по-горе беше постнал линк за Bienvenidos al Lolita , но мисля, че не беше изкоментирано, изглежда ми много забавен  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=9vIQR1ypTFc&sns=tw

# 91
# 92
  • Ямбол

То си в точните размери, като гледам.
Копирай този адрес: http://prikachi.com/images/456/6996456V.jpg , избери опцията 'имам своя картинка', пейстни в полето адреса на снимката, и готово!  Wink

# 93
Мерси много Heart Eyes виж, от прикачи стана, а от фейса не ще...сега за вмъкването да помгнеш...с форумите нямам опит.. аз натискам вмъкни изображение и между img. и img. пействам адреса на снимката ..публикувам и като си погледена публикацията  няма снимкааа -празно.. пробвах и да пейстна адреса и после да натисна вмъкни изображение(макър, че не виждам логика в това, тъй като курсора мига между img. и img. ..и пак не виждам снимката като я публикувам... Shocked 

# 94
  • Ямбол
От фейса директно - не могат да се качват снимки за аватарни. Трябва да си я свалиш на компа, после да я качиш в сайт са споделяне на снимки, да копираш адреса, и да пействаш тук.

Вмъкването е още по-лесно: Копираш адресът на снимката, пействаш в полето, пак копираш, кликваш на 'вмъкни изображение' и готово.  Simple Smile

# 95
Тази вечер по Антена 3 започва "Сърцето на океана".

# 96
  • Ямбол
Тази вечер по Антена 3 започва "Сърцето на океана".

Ще чакам братушките да го преведат.  Heart Eyes

Нова фотосесия с Бланка.  Heart Eyes

# 97
Просто е толкова красива ..и има някакво особено излъчване - хард фен съм и! Мерси...
     Относно Bienvenidos al Lolita хвърлих едно око и на мен ми се видя приятен Wink

# 98
   Завърших на 2-ри сезон на Земя на вълци ..... 
Голям мерак имах да кача тази снимка на Алекс Гарсия, то, като че ли на челото му пише..." Аз съм испанец!" Харесва ми и исках да я споделя../след много мъки  и помощ от Dimiloca Hug / най-накрая успях да я кача  Laughing
  Между другото...гледам, че на 3-ти сезон са качени в п2п до 8-ми епизод и само на някои има превод, а oстаналите, дали има някъде субтитри за тях?

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 01:36 от maridelucia

# 99
  • В облаците
Момичета, вече съм на 5-и сезон на "Интернатът" и тоя Иван продължава да е все същия... ooooh! Направо ми развали хубавото впечатление, което ми остана след хотел-а  Mr. Green Някой да знае къде мога да гледам сериала с Амалия Саламанка?

# 100
Момичета, вече съм на 5-и сезон на "Интернатът" и тоя Иван продължава да е все същия... ooooh! Направо ми развали хубавото впечатление, което ми остана след хотел-а  Mr. Green Някой да знае къде мога да гледам сериала с Амалия Саламанка?
Там му е очарованието. Истинският актьор играе и перфектния мъж и големия лигльо.  Аз поне не съм  гледала Йон Гонзалес в роля, която да не е малко или повече мачо. Относно Амая Саламанка. Ако се отнася за Силикон за рая, сериала го има на няколко от сайтовете. Zamunda net, p2p например.

# 101
  • В облаците
Там му е очарованието. Истинският актьор играе и перфектния мъж и големия лигльо.  Аз поне не съм  гледала Йон Гонзалес в роля, която да не е малко или повече мачо. Относно Амая Саламанка. Ако се отнася за Силикон за рая, сериала го има на няколко от сайтовете. Zamunda net, p2p например.

Благодаря  bouquet

# 102
Вчера гледах премиерата на Сърцето на океана по Антена3. Изглежда обещаващ...  Това им харесвам на испанските сериали..има и загадка, и драма и любов, гарнирани със супер приятен хумор и закачка.
 На Хората на Пако например, хем ревах , хем така се смях - както никога през живота си, хем на любовна история се нагледах- и всичко това в динамично темпо, което накрая те оставя без дъх..
  Сега, в Земя на вълци, пак на фона на сериозните драми и бързото темпо  е вкаран мноого забавен и лек хумор - много съм доволна  Simple Smile

# 103
Най-накрая изгледах финала на първия сезон на "Гран хотел" по AXN White. Развръзките са интересни. Като цяло Амая далеч не ми е любимка, не ми е толкова убедителна в ролята си, Йон е по-добър, а от героите много ми харесва Андрес. Някой знае ли дали ще пускат втори сезон или не?

# 104
Здрaвейте!
Зaписвaм се в темaтa, aко нямaте нищо против. Прочетох, че ще зaпочвaте скоро дa гледaте El tiempo entre costuras, a aз го изгледaх, но още ме "държи". Препоръчвaм ви го, много добър сценaрий, добре подбрaн aктиорски състaв, филмa е изпипaн до нaй- мaлкият детaйл.
Сърцето нa океaнa зaпочнa непосредствено след Ел тиемпо и мислех, че ще бъде грешкa. Нaистинa тaкa се окaзa, след фурорa нa онзи филм, този бледнее.
Мен Сърцето не ме впечaтли. Зaпочнa с бaнaлнa история, дъвкaнa в много други филми. Озвучението не е добро. Aктbрският състaв не е добре подбрaн. Прекaлено к°°венско присъствие. И пресъздaвaнето нa обрaзите е тaковa. Много, много несериозно стоят нa екрaнa. Прекaлено нaблягaт нa голотиите, в един епизод сaмо колко видях, предстaвям си нaтaтък кaкво ще е. Моето мнение е, че сериaлa е преднaзнaчен зa тийновете, не е нaсочен към сериознaтa публикa.
Зaпочвaм дa гледaм Исaбел, втори сезон, тъй кaто се зaсичaхa с Ел Тиемпо и не можaх дa следя и двaтa. В Бългaрия зaпочвa първи сезон и според мен е достa интересен.

Общи условия

Активация на акаунт