Испански сериали - Тема 4

• 92 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Най-накрая изгледах финала на първия сезон на "Гран хотел" по AXN White. Развръзките са интересни. Като цяло Амая далеч не ми е любимка, не ми е толкова убедителна в ролята си, Йон е по-добър, а от героите много ми харесва Андрес. Някой знае ли дали ще пускат втори сезон или не?

AXN е непредсказуем. Втория сезон на "Корабът" го пуснаха месеци след като приключи първият. Така че ако искаш свали "ГХ" от Интернет  Peace

# 106
Първия епизод на Сърцето на океана и мен не ме впечатли особено. Дано по-натам стане по-интересен. За мен е горе долу на едно ниво с Пирати. Има забавни моменти, но иначе не е нищо особено.
Все не мога да намеря време да догледам El tiempo entre costuras. Изостанах с последните 2-3 серии.

# 107
И аз още не съм си изгледала "El tiempo entre costuras". Остават ми още три серии и се надявам да имам възмжност да го гледам скоро. Въпреки това напредвам с книгата, която е същата като сериала.
Снощи гледах първия епизод на "Еl corazon de oceano", първоначално не ме впечатли, но към края на серията нещата почнаха да ми се вързват и ми допадна, ще продължа да го гледам.

# 108
Някой може ли да ми каже, има ли субтитри за 3-ти сезон на Земя на вълци и колко серии е?
В Антена 3 видях само, че има някакъв ''Final tragico de Tierra de lobos"? 
 И някой има ли инфо за сериала "El Secreto de Puente Viejo"?

# 109
  • Ямбол
Някой може ли да ми каже, има ли субтитри за 3-ти сезон на Земя на вълци и колко серии е?
В Антена 3 видях само, че има някакъв ''Final tragico de Tierra de lobos"? 
 И някой има ли инфо за сериала "El Secreto de Puente Viejo"?

Има бг субитри до епизод 9 (вкл.). Сезонът е от 16 епизода, и е последен!  Peace

# 110
Aз пък прегледах 2-3 епизода от "Интернатът".  Mr. Green Така се развълнувах, дори и след като знам всичко, че направо не мога да си представя как съм се чувствал, докато съм го гледал за първи път.

# 111
  • Ямбол
Aз пък прегледах 2-3 епизода от "Интернатът".  Mr. Green Така се развълнувах, дори и след като знам всичко, че направо не мога да си представя как съм се чувствал, докато съм го гледал за първи път.

Ох, голяма тръпка си беше.  Crazy

Аз чакам новият с нацистите, ма нещо се бави превода.  Confused

# 112
Kой е той? Имам спомен, че се споменаваше, но му забравих името.

# 113
  • Ямбол
Kой е той? Имам спомен, че се споменаваше, но му забравих името.

"El tiempo entre costuras", Фенче.  Simple Smile

# 114

Ох, голяма тръпка си беше.  Crazy

Аз чакам новият с нацистите, ма нещо се бави превода.  Confused
За пореден път обяснявам, че преводът се бави, за да има готови повече епизоди. Идеята е да не се получава голяма пауза, каквато стана при Силикон за рая. Като се започне гледането, да е регулярно. И е добре да не се разказват филмите предварително. Има опция скрит текст. Скоро ще тръгне.

# 115
Радвам се, че преводачите са се заели сериозно  thumbsup

Кадрите показват, че сериалът е барнат откъм детайли, сценарият е по роман, тъй че предполага дълбочина, остава режисьор и актьори да са на висота  Simple Smile

# 116
Актьорите се справят отлично. Напълно пресъздават личностите от онова време. Играта им те пренася в размирните времена на прага на войната, а начинът, по който живеят персонажите те кара да потънеш във филма и да се чувстваш един от тях. Направен е с много вкус и пресъздава книгата до най-малките детайли.

# 117
.
Радвам се, че преводачите са се заели сериозно  thumbsup

Кадрите показват, че сериалът е барнат откъм детайли, сценарият е по роман, тъй че предполага дълбочина, остава режисьор и актьори да са на висота  Simple Smile

Разкошни снимки!..Особено първата - колата, автобуса, а зад тях мароканеца с магаренцето, жената с фарашия пред сергията...Харесва ми Grinning
 Търпеливо си чакам превод и тогава ще гледам. Сериалът в Тетуан ли е сниман или в Танжер? Знае ли някой от гледалите го?

Никой не сподели  нещо - каквото и да е за  "El secreto de Puente Viejo" ...някой гледал ли го е? Заслужава ли си? - знам, че няма превод, но ме заинтригува..

# 118
 maridelucia, действието на филма (частта от Мароко) се развива в Танджер, но къде е сниман в действителност не знам. Между другото, книгата El tiempo entre costuras е на първо място по продажби в Испания (не знам какъв период обхваща класацията).
El secreto de Puente Viejo, го видях в сайта на Антена 3, но като видях, че в момента са до 700 и някоя си серия и се отказах. Освен това, по-старите серии са платени.

Аз чакам втори сезон на Vive candando, но за сега няма информация, кога ще го пуснат.

# 119
maridelucia, действието на филма (частта от Мароко) се развива в Танджер, но къде е сниман в действителност не знам. Между другото, книгата El tiempo entre costuras е на първо място по продажби в Испания (не знам какъв период обхваща класацията).
El secreto de Puente Viejo, го видях в сайта на Антена 3, но като видях, че в момента са до 700 и някоя си серия и се отказах. Освен това, по-старите серии са платени.

Аз чакам втори сезон на Vive candando, но за сега няма информация, кога ще го пуснат.

Дaa... тази сграда съм я снимала /сн.№1/, затова питах - в Танжер съм ходила, в Тетуан - не и се чудех дали са две еднакви сгради, в различни градове - мисля, че е някакво испанско представитвлство в Мароко..
 Отказвам се тогава от Пуенте Виехо..толкова серии "немам нерви" Laughing

Какви са ти впечатленията от Vive candando?...Тук ни промиват мозъците с турски сериали (извинявавам се предварително, ако обиждам някого - имат и мн. добри сериали, ама светът не е Турция)

...Снощи гледах презентацията на "El Principe". Maй започва във вторник - по Canal 5 - мисля , че ще си заслужава...  там споменаха и за нов сериал "Hermanos" с Antonio Velázquez - любовна история - не каза обаче кога ще бъде на екран...

Общи условия

Активация на акаунт