Испански сериали - Тема 4

• 91 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
"Силикон за рая" пореден епизод с качен превод. Приятно гледане!

Криста откаде теглиш Силикон за Рая аз имам целия първи сезон и реших да чакам и втори че мн се бавят субтитрите, ама сега не го намирам никъде 2 сезон Sad

# 391
"Силикон за рая" пореден епизод с качен превод. Приятно гледане!

Криста откаде теглиш Силикон за Рая аз имам целия първи сезон и реших да чакам и втори че мн се бавят субтитрите, ама сега не го намирам никъде 2 сезон Sad

Силикон за рая вече продължава с по-добро темпо, след като приключи превода на Земя на вълци, но още има до края на сезона. Епизодите ги има тук:http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&search=sin+tetas&category=0&active=1&hidexxx=on

# 392
Изабел първи сезон е качена отдавна, има и превод по оригиналните дълги, както винаги серии на испанските сериали. БТВ режат заради рекламите и изкуствено правят нов формат на сериите. И той мисля вече е качен с озвучаване.
Сезон две е в процес на превод и скоро ще разбера кога ще бъде качен. За БТВ е много рано, според мен. Те не пускат толкова бързо следващите серии. Вероятно ще го извъртят и по другите си клонинги и чак тогава.

# 393
    Не съм особена фенка на Амая и затова не съм гледала Sin tetas no hay paraiso....по едно време се обърках, по тв-то даваха един латино с подобно име...Sin senas no hay paraiso, може да бъркам.
 Йон също не го харесвах, но във Гран Хотел се представи мн. добре, а Амая ми преиграваше. Въпреки, че си смених мнението за Йон и вече обичам да го гледам, заради Амая досега не съм гледала Sin tetas......дали да го гледам - струва ли си? Да не започна и нея да харесвам, след като изгледам този сериал, пък...  newsm78
    Хайде, дайте едно рамо...

....В два поредни дни изгледах Que se mueran los feos и Volver -  филми, които ми  харесаха Grinning препоръчвам, за който не ги е гледал!

# 394
Гледах първият епизод на Velvet.

Скрит текст:
Историята е много завладяваща. Харесва ми конфликта богати-бедни. Актьорският състав също ми допадна. Музиката беше много приятна, отвежда в една непозната атмосфера на един скован и жесток свят.Впечатлена съм от логото, което е разпространено из целия магазин. Напомня ми свастиката в "Интернатът".

# 395
Цитат
Гледах първият епизод на Velvet.

И аз погледнах от тук, от там. "Разходих" се и се "повъртях" в галерията...която са направили за реклама Simple Smile - погледах от любопитство, дали няма да ми доскучае, но не.  - Ще се гледа! Simple Smile

# 396
a Velvet има ли субтитри на български?

# 397
  • Ямбол
a Velvet има ли субтитри на български?

Няма.

# 398
  • София
Къде е качен?

# 399

Не е качен, в момента се излъчва по испанската тв. -  Антена 3... Simple Smile

# 400
# 401
  • София
Е, предпочитам с превод, но така ще  упражнявам испански по - усилено Simple Smile Мерси

# 402
Дими и аз благодаря, че ме поправи...мислех, че преди да е излъчен сериала, Антената не си го дава -  Embarassed

# 403
  • Ямбол
За Velvet има руски субтитри за еп.1: http://notabenoid.com/book/48822

# 404
Не е сериал,но тук някой го препъръча филма Combustion / Изгаряне  ,да му благодаря,много ми хареса,тъкмо такъв филм ми се гледаше  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт