Испански сериали - Тема 4

• 91 474
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Честит прaзник, бъдете много, много щaстливи!!!

# 436
И от мен честит празник на всички в любимата тема - аз много не го празнувам де, нооо важно е да има хубави поводи. Изгледах за празничен разкош първата серия на Velvet с руски субтитри - хареса ми. Започвам да го следя. Снощи най-после изгледах и последната серия на Вълците - упорито си дочаках руските субтитри и за нея. Както винаги като за финал малко ги претупаха нещата (то това си е патент на сериалите им), но важното е, че си го довърших филмчето. Хайде и аз отивам да тегля Нишките!

# 437

Shocked Shocked Shocked.....oт 10мин. съм се вторачила в празния плейър и не мога да се осъзная! Все едно нещо ме е ударило в стомаха след финала на 5-ти епизод на Нишките
 Нямам изразни средства, с които да си опиша усещанията. Великолепен, силно въздействащ....малко е да се каже....е остави ме без дъх!!!

# 438
Мерси, Дими - аз го свалих от http://divxtotal.com/series/el-tiempo-entre-costuras-638/, ама може да не паснат суб, ако не, ще дърпам от зелка Simple Smile
Почти никой от епизодите не пасва. Не си заслужава. Сваляйте си от зелката и п2п, там поне е сигурно, че всичко ще  е наред.

http://www.youtube.com/watch?v=OpvxKnYGK-g
Един поздрав за дамите, малко да поизбирстят погледа. А е и в темата!

# 439
  Kриста, честит и на теб..
                Crazy Crazy Crazy не го избистрих, а съвсем го замъглих с тия хубавци...сега тайно от съпружеското ще си ги сънувам Laughing

# 440
Благодаря за буквите на Нишките  Simple Smile

Епизодът беше булдозер  smile3544

# 441
Някой знае ли дали ще продължат да дават Изабел Кастилска?

# 442
Някой знае ли дали ще продължат да дават Изабел Кастилска?
Май субтитрите за сезон 2 ще станат по-бързо, като знам БТВ.

# 443
# 444
Зная, че не му е тук мястото, но това е темичката, която посещавам, затова реших да попитам. Вече съм към края на романа "Нишките.."

Скрит текст:
dami ми препоръча Артуро Риверте, за което благодаря! Дайте ,моля, ако някой е запознат или има инфо, някои интересни заглавия, испански автори/преведени на български/ - или място където да търся.... Praynig Ще съм много благодарна bowuu

Силикон за рая...нещо не ми провървя...погледах, погледах - ама го оставих - май няма да го бъде....то след тая серия на Нишките  снощи..дето ме отнесесе ме направо, днес за личното ми време нищо не ме "хваща" ...

Лека комедийка със субтитри? Без Аида, и 2-та за съседите? Някое предложение? newsm78

# 445
В читанката има доста безплатни електронни книги, систематизирани, с добра търсачка.  Прегледай и си избери и изтегли  Peace Надявам се, след като прочетеш и да ни препоръчаш  Flutter

http://chitanka.info/authors/country/es

След черната комедия 'Денят на звяра'/"El día de la bestia" на режисьора Алекс де ла Иглесия
http://www.imdb.com/title/tt0112922/?ref_=nm_knf_t1

,с която аз лично се забавлявах, срещнах в замунда друг негов проект 'Вещиците на Зигарамунди'/"Las brujas de Zugarramurdi"
http://www.imdb.com/title/tt2404738/?ref_=nm_flmg_dr_3

, изтеглен е, но още не съм го гледала  Blush Дано да е забавно хахаво щурав като предния Crazy  Laughing
Не съм сигурна, обаче пародиите и черните комедии дали могат да се класифицират точно като предложения за 'лека комедия'  Mr. Green ... Въпрос на вкус и избор Peace

# 446
  • Ямбол
О, Вещиците са супер! Много се забавлявах през цялото време, но пък и аз си падам по породиите и черния хумор.  Mr. Green

Мари, тази комедийка с превод ли я търсиш? Щото в списъка има една с Пако, но няма субтитри.

Много хубава снимката на Сира и Розалинда.  Heart Eyes

# 447

Perigrin,
Цитат
Дано да е забавно хахаво щурав като предния
точно такъв е! Малко идиотски Mr. Green  - не е моя филм, но на теб ще ти хареса....в предишния пост си качила една снимка. Кадър от Кордоба - Андалусия. Всеки май месец има състезание там - Concurso de patios - за най-красив двор - кичат саксии та пушек се вдига Grinning - познах мястото, доста снимчици направих там.
 От читанката свалих Севилското причасте. Ще ги поразгледам.
 Сира и Розалинда  - блондинка и брюнетка, ма страхотни, бее Grinning

Дими, видях го, ама аз гледам с един куршум 2 заека - с "кръв и пот" съм си извоювала 1час и малко - вечер - независимост Naughty от домашните животинчета та хем да погледам нещо вълнуващо, хем да си попълвам липсите в испанския от субтитрите - макар,че не винаги е удачно. Затова искам с букви. Grinning   

# 448

Скрит текст:
О, аз също си го харесвам Велвет! Дори много добре, че историята е поднесена по мек начин, нямам против. Има немислими, предвид времето в което са живели и социалният статус сцени, но по- добре така, отколкото бруталната истина.
Оттук ли го гледаш:http://www.atresplayer.com/television/series/velvet/?
Сега го открих този сайт на страницата на А3, защото пропуснах еп.3 и ако не го повтарят тази вечер ще трябва да го гледам оттам.

Малко снимки>
Скрит текст:
Tези тримата са големи образи  Hug

Роклята е разкошна, дъщеря ми има такава, но синя.

Интересно ми е тук как ще се развият нещата, че и двамата са огън и пламък.  Party

Съжалявам, че се забавих с отговора.

Скрит текст:
Да, гледам го от там. Лошото е, че след известно време заключват епизодите, така че ако пропусна няколко седмици и трябва да търся други начини да ги гледам.

И на мен много ми харесват. Оформи се един триъгълник, който скоро ми се струва, че ще бъде разрешен. С появата на шефа нещата тръгнаха в съвсем различна посока, но все пак не можем да бъдем сигурни какво ще ни предложат сценаристите, както каза и двамата са огън. Ще видим кой ще се окаже по-опасен.

Роклята е наистина е хубава. Наскоро видях подобна в един магазин.

Какво ще кажеш за тези тримата?

# 449
  • В облаците
И от мен честит празник на всички в любимата тема - аз много не го празнувам де, нооо важно е да има хубави поводи. Изгледах за празничен разкош първата серия на Velvet с руски субтитри - хареса ми. Започвам да го следя. Снощи най-после изгледах и последната серия на Вълците - упорито си дочаках руските субтитри и за нея. Както винаги като за финал малко ги претупаха нещата (то това си е патент на сериалите им), но важното е, че си го довърших филмчето. Хайде и аз отивам да тегля Нишките!
dami, би ли казала в кой руски сайт го има?

Общи условия

Активация на акаунт