Испански сериали - Тема 4

• 91 465
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

Скрит текст:

Какво ще кажеш за тези тримата?

Скрит текст:
Снощи тъкмо с тях се ядосвах.  Laughing Другата седмица ще видим доколко ще успеят да напакостят.  Tired
Снощи ми стана странна и сцената в бара с Алберто и Кристина. Тя е много, много свободна, по -скоро такова поведение би стояло добре в Америка през същите години, черната певица, джаз... нещо немислимо за Испания по това време.
Аз взех да харесвам Кристина. Много чиста, непринудена, енергична. Много съжалявам, че я използват така, не го заслужава, дано нещата за нея имат добър развой.

# 451
marinadi, извинявай, че чак сега отговарям - сайтът е http://vk.com/tierra_lobos - имат си група за испански сериали и много преведени епизоди от различни сериали - ние като цяло чакаме техните преводи за да преведем на бг, така че ако си добре с руския можеш да гледаш директно. Аз през уикенда изгледах 10 серии от Gran Reserva  и 2 от Velvet - възхитена съм и от двата, чакам с нетърпение новите преводи. Даже Нишките още не съм изгледала покрай тях...Приятно гледане:)

# 452
  • В облаците
dami, благодаря много  bouquet

# 453
Скрит текст:
Снощи тъкмо с тях се ядосвах.  Laughing Другата седмица ще видим доколко ще успеят да напакостят.  Tired
Снощи ми стана странна и сцената в бара с Алберто и Кристина. Тя е много, много свободна, по -скоро такова поведение би стояло добре в Америка през същите години, черната певица, джаз... нещо немислимо за Испания по това време.
Аз взех да харесвам Кристина. Много чиста, непринудена, енергична. Много съжалявам, че я използват така, не го заслужава, дано нещата за нея имат добър развой.

Скрит текст:
Може би в стремежа си да покажат как се забавляват богатите са се увлекли. Въпреки разминаването с реалността, сцената ми хареса. Допадна ми музиката и обстановката. И аз взех да се привързвам към Кристина, актрисата, която играе ролята е много симпатична. Излъчва се огромна енергия от това момиче.  Не знам защо си мисля, че Кристина допадна и на Ана покрай подготовката за сватбената рокля.
Харесвам много и Патрисия, засега ролята й е отрицателна, но мисля, че героинята ще претърпи положителна промяна.

# 454
  • Атина
Здравейте,сеньорити..
Опитвам се от доста време да си спомня за един сериал,който съм гледала по Зона Романтика 2002-2003.Беше тийнерджърски,за завършващи гимназия и с една много сладка музика.Нищо не помня  по-подробно,нито едно име.Ако можете да помогне-ще съм признателна,от доста време ми е влязло като камъче,и постоянно ме човърка..
  bouquet

# 455
  Ще има ли нова серия на "Нишките" днес?

# 456
.....и аз съм на опашката  Peace

# 457
  Ще има ли нова серия на "Нишките" днес?
Вече има. Приятно гледане!

# 458
Криста, много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 459
  Криста, супер, ама не мога да го намеря.

# 460
  • Ямбол

Още не е качен никъде.  Tired

# 461
О, буквите са качени, значи и еп.-ът няма да закъснее Party Всичко зависи от тарифния план на ъплоудъра (скоростта на ъплоуд) Laughing

# 462
Не разбрах точно кое, затова ето линк.

http://zelka.org/details.php?id=385010&uploaded=1&redownload=1

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 21:24 от krista_s

# 463
  Криста, благодаря!  bouquet

# 464
Голямо благодарско за буквите и за еп.-а  Flutter

Приготвям се да гледам... Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт