Испански сериали - Тема 4

• 91 985
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  dami, благодаря, доста инфо има там - поразгледах, даже се опитах и да коментирам на руски hahaha не ми се получи мн. добре, ама ме разбраха и веднага отговориха.

Та така, искам да попитам някой гледал ли е La Señora, с Адриана Угарте? Вчера изгледах първата серия по rtve - има ги всички и не са заключени, както в Антена3 правят с по-старите серии... /3 сезона по 13 серии,май бяха/ Е, вярно на испански, на някои места ми се губи, но много ми хареса..1920г - супер просто. Така ми се иска буквички Praynig, но май няма смисъл да давам заявка, щом няма руски такива? Как мислите?

# 676
  • Ямбол
Мари, и аз мисля, че няма смисъл, поне засега. Ако излязат руски или английски букви, ще помолим за превод, но на този етап е излишно да се надяваме, няма директни преводачи от испански.  Peace
Иначе и аз бих го гледала с най-голямо удоволствие.  Wink

Тези дни нищо испанско не съм гледала, освен една комедия - "Primos" . Хареса ми и ви я препоръчвам.  Grinning

Търпеливо си чакам превода на "Изабел", дано скоро ни зарадват.  Wink

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 03:54 от DimiLoca

# 677
Да, еми да чакаме руснаците...дано се навият. Честно, много ми хареса Simple Smile
 Ех, тази Бланка...тя все по-хубава става! И е толкова изящна! Ама много си я харесвам Simple Smile
 Дими, даже не бях чувала за Primos ..довечера веднага дърпам! Пък ти подсещай, като видиш нещо хубаво, да ни заблагнат душиците Laughing
  Аз напоследък изгледах "Lo contrario al amor", "Tres bodas de mas", "Влюбеният скорпион" "Dieta Mediterranea"

И не съм гледала сериала Los Protegidos Мнения???

# 678
Los protegidos - не е зле, в началото го гледах с голям интерес, после малко ми доскуча, но става като цяло, още повече, че ще си го изгледаш наведнъж. Хумор, елементи на фантастика, има си и драма, актьорите са симпатяги, има доста познати муцуни.
Изгледах при руснаците 6 серия на Velvet - добре върви, най ми харесва пресъздаването на времето - музика, мода...Както и в Нишките ме кефеше това.

# 679
Марио се е сдобил с четвърто братче: http://www.antena3.com/celebrities/famosos-espanoles/mario-casas … 014042900340.html

Да е живо и здраво!

Мари, от къде теглиш тези филми?

# 680
yani4ka,...  от p2P, zamunda. Не зная за замунда специално, дали от Испания може да се тегли. От Венецуела не можеше, макър че вс. връзки бяха перфектни. Също Divx.total и суб. от букви.бг...а, още и от  masters -tb. В момента тези се сещам Simple Smile   

# 681
Мари, благодаря   bouquet
От замунда.нет от известно време може да се тегли, но от замунда.ес - не може. Но то пък си има начини да се прескочи тази забрана  Mr. Green

# 682
Благодаря за буквичките  Flutter

Скрит текст:
След прегазването на Байерн и Челси, мадридско дерби на финала на шампионската лига  Laughing

# 683
Благодаря за "Братовчеди" ...излезе изключително приятен и положителен филм. Много ми хареса Simple Smile

Зная, че има друга тема само за филми, ако не е редно тук да питам - смъмрете ме. Но тук ми е по-комфортно. Някой гледал ли е La mitad de Oskar....що за филм е? newsm78

Утре съм на 4-ти епизод на Изабел.Във всеки случай, 3-я еп. ме закова направо. Чудесно е, че 2-я сезон върви доста силен и интересен. Харесва ми повече от първия. Него го гледах на паузи, а на 2-рия си чакам с нетърпение поредната серия Simple Smile
  Дано излезе и  Гран Резерва  Praynig

# 684
  • София
С риск да бъда заклеймена..., но "Нишките" изобщо не ми харесват  Tired, определено не е "моят" сериал. Първо, по принцип не харесвам и избягвам филмите, разказващи за годините преди войната и за самата нея. Второ, има някакви недомислици и съвсем необясними за мен постъпки на Сира и първоначалният добър замисъл е изместен от фокус. Трето, не че не съм благодарна на преводача за работата и отделеното лично време, но субтитрите на български са под всякаква критика  ooooh!

Ако ми кажете, че Сира
Скрит текст:
ще стане шпионин
директно зарязвам сериала докъдето съм  Simple Smile.

Ще изгледам и 5-ти епизод, защото невероятно ми допада сюжетната линия с Розалинда (и актрисата най-вече), а в него се разказва за нея, но повече от това - едва ли, освен ако не стане изключително интересно.

# 685
Деси, отгатнала си сюжетната линия Grinning. Въпрос на вкус, защо да те заклеймяваме? Всеки си има предпочитания. Аз така бях с "Хората на Пако", така не догледах и първия сезон.

# 686
   Ей, Деси...Кой ще те заклеймява Grinning Нали тук е важно имфото. Всеки си избира. Тази тема затова ми харесва. Никой не ми се сърди, е не харесвам Марио или че не успях да догледам Интернатът. Всеки сам избира от предложеното, според предпочитанията си. Не е като във фенските теми или си в телешки възторг от нещо или #2gunfire
 И да, напипала си "нишката" на развитието по-нататък.
За преводите, лично аз съм благодарна, защото всичко се прави на добра воля и за да ни зарадват. Така,че и пропуски и неточности да има, пак е добре. 
   Чакам си търпеливо Гран Резерва, но нали са празници...може и да няма Simple Smile

# 687
  • Ямбол
Гран Резерва е преведен и качен в p2pbg.  Peace

# 688
Аз изгледах Нишките, защото беше приятно и леко  сериалче, наистина доста наивно направено и на места  недомислено.Но става за отбиване на време. Гран резерва ми харесва повече, просто е по смислена интригата. Хората на Пако не можах да изгледам, не ми хареса, а Интерната  ми е любим.Всичко е въпрос на вкус. Peace

# 689
  • гр.Добрич
Момичета, не намирам субтитри за Земята на вълците сезон 3,епизод 5. Последният сезон е с толкова лош превод, но ще си го доизгледам. Обичам леки филмчета, а не да правя литературен анализ на главните герои. Wink

Общи условия

Активация на акаунт