Испански сериали - Тема 4

• 91 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
Момичета, не намирам субтитри за Земята на вълците сезон 3,епизод 5. Последният сезон е с толкова лош превод, но ще си го доизгледам. Обичам леки филмчета, а не да правя литературен анализ на главните герои. Wink

Ето ги субтитрите: http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … a66d7a1f74fe942dd

# 691
  • гр.Добрич
DimiLocaHug

# 692
Благодаря за буквичките  Flutter

Скрит текст:
След прегазването на Байерн и Челси, мадридско дерби на финала на шампионската лига  Laughing

Много са готини!

# 693
Благодаря за Изабел 4еп. и Гран Резерва  bouquet

# 694
Сега погледнах при руснаците, превели за 5 епизода на Velvet и 4 на El pricipe. Преводът върви горе-долу с еднаква бързина.  Thinking На мен и двата ми се гледат, така че решавайте вие, а аз ще пусна заявка.  Peace

Привет,
кажете моля откъде мога  да сваля VELVET. Търся го отдавна. Мерси предварително.

# 695
Сега погледнах при руснаците, превели за 5 епизода на Velvet и 4 на El pricipe. Преводът върви горе-долу с еднаква бързина.  Thinking На мен и двата ми се гледат, така че решавайте вие, а аз ще пусна заявка.  Peace

Привет,
кажете моля откъде мога  да сваля VELVET. Търся го отдавна. Мерси предварително.

Зависи от това дали ти трябват субтитри или не. Без субтитри от испанските сайтове. Например тук http://www.divxtotal.com/buscar.php?busqueda=velvet

# 696
С руски субтитри он-лайн тук: http://vk.com/galerias_velvet

# 697
  • София
Изгледах втория сезон на "Исабел" - невероятен сериал! Още по-добър е този сезон, последните серии са изключителни! Доколкото разбирам е възможно след края на трети сезон да има продължение, за дъщеря ѝ Хуана Ла Лока, което ще е страхотно (макар че Мишел Йенер много ще липсва Sad)

# 698
Лана, и на мен много повече ми харесва. Сякаш с всяка нова серия става все по-интересен Simple Smile ... А като се сетя, че първи сезон отначало ми беше скучноват, гледах на почивки..Сега нямам търпение за нова серия -това е то майсторлък! Много по-често става обратното - гледаш, гледаш...и по някое време ти писне да чакаш нещо различно и зарежеш Grinning

Дими, какво ти отговриха от букви.бг?...Планират ли да започнат превод на Ел Принципе и Галериас?

# 699
  • Ямбол
Мари, отговориха ми, че ще започнат превода при първа възможност. Ще чакаме, друго не ни остава.  Simple Smile

# 700
Ще чакаме, друго не ни остава.  Simple Smile
Laughing
И аз подхванах "Isabel"-харесва ми, но аз по принцип си падам по вс.исторически, за втори сезон има английски субтитри без последните две серии, но преводачите са обещали и български. Praynig
Изгледах "La fuga"и "Tres bodas de más". Първият малко скучноват на моменти, но с неочаквани обрати, обаче свърши доникъде, странно доколкото виждам няма др.сезони newsm78, а комедийката ми хареса горе-долу, но добре че имаше бг субитри, че едва ли щях всичко да схвана. Crazy
Също и Нишките изгледах/много добре изпипан и създава интересна атмосфера/, но си мислех, че ще има още сезони, а явно това беше краят. Питър Вивес/Маркус Лоугън/ повече ми хареса в Червеният орел/и там играеше англичанин Laughing/ Адриана и Рубен според мен повече си подхождаха като двойка, но предвид това, че Рубен не е актьор а модел предполагам че е доволен и от епизодичната си роля. Ще ми е любопитно да го гледам и в El principe.

# 701
  • София
Ще чакаме, друго не ни остава.  Simple Smile
Laughing
И аз подхванах "Isabel"-харесва ми, но аз по принцип си падам по вс.исторически, за втори сезон има английски субтитри без последните две серии, но преводачите са обещали и български. Praynig

Има за всички серии (за най-нетърпеливите като мен  Embarassed).
А за хората, правещи преводите   bouquet

# 702
  • Ямбол
Нашият любим Уго днес навършва 37 години. Жив и здрав да е!  nbirthday

Поздравче  Heart Eyes:

# 703
# 704
Снощи изгледах 12 серия на Gran reserva - аз нали гледам с руски субтитри, та съм по-напред от вас. Ами сериалчето става все по-интересно. Мнооого ми допада! Актьорът, който играе старият Кортасар - патриарха на фамилията - много е добър! Абе, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт