МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 6

• 100 425
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
С една отпушена тръба нали може да се забременее дори и нормално или с инсеминация,не е задължително инвитро,ама вие имахте и мъжки фактор нали,явно за това не става?А от гъбична инфекция може ли да се запуши или не?На теб не ти ли обесниха от какво може да се е получило?

# 451
  • В сърцето на любимия човек
При нас ситуацията се оказа по-сложна, затова се налага АРТ.
Откровено казано за мен не е важно защо се е получило така, а как да се преодолее  Peace

# 452
Момичета имам въпрос. Някой използвал ли е бабини зъби но под формата на концентрирани капки, който се разтварят във вода? Имате ли мнение по въпроса Simple Smile

# 453
Права си,смело напред, надявам се скоро време всички да гушнем мъниците си  Praynig

# 454
Да споделя и аз-  http://dokoga.com/category/lifestyle/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/
  Някой има ли мнение- newsm78

# 455
Moмичета, относно нашата спермограма се обърнах към гинекологичните концултации и ми отговорица,че спермограмата е в норма и това:
Микроскопско изследване: 10 - 15 Leuc. на поле не означава непременно завишени левкоцити,а кръгли клетки и че ни препоръчват да направим микробиология на еякулат. Та въпроса ми е,ако нещо не е наред с микробиологията,например има наличие на бактерии може ли това да бъде причина за незабраменяването ми? и само да отбележа,че моята микробиология излезна напълно чиста.Възможно ли е той да има инфекция,а аз да не съм заразена. Много ще бъда щастлива,ако някой ми отговори  Hug

# 456
Както бях написала в първия си коментар към спермограмата и както са те посъветвали от Щерев, необходимо е да се направи микробиология на еякулат-а, защото тези клетки може да са повишени от друга инфекция в тялото, не е задължително да е инфекция на половата система и ти да си инфектирана.
От друга страна има някои инфекции, които се установяват по-трудно при обикновената микробиология.
Моят съвет е да направите микробиологията на еякулат-а в клиника по асистирана репродукция, където материалът се отделя на място и се изследва веднага, защото някои бактерии са анаеробни и съответно дългият престой в кислородна среда ги убива. По този начин посявката става фалшиво отрицателна, а инфекцията може да стане хронична.

# 457
Благодаря ти, пънче! Другия месец като отидем ще направим нова спермограма с микрбиология и цветна снимка и ще видим каква е картината,ама това чакане е много тежко....

# 458
  • София
Намерих още едни добавки за подобряване на спермограмата - Спормотренд
Скрит текст:
Спермотренд подобрява оплодителната способност при мъжете и увеличава възможността за зачеване при планирана бременност.
Спермотренд е комбинация от витамини, микроелементи, аминокиселини и екстракт от Pygeum africanum, имащи изразено антиоксидантно действие и допринасящи за максимална ревитализация на сперматозоидите по един естествен начин.
Спермотренд увеличава обема на еякулата.

Спермотренд се прилага при:

фертилна дисфункция при мъжете от различен тип като олигоспермия, хипоспермия, аспермия, тератоспермия, азооспермия, астенозооспермия и др.;
    влошени показатели на спермограмата;
    хроничен простатит.

Приема се два пъти дневно по една капсула, като се препоръчва приемът да започне 3 месеца преди планирана бременност.
Препоръчително е употребата да продължи до 6 месеца.

Още за: СПЕРМОТРЕНД капс. 450 мг. * 90 (SPERMOTREND caps. 450 mg. * 90), цена и информация
от framar.bg

Още за: СПЕРМОТРЕНД капс. 450 мг. * 90 (SPERMOTREND caps. 450 mg. * 90), цена и информация
от framar.bg
http://apteka.framar.bg/30036045/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BC% … 0-%D0%BC%D0%B3-90

# 459
ММ пие Спермотренд и Цефагил от началото на юли по предписание на д-р Макки.
Като направим тримесечната контрола ще пиша дали има резултат. Когато сравнявах състава с този на Фертил Ейд забелязах, че много от съставките са идентични.

# 460
Здравейте,

мога ли да помоля някой за разчитане на СГ на ММ? От клиниката казаха,че е нормална, но мен ме притесняват някои процентчета. Благодаря предварително.   bouquet

# 461
Vanesita - спермограмата е много добра, което притеснява, морфологията ли? За мен е направо чудесна Peace

# 462
Vanesita - спермограмата е много добра, което притеснява, морфологията ли? За мен е направо чудесна Peace

Благодаря ти много Пънче!  Hug  Ами притесни ме там, където пише - percentage of normal sperm 6%. Но не мога да дам мнение, защото не съм компетентна.
Благодаря ти за отговора още веднъж  Mr. Green   bouquet

# 463
Това е морфологичната оценка  Peace 6% са много добре, както виждаш референтните граници започват от 4%. Някои двойки направо мечтаят за такъв резултат   Hug

# 464
Това е морфологичната оценка  Peace 6% са много добре, както виждаш референтните граници започват от 4%. Някои двойки направо мечтаят за такъв резултат   Hug

Благодаря ти  Hug Hug Hug Хубава вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт