Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 788
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От д-р Стефка Василева и аз съм с добри впечатления, преди 2-3 год. си слагах филъри при нея и сега си мисля да я посетя за мезоконците. К.Р., останаха ли някакви следи по челото ти, че ще ми бъде неловко да ме питат в офиса от какво са синините по лицето ми? И още нещо - понеже тя не е от популярните дерматолози, смяташ ли, че е натрупала достатъчно опит в "шиенето" ?

# 91
  • София
От д-р Стефка Василева и аз съм с добри впечатления, преди 2-3 год. си слагах филъри при нея и сега си мисля да я посетя за мезоконците. К.Р., останаха ли някакви следи по челото ти, че ще ми бъде неловко да ме питат в офиса от какво са синините по лицето ми? И още нещо - понеже тя не е от популярните дерматолози, смяташ ли, че е натрупала достатъчно опит в "шиенето" ?

Ами, мисля, че добре се справя, пък и което видях като снимки на пациентите й (които не са малко), изглеждаше добре.
Ако дадеш мейл, мога да ти пратя снимка да видиш как изглеждам - чак сериозни синини нямам, но имам вертикални подути ръбове където са конците. Ако си сложа фон дьо тен, вероятно входните точки на конците и леката синкавост ще се прикрият - това ще разбера утре като се гримирам. Но малко съм и подута, ъгловато ми изглежда челото...
А защо да не кажеш на хората в офиса от какво са подутините? В България не знам защо всички се крият и отричат, когато имат корекции, а според мен би трябвало да е съвсем ОК и дори престижно да споделиш такова нещо. Пък и на хората обикновено им е интересно, а може и да им е полезно.Smile

# 92
  • Sofia, Bulgaria
Веднага се включвам и аз относно Стива Макс. Бях го споменала преди, но сега ще го повторя : и аз бях ходила преди 6м на консултация при д-р Василева, абсолютно правилно е мнението за нея. Един много мил човек, с нужното отношение към клиента (пациента). Наистина са й такива цените , 21 лв за конец. Аз също ще отида при нея, но за 6 м. не намерих време за това. Може да не й е лукс и напудрен кабинета, но за мен е важен професионалиста. Вниманието й беше такова, каквото не съм получавала от друг лекар.
Стива Макс, сертифицирани за мезоконци и с добро отношение на нормални цени.

# 93
  • в 1001-та нощ
...
Това е от мен, ако има някакъв начин да кача снимка (какъвто не виждам), мога да ви покажа как изглежда челото ми 2 часа след слагане на конците.
....

Снимки се качват в избран от теб сайт и тук се дава линк  Peace

# 94
  • София

Снимки се качват в избран от теб сайт и тук се дава линк  Peace

Мерси.Simple Smile

# 95
  • Бургас
К.Р., много благодаря за изчерпателната информация. А знаеш ли с какви конци работи тази лекарка? В смисъл, че има много видове, но доколкото съм чела, сертифицирани са само тези, южнокорейските, които са в заглавието на темата.

# 96
  • София
К.Р., много благодаря за изчерпателната информация. А знаеш ли с какви конци работи тази лекарка? В смисъл, че има много видове, но доколкото съм чела, сертифицирани са само тези, южнокорейските, които са в заглавието на темата.

Точно с тях работи, аз така й намерих координатите - от списъка със сертифицирани клиники на сайта на LFL.

# 97
Здравейте,отскоро ви чета тъй като се заинтересувах от въпросната процедура.И така първаночално се бях насочила към Хил клиник,но след последните отрицателни впечатления за д-р Ванеска и Валянова се разубедих и си запазих час при д-р Василева.От разговора по телефона съм с добри впечатления,но все пак това е крайно недостатъчно за крайни впечатления.Беше любезна и ми даде препоръки какво да правя преди процедурата за да се избегнат до колкото може образуването на хематоми.
К.Р.,би ли споделила как протичат нещата при теб?Получиха ли се хематоми,силно забележими ли са и бързо ли се разнасят?Евентуално и други неща,за някакви ръбове мисля че беше споменала по-напред,там където минават конците.

# 98
  • Бургас
Мен съществено ме интересува въпросът - колко пъти могат да се поставят мезоконци? Когато им мине ефектът, може ли пак на същите места?
Записах си час за консултация с друг лекар, когато се видя с нея ще споделя становището й.

# 99
  • тук-там
Мен съществено ме интересува въпросът - колко пъти могат да се поставят мезоконци? Когато им мине ефектът, може ли пак на същите места?
Записах си час за консултация с друг лекар, когато се видя с нея ще споделя становището й.

Моля, питай и от какво зависи продължителността на "ефекта". От самите конци, от това каква е кожата - мазна, суха, дехидратирана, от последващо поддържане с кремове или перорално...възраст....
 Praynig

# 100
  • Бургас
Ок. Обаче ще ходя чак на 22-ри.

# 101
  • София
К.Р.,би ли споделила как протичат нещата при теб?Получиха ли се хематоми,силно забележими ли са и бързо ли се разнасят?Евентуално и други неща,за някакви ръбове мисля че беше споменала по-напред,там където минават конците.

Ами мисля, че не са се получили, имам много лека синкавост на кожата където минават двата крайни конеца, може би това се водят хематоми, не знам. За всеки случай, аз не отчитам това като проблем, незабележимо е под фон дьо тена, а и без него трябва да се вгледаш, за да го видиш. Конците при мен са на челото и там, където са слагани, кожата като че ли се е удебелила/уплътнила, а пък наоколо, където няма конци (към слепоочията) стои по-тънка, затова казвам, че има "праг". Възможно е мястото с конците да е подуто и затова да създава такова впечатление. Сега, на 3-тия ден, разликата е по-малка. Мисля в скоро време да си добавя още конци под очите и на слепоочията, ако там се получи такова удебеляване ще е супер, тъй като там имам загуба на обем. Но сега искам да изчакам малко време да видя челото как ще се развие. Абе, много лека е процедурата, аз съм страшно приятно изненадана. Днес си слагах още филър в устните и въпреки че уж бях намазана с анестетик, умрях от болка и за пореден път си спомних какво мъчение са филърите...

# 102
К.Р.,благодаря ти за отговора!Да,и аз на челото ще слагам и докторката ми обясни че там мястото е най-кръвоснабдено,с много кръвоносни съдове и затова има най-голяма вероятност от хематоми.То си е индивидуално все пак,зависи и от кожата и къде ще попадне иглата.Надявам се да не е много видимо травмирана кожата ми след процедурата защото на следващият ден ще пътувам,ще бъда сред хора.Не ме притеснява да споделя на познатите си от какво евентуално са синините ми,но на непознати по улиците и магазините със сигурност ще им изглеждам странно. Shocked
К.Р.,на теб само вертикално ли са ти сложени конците или и хоризонтално?Аз искам изпъване и на двете Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:48 от keisi-r

# 103
  • София
К.Р.,благодаря ти за отговора!Да,и аз на челото ще слагам и докторката ми обясни че там мястото е най-кръвоснабдено,с много кръвоносни съдове и затова има най-голяма вероятност от хематоми.То си е индивидуално все пак,зависи и от кожата и къде ще попадне иглата.Надявам се да не е много видимо травмирана кожата ми след процедурата защото на следващият ден ще пътувам,ще бъда сред хора.Не ме притеснява да споделя на познатите си от какво евентуално са синините ми,но на непознати по улиците и магазините със сигурност ще им изглеждам странно. Shocked
К.Р.,на теб само вертикално ли са ти сложени конците или и хоризонтално?Аз искам изпъване и на двете Simple Smile

Не се притеснявай въобще, още на следващия ден нищо няма да се забелязва.
При мен конците са вертикално, но доколкото знам, това няма особено значение  - понеже самите конци (обикновените!) не опъват, а са само армировка - те служат да стимулират производството на колаген в зоната, където са имплантирани. Не мисля, че ако са кръстосани ще се произведе повече, отколкото ако има само в едната посока. Може би ако кожата е много тънка и зряла и произвежда малко колаген, тогава да е нужно да са повече и кръстосани. Но това ще е за кожи на жени над 45г.
Вече за опъване на бръчки трябва да се работи с другите - по-дебелите и специално направени за опъване конци, които могат да се затягат и ръчно при поставянето им. Там вече ще има значение ориентировката им, защото от нея ще зависи посоката на опъване на кожата.

# 104
При мен имаше няколко синини,но слабо забележими,не си представяйте тежки хематоми.Областта около тях болеше леко.Една зона ,около  конец на челото, бе по-чувствителна.Имах чувството,че като пипна веждата,някой ми дърпа косата над челото)))).Това мина за около 2 седмици.Имах и .2-3 малки корички от убожданията на места,но като цяло нищо не се забелязваше на лицето.Около седмица се избягва силна мимика,спане върху зоните с конци,грим за 24ч. след процедурата.За две седмици се спират сауна,масажи,спорт.

Общи условия

Активация на акаунт