Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 559
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
И аз имам 15 преди три месеца и няма странични ефекти.

# 256
  • SF
Тази тема живо ме интересува.
За контура на лицето по пет зъбчати конеца от двете страни, общо 10, дали са достатъчни? Коя клиника в София и кой доктор препоръчвате?

# 257
За контура на лицето по пет зъбчати конеца от двете страни, общо 10, дали са достатъчни? Коя клиника в София и кой доктор препоръчвате?
Това само доктор може да го каже, след преглед. Може да не се налага даже да са зъбчати, а само линейни, зависи от състоянието на кожата и търсеният ефект. Аз засега съм се спряла на д-р Стефка Василева, отзивите за нея са много добри.

# 258
И аз имам 15 преди три месеца и няма странични ефекти.
Може ли да споделиш малко повече - има ли ефект, доволна ли си? За колко време ти минаха болки, синини, ако си имала? Благодаря Simple Smile

# 259
Здравейте, хвърлям и аз по едно око в темата, макар че съм голямо шубе.

Сега се сещам, че миналата година в На Кафе д-р Валянова сложи на мира Радева конци, за да коригира леко отпускане в средната част на лицето. После щяха да я покажат след време, за да се види ефекта. Не съм сигурна, но мисля, че изобщо не я показаха. Скоро я гледах пак в На Кафе, жената си изглежда добре, но аз не виждам абсолютно никаква разлика след конците. Видя ми се, че има топчета на лицето и то там, където слагаха конците. Не го твърдя, може да са нещо съвсем друго.

# 260
Все повече клоня към мнението,че разлика ако има е едва забележима и няколко конеца не водят до някаква разлика,аз сложих по 3 линейни от двете страни  на челото над очите никаква разлика няколко месеца по-късно.А една приятелка сложи 30 линейни преди седмица,също не виждам промяна,но приемам,че е твърде рано.Започвам да мисля,че ефектът от една мезотерапия на цялото лице би бил по-видим.Правих няколко за повдигане на контура и резултатът беше видим.

# 261
  • Vienna
Линейните просто леко стягат самата кожа и подобряват вида (повърхността) на кожата. Повдигат само тези с кукичките (зъбчатите) и то леко, максимално ок. 4-6 мм (напр. с ок. 3-4 конеца на страна), не трябва човек в никакъв случай да си го представя като истински оперативен лифтинг, където има повдигане с 1-2 и повече см.

# 262
  • Vienna

Според мен с по 5 зъбчати от всяка страна ще има много добър ефект, ако са хубави конците и могат да се стегнат добре (някои са много лошо качество и се късат преди стягането, за съжаление - там ефектът хич го няма).

# 263
Lucy мислиш ли,че зъбчат конец под малък белег на челото,леко хлътнал,като двусантиметрова чертичка би могъл да повдигне с милиметър за да се изравни?

# 264
  • Vienna
Според мен е по-добре първо да се опита с малко хиалурон да се повдигне. Конците при белези не са много силни, но зависи от мястото, от тъканта, колко е сраснат белегът с долните тъкани (кост, периост и т.н.), колко е голям, накъде е - дали по посока на бръчките/ мимиката или напреко на тях...

# 265
Lucy, понеже казваш, че с линейни конци не може да се постигне лифтинг ефект, какво би препоръчала като най-подходяща процедура за леко повдигане на зоната бузи, крайчета на устни? Говорим от неинвазивните процедури. На 38 съм и нямам кой почти никави бръчки, но имам изравени назоланиални гънки и леко увисване в зоната...Много ми се иска да ги залича, но все ме е страх и не знам коя е най-подходящата процедура. Благодаря ти предварително!

# 266
Според мен е по-добре първо да се опита с малко хиалурон да се повдигне. Конците при белези не са много силни, но зависи от мястото, от тъканта, колко е сраснат белегът с долните тъкани (кост, периост и т.н.), колко е голям, накъде е - дали по посока на бръчките/ мимиката или напреко на тях...
Благодаря за отговора bouquet Hug

# 267
  • Vienna
Lucy, понеже казваш, че с линейни конци не може да се постигне лифтинг ефект, какво би препоръчала като най-подходяща процедура за леко повдигане на зоната бузи, крайчета на устни? Говорим от неинвазивните процедури. На 38 съм и нямам кой почти никави бръчки, но имам изравени назоланиални гънки и леко увисване в зоната...Много ми се иска да ги залича, но все ме е страх и не знам коя е най-подходящата процедура. Благодаря ти предварително!

С зъбчатите конци се постига добро повдигане, ев.  в комбинация с малко хиалурон в назолабиалните локално и / или малко хиалурон и в скулите (зависи дали лицето има нужда там) - това доста повдига и изглажда назолабиално, но трябва да се види, дали ще стане красиво (т.е. ако лицето е широко по принцип, със силно изразени бузи, не трябва да се слага допълнително на скулите).

# 268
Още веднъж, много благодаря Simple Smile Hug

# 269
  • SF
Lucy, скоро няма ли да идваш в България?

Общи условия

Активация на акаунт