Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 480
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Интересна тема, щом има и професионалист.

# 301
Здравейте, момичета!
Моя приятелка си постави мезоконци (линейни - по осем броя на всяка страна)....но сега изглежда страшно Sad
То са едни оттоци, едни синини...човек не може да се покаже на улицата. Бях решила и аз, но сигурно ще трябва да си взема годишната отпуска... newsm78

# 302
  • в 1001-та нощ
Преди колко време са сложени? Да не е направила реакция? Консултира ли се с лекаря?

# 303
Във вторник... казаха, че е нормално и че в крайна сметка зависело от много фактори - кожа, кръвоносни съдове...

# 304
  • в 1001-та нощ
Относително скоро е  Peace Приема ли някакви медикаменти? Изписани от лекаря - имам предвид Simple Smile

# 305
Относително скоро е  Peace Приема ли някакви медикаменти? Изписани от лекаря - имам предвид Simple Smile
Взима арника и прави компреси. Може би трябва и нещо за мазане за посиняването. Днес оттока вече е доста по-малко, но под очите е лилава ooooh! Боли ме, само като гледам...

# 306
При кой лекар е правила интервенцията?

# 307
При кой лекар е правила интервенцията?
Клиниката е на бул. Арсеналски (София), до басейна Спартак. Не знам кой лекар...
Всъщност, не е ли нормално да има синини в началото...красотата изисква жертви   #Crazy

# 308
Според мен зависи от кожата,моя приятелка също имаше малко синини,под очите,но се пак там е по-чувствителна кожата,бях писала,че си сложи 30 линейни конеца и вече след два месеца мога да кажа,че има разлика-кожата й е доста по-свежа,а тенът по-избистрен.

# 309
  • София
Моята дерматоложка каза, че няма начин да не се получат хематоми.

# 310
Поизчитайки темата, която не е дълга, не съм сигулна дали намерих отзиви от съфорумки, които вече са слагали конци, относно слединтервенционното възстановяване. Какво са усещали, как са изглеждали, колко време и подобно........Дали биха били така любезни да споделят. Все пак отпуск също е необходимо да се предвиди.

# 311
Поизчитайки темата, която не е дълга, не съм сигулна дали намерих отзиви от съфорумки, които вече са слагали конци, относно слединтервенционното възстановяване. Какво са усещали, как са изглеждали, колко време и подобно........Дали биха били така любезни да споделят. Все пак отпуск също е необходимо да се предвиди.
Благодаря.... и аз бих искала да знам Heart Eyes

# 312
  • Милано
Благодаря.... и аз бих искала да знам Heart Eyes
    И аз бих искала да знам...БлагоДаря ви!

# 313
Аз ще се опитам да опиша усещанията ми след няколко линейни мезоконеца-сложих 6 на челото вертикално и три под един малък белег.Самото поставяне не бих нарекла болезнено,усеща се вкарването на иглата разбира се,сравнявам го с поставянето на филър.От деветте убождания само на едно се получи малък хематом,като малка пъпчица,не ми беше трудно да го прикрия донякъде с фон дьо тен.Веднага след интервенцията можех да се покажа пред хора,а хематома изчезна окончателно след около 3-4 дни.Но дерматоложката ми каза че имам еластична кожа,от което много зависи липсата на кървене след убождане,може би не се изразих точно,но нали знаете как след изваждането на иглата и понякога има и капчица кръв.Исках да кажа,че вероятно възстановителния период е индивидуален.Моя приятелка също сложи линейни конци,но тя сложи и под очите,където имаше едва забележими синини,които също се попокриваха с грим,не беше нещо фрапантно и изчезнаха за около 4-5 дни.

# 314
 Аз съм си слагала, 24 броя, ефектът се видя след месец. Беше преди година и половина.
Никакви синини ни съм имала, нито отоци. При единия конец ме заболя ужасно много. Докторката започна да се тюхка колко дехидратирана кожа имам (демек, кожата ми е виновна, че тя нещо сгафи), абе, кофти момент! После точно на това място конецът личеше под кожата. Не зная дали друг би го забелязал, но аз когато видех, че се забелязва, започвах да пия вода в несвяст и след час се заличаваше. Това отмина за около месец. От време на време ме заболяваше тук-там лицето. Тъпа болка, подобна на зъбобол.
Сега слагам само на горна устна, при друга лекарка.
Така че, не е нормално, мисля, да има синини и отоци.

Общи условия

Активация на акаунт