Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 922
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Мая, това не е вярно, ни най-малко,

правят си жените такива операции и още как,
все пак гърдите се виждат, другото - не всеки би го коментирал, нали ?

лифтинг има и на много, много по-добри цени от тези на Ильо Стоянов, 2 пъти и повече по-евтини и пак са сполучливи...

# 361
  • България-Швейцария
лифтинг има и на много, много по-добри цени от тези на Ильо Стоянов, 2 пъти и повече по-евтини и пак са сполучливи...
Има доста време дотогава, ама като знаете, пишете къде, при кого, за колко Wink
Това не е като да си купиш кола и ако не ти хареса да я продадеш Laughing
Иначе е вярно, че повечето хора не бият барабана дори за липосукция, какво остава за лифтинг.
Споменах Люба Кулезич, защото при нея промяната е очевадна и в сравнение с предишния й вид определено към по-добре. Преди в сайта имаше снимки и на жената от 'Пълна промяна', която преди лифтинга изглеждаше меко казано потресаващо, а беше млада.

Колкото до цени в чужбина - в Швейцария са двойни към тройни спрямо тукашните, особено сега с този курс на франка, в Германия е подобно положението.
За точни цифри ще питам приятелка, обаче тя живее постоянно там и почти със сигурност за нея ще са други.
До Щатите само пътят е половин операция, но там дори едно раждане отива към шестцифрена сума.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 11:22 от CTramell

# 362
ZaKratko, сподели при кои лекари си ходила и не си доволна. Все пак форумът е за споделяне.  bouquet

# 363
  • Plovdiv, Bulgaria

Колко човека на 55-60 г ще дадат такива пари за фейслифтинг, при положение, че на тази възраст имат не само деца, а и внуци. newsm78

колко хора карат автомобили на тази и по-висока цена? защо пък това да е по-важно от добрия външен вид?

# 364
Не искам да цитирам имена на лекари, при които не съм предпочела да отида. Имената и на двете, от които се отказах, се споменават в обсъжданията тук, но не мога да кажа нищо конкретно, при положение, че не са ми правили процедури. Просто при първата, както казах, инстинкта ми говореше, че няма да има необходимото за мен отношение - някакси "претупващо" го усетих, явно сериозното внимание се насочва към публичните и известните, но това е мое лично усещане. Цената също не ми хареса - в смисъл "това предлагат и това е, не е за всеки".
При лекарката, при която се консултирах втория път и от която също се отказах , отношението беше внимателно, но пак съм се ръководила от лични усещания - някакси не мога да доверя лицето си, което винаги е било най-голямият ми плюс, на човек, който е допуснал да му направят такива интервенции - знам, че не си ги е правила сама, а е отишла при колега... и все пак! Никой не е виновен как се е родил, но според мен нея я бяха обезобразили - самата тя сподели, че има поне по 30 конеца почти навсякъде, филъри и разни други, но изглеждаше неестествено и неестетично. Опънат почти пластифициран вид без изразена мимика дори когато се усмихва, направо плашещо изражение (пак повтарям, за мен лично). Освен това, въпреки че ми предложи евтини цени, идеята й включваше слагане на огромно множество - "започваме с 20 тук, и после още 15 напречно, и после ще дооправим ето тук"...и т.н. Направо не посмях, пък и знам, че тези линейни конци нямат дълготраен ефект, а трябва постоянни корекции и натрупване, както и че евтиното излиза скъпо накрая. Затова избрах най-доброто, за което изчетох стотина статии в чужди публикации и форуми и реших, че то за мен е СС. В Хил клиник намерих най-приемливото равновесие между качествен продукт, добър лекар, който си знае работата и приемлива цена. Парите винаги са от значение, не ги ринем с лопата и спестявах усърдно известно време за това. Повтарям, много доволна съм. Предпочетох да сложа тежката артилерия с оглед на възрастта си и желания резултат, който не е просто освежаване, а повдигане и опъване, което и се получи. Ефектът наистина е чудесен, защото не е очеваден - всичси просто казват "абе ти не остаряваш ли", имам съвсем естествен вид с леки бръчици, но с младежко изражение и вид, което според мен е целта. Също съм доволна, че го направих рано напролет - така ефектът се разви постепенно и от мрачно време с носене на грим естествено се премина през лятото към много лек и или почти никакъв на морето, а изражението ми беше сияйно. Пак наблягам - има период на сериозен дискомфорт и болка, но е преодолим ако сте при добър лекар, който да не "си остави ръцете" и да няма усложнения. Важно е да не се прекалява с "изкуството" поне от начало, за да не добиете ужасен пластмасов вид и възстановяването да е по-тежко, или пък ефектът да изчезне за половин година при линейните конци.  Винаги може да прецените резултата и като мине време, да оформите нещо допълнително, като следвате максимално естественото развитие на вашето лице, стареенето на мускулатурата и кожата. Аз предпочитам да старея красиво със стил и бавно да забавям процесите с рядка деликатна намеса тук-там, отколкото да направя драстичен лифтинг, който да е явен и очевиден за всеки. Личното ми мнение е, че всичко прекалено е вредно. Не твърдя, че няма да се замисля за нещо друго, но вероятно това ще стане след 10-12 години, ако имам нужда.

# 365
Забравих да кажа - според мен, индивидуалността ни и личното ни излъчване са най-голямото ни богатство, те ни отличават и правят красиви, дори леките ни несъвършенства ни правят одухотворени и желани. Еднотипни физиономии без изражение и с виждащи се корекции не са нещото, което привлича, поне според мен. Аз "свалих" около 10 години и това е достатъчно.

# 366
Горе-долу се ориентирам за кого говорите..........Тези конци, които сте си сложила са зъбчатите или коничните - не съм запозната с точните им търговски наименования. И сте била при Валянова?

# 367
  • София
Мая, това не е вярно, ни най-малко,

правят си жените такива операции и още как,
все пак гърдите се виждат, другото - не всеки би го коментирал, нали ?

Не твърдя, че съм права. Наблюденията са ми такива. Peace
А може би хората не желаят да споделят.
Нали за това "дращим" тук. Евентуална анонимност. Laughing Макар че мен ме има и в групата във ф.б. Wink
Би ли споделила от кого хората са доволни и на по-евтини цени от Илъо Стоянов. Praynig
 bouquet

ZaKratko , много се радвам, че си си намерила док. който ти е Ок. Все така да ти върви. Hug

# 368
Горе-долу се ориентирам за кого говорите..........Тези конци, които сте си сложила са зъбчатите или коничните - не съм запозната с точните им търговски наименования. И сте била при Валянова?
Силует софт са конични и тези за долната част на лицето и бузите са с двупосочно насочени конуси. Имат два края с две игли, които отиват в двете желани посоки, придърпват и прибират и повдигат. Например влизат от точка пред ухото, отиват през средата на бузата под скулите до горния край на назолабиланата бръчка, откъдето излизат и конусите се законтрят след придърпване( от особена важност е колко, да не заприличаме на ухилен разтегнат идиот). Другият край тръгва от същата точка и върви под наклон към долната част на назолабиалната бръчка под остър ъгъл спрямо първата половина на конеца. Конусите се приплъзват в тъканта, но са ориентирани срещуположно и веднъж фиксирани, не мърдат, стига да няма сериозно дърпане. Затова е трудно после да се прозяваш(направо недейте), да си миеш зъбите и да се пипаш, но е временно. Никакво разтягане поне няколко дни. Важното е в случая да те направят симетрично и естетично, а не едната половина на лицето да виси, а другата да е разтегната накриво.

# 369
Много добре си го описала. На мен ми звучи и доста болезнено и страшничко Twisted Evil, но минава както казваш. Чудесно е, че си доволна. Peace

Аз не разбрах обаче, ако след години пак има нужда от повдигане на контура - какво се прави? Пак конци? И докога така? А заради срастванията след конците ще е възможен ли евентуален фейс-лифтинг?

Lucy, ти като специалист, какво ще кажеш?  bouquet

# 370
  • България-Швейцария
И аз като интересуваща се благодаря предварително, както и на всички, които се включват по темата bouquet

# 371
  • Vienna
Много добре си го описала. На мен ми звучи и доста болезнено и страшничко Twisted Evil, но минава както казваш. Чудесно е, че си доволна. Peace

Аз не разбрах обаче, ако след години пак има нужда от повдигане на контура - какво се прави? Пак конци? И докога така? А заради срастванията след конците ще е възможен ли евентуален фейс-лифтинг?

За срастванията - това е осносително нещо. Сраствания се получават и след инжекции с филър дори и (в по-минимална степен) на ботокс. Срастванията са това, което целим с процедурата лифтинг с конци. Те не са много (зависи от дебелината на конците - при SS са най-силно изразени. Докато има сраствания (а те се разграждат с времето), няма нужда от други силни интервенции в този участък на лицето. Ако има отпускане, може да се сложат още конци. При по-късен фейслифт може да има леки затруднения ( но всеки белег на кожата също е срастване). До сега колеги, които правят фейслифт са се оплаквали само от филърите, а не от конци (а конците ПДО ги има вече повече от 10 години на пазара).

Моето мнение е, че феислифт се прави 1 път в живота (като кожата и тъканите  и преди и след това стареят), може (с много усложнения) да се направи евентуално втори път и това е максимумът! Всяка операция е риск, виждала съм много грозни резултати след фейслифт (дори и при добри хирурзи).
Всичко, което може да отложи времето или изцяло да отмени фейслифта е добре дошло. Не може да се чака всичко да увисне максимално, за да се отиде на операция (а ако се отиде прекалено рано, само си хабиш патроните). И дори тогава - с въzрастта се смъква не само кожата, а и мастните депа под нея, костите също се разграждат стават по-тънки и по-остри. Т.е. без филър пак не може...

# 372
  • SF
Lucy, запомнила съм, че в края на март си идваш в Бг с чантата.

# 373
Много изчерпателно и полезно за всички в темата.  Peace
Lucy, bouquet

Аз обаче, не мога да преценя кога едно лице е с не много отпуснат контур и конците+евентуално филъри биха били достатъчни и кога конците няма да помогнат и има нужда от лифтиране с операция.
Индивидуално е при всеки, но можеш ли да онагледиш с някакви снимки, да речем общодостъпни от Интернет.

# 374
  • Vienna
Lucy, запомнила съм, че в края на март си идваш в Бг с чантата.

Да, ама не искам да си  правя самореклама!
Скрит текст:
Аз съм от 24. до 29.3. в София. На 24. и 25.3 ще приемам в салон Киприте,  ул. Гурко 38А. Ако някой има желание за консултация -или нещо повече- моля звъннете на Жени Адарска от Медик Нет Интернешънъл (тя ми координира часовете) на тел. 0879 815 800.
  Laughing

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 10:55 от Lucy

Общи условия

Активация на акаунт