хотел Зорница Сендс СПА СВ.Влас

• 3 489
  • 13
  •   1
Отговори
  • хасково
Искам да попитам за отзиви за хотел Зорница Сендс СПА СВ.Влас, планувам лятната отпуска да сме там, но много противоречиви мнения срещам, моля за коментар, ако някой е посещавал хотела.
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:06 от stankova82

# 1
  • София
Прекрасен хотел на най-гадното, гнусно и ужасно място. Плажът на хотела се намира на някакво морско завихряне и е осеян с камъни и водорасли. Ама камъни милиони и водорасли с тонове. Не преувеличавам. Самият хотел е чудесен, храненето не е организирано на ниво.
В ляво от него е каналът на Елените  Sick
Правят някакви опити с години да изчистят морето в просеката до шамандурата, но не успяват. Слагат чували с пясък да се стъпва, въжета разни......които на сутринта са оплетени във водорасли и толкова лигави, че опасността да паднеш и да си размажеш коленете е реална.
Погледнете Парадайз Бийч - чудесна база, храна и невероятен плаж! А, само на 200-300м преди Зорница Peace

# 2
  • София
За Зорница Сендс има много изписано, включително и аз съм писала за преживяванията си от две поредни години там.
Теми да искаш, само трябва да се използва търсачката.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=728159.msg25642567#msg25642567
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599402.15
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493097.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572001.15

# 3
Аз в тези теми не открих много,много за Зорница!А резервирах вече от 07.06-12.06 за РД на ММ ще сме там като подарък.Дано някой се включи с по-пресни мнения.Иначе ми изглежда много добре хотела.Искам да попитам,ако някой знае дали,ако искаме да се разходим в Елените (понеже хотела не е част от тях) трябва да им плащаме вход или не.Благодаря  Hug

# 4
  • София
Аз в тези теми не открих много,много за Зорница!А резервирах вече от 07.06-12.06 за РД на ММ ще сме там като подарък.Дано някой се включи с по-пресни мнения.Иначе ми изглежда много добре хотела.Искам да попитам,ако някой знае дали,ако искаме да се разходим в Елените (понеже хотела не е част от тях) трябва да им плащаме вход или не.Благодаря  Hug
Пресни за плажа и басейните давам - кофти, много кофти плаж. Камъни и водорасли по килограм на кв.см. Забрави да пуснеш децата да се пляцикат на плиткото.
Басейните всяка година ми изглеждат еднакво студени и мръсни /всяка година се разхождаме покрай него/ Тази година една рускиня беше дошла по плажната ивица в нашият хотел и ме разпитваше жената дали сме доволни. Тя каза, че е в Зорница и не знае какво да прави, че са платили и двуседмичен престой даже, пък не иска да си съсипва почивката...
За информация -била съм гост веднъж за 2 дни и никога не бих повторила.

Хотелът е на ръба на фекалния "излив" на Елените, който в пик сезона се излива по плажа в морето-това е просто недопустимо!
В Елените може да се разхождате - по плажната ивица и сте там Peace

А, сега видях датите - миналата година на същите дати беше чудесно от Несебър до Елените, мисля, че няма да имате проблем Peace

# 5
Пресни за плажа и басейните давам - кофти, много кофти плаж. Камъни и водорасли по килограм на кв.см. Забрави да пуснеш децата да се пляцикат на плиткото.
Басейните всяка година ми изглеждат еднакво студени и мръсни /всяка година се разхождаме покрай него/ Тази година една рускиня беше дошла по плажната ивица в нашият хотел и ме разпитваше жената дали сме доволни. Тя каза, че е в Зорница и не знае какво да прави, че са платили и двуседмичен престой даже, пък не иска да си съсипва почивката...
За информация -била съм гост веднъж за 2 дни и никога не бих повторила.

Хотелът е на ръба на фекалния "излив" на Елените, който в пик сезона се излива по плажа в морето-това е просто недопустимо!
В Елените може да се разхождате - по плажната ивица и сте там Peace

А, сега видях датите - миналата година на същите дати беше чудесно от Несебър до Елените, мисля, че няма да имате проблем Peace

Много благодаря за разяснението.   bouquet Ами вече съм резервирала и ми се иска да го видя.Ние сме с едно дете,тогава ще е на 10 месеца и  едва ли ще го пусна в басейна и морето (ще му взема малко басейнче).А и ние отиваме там най-вече като малка почивка за РД на ММ,не толкова за морето,август ще сме в Казабланка-Обзор.Дано все пак останем доволни.

# 6
Голямо НЕ за този хотел.Единственото хубаво са стаите.Не виждам смисъл да си давате парите за почивка на море с плаж,на който не може да влезете в морето-големи камъни.Когато поисках шампоан втория ден ми отговориха,че зареждат само при настаняването.И това в 4-звезден хотел!

# 7
Голямо НЕ за този хотел.Единственото хубаво са стаите.Не виждам смисъл да си давате парите за почивка на море с плаж,на който не може да влезете в морето-големи камъни.Когато поисках шампоан втория ден ми отговориха,че зареждат само при настаняването.И това в 4-звезден хотел!

Аз лично навсякъде си нося моя шампоан,защото ползвам само него и това не ме притеснява.А хотела май е 5 звезди!  newsm78

# 8
В Зорница сендс бяхме през юли 2012 г. Първо бяхме на Албена в хотел Елица и после отидохме в Зорница . Имаше голяма разлика естествено ,защото Зорница е нов хотел. Бяхме със закуска и вечеря. Храната беше добра. Отделно има сладкарница, бар на плажа, но се заплаща. Капи портокал например беше 2.50, кафето беше много хубаво Лаваца също 2.50, тортичките мисля че по 5 лв. бяха парчето.  Казвам го за тези ,които се интересуват от цени.  Но варианта е добър при положение на един обикновен ол инклузив кафето е от автомати и не е качествено, както и соковете от машини. Има 2 ресторанта, ходихме повече в по-големия. Имаше тематични вечери, например руска кухня, италианска кухня. От ресторанта гледката е море. Алкохола беше качествен, например ракия Бургаска мускатова предлагаха, заплаща се 7 лв. мисля че беше 100 гр. , но поне е ракия Simple Smile . Анимацията например си спомням ,че правиха детско шоу и давахме по 20 лв. за да участва детето. Направиха ги на пирати , забавляваха се. Ако пък иска да рисува детето пак беше някаква цена, но не помня колко. Басейна доколкото помня беше добре. Детето се пускаше по една малка пързалка слонче.  Има и голям басейн. До басейна е плажа, както е на снимките,много удобно . Имаше свободни места на плажа , спасител. Шезлонги се намираха и чадъри без проблем, сега не знам как е. За камъните писах, не можехме да влезнем пред хотела, минавахме моста и там беше малко по-добре. Дано съм Ви помогнала в избора. Аз все още се чудя къде да отидем тази година Simple Smile

# 9
Много благодаря за изчерпателния отговор,Зори!

# 10
Зори,а мога ли да те помоля за малко снимки,ако е удобно и,ако имаш!  Hug  Може и на лично!

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 11:11 от Pamelita

# 11
  • София
Момичета, моля за актуални отзиви за хотела. Факт е, че преобладават лошите коментари навсякъде - tripadvisor, booking, visit.bg, google, тук няма много коментари за мястото като цяло. Благодаря ви!

# 12
Момичета, моля за актуални отзиви за хотела. Факт е, че преобладават лошите коментари навсякъде - tripadvisor, booking, visit.bg, google, тук няма много коментари за мястото като цяло. Благодаря ви!
Бягайте далече от този хотел! https://www.bg-mamma.com/?topic=1592507.msg48220863#msg48220863

# 13
  • София
Бягайте далече от този хотел! https://www.bg-mamma.com/?topic=1592507.msg48220863#msg48220863

Да, видях този отзив, но тъй като е отпреди почти 2 месеца, ми се искаше някой да каже, че мерки са взети и вече всичко е на шест. Надеждата умирала последна, казват ...

Общи условия

Активация на акаунт