Да изпратим зимата по-бързо - Франция 37

• 162 169
  • 684
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря Ви много момичета!   bouquet

pianoto
и la vie est belle малко остава като гледам. Simple Smile

Лек ден от мен! Ще се справим няма къде да ходим, да сме живи и здрави само!

# 136
Напълно съм съгласна с мнението на Роца за еволюцията на форума (към по-.... даже не знам как да го формулирам)
Скрит текст:
ако един ден решите да се изнасяте групово, да ми пишете лм, че съм леко заплес

# 137
За да променя настройките на профила си трябва да отида на новата версия, на старата не ми е активен бутонът  ooooh!, хич не ми се занимава. И мен ме дразни и само поглеждам отгоре -отгоре темите.

# 138
А в Клюката колко скучно е станало....това ми беше транспортното забавление  Mr. Green да чета и да се хиля и никой не ми чете зад гърба.

# 139
Ехоо, и наздраве за Трифон Зарезан, свети Валентин и въобще за всички хубави неща, за които се сещате

Днес започва и карнавала в Ница - темата е Le Roi de la gastronomie - пак по темата на Роца Simple Smile

http://www.nicecarnaval.com/carnaval/galerie-photo-corso-carnavalesque.php    Ние май вече пропуснахме момента да се маскираме?

pianoto и la vie est belle,  Hug! По това време преди 8 години (леле, кога минаха) бях точно във вашето положение

А за новата визия на форума - моят браузър  си е запаметил страницата с 'последни отговори' и аз само там поглеждам набързо, и без това нямам време за разходки по други територии

# 140
Еми ако решите имаме Алтернативата Simple Smile

Немските мами са се преместили.

# 141
  • MERIGNAC, FRANCE
Честити празници на всички   bouquet
С пожелания да празнувате и двата  Wink

Съни, най-добре е да си вземеш среща с "обстетрисиен" в клиниката или болницата, където ще раждаш  Peace

# 142
Честит празник на празнуващите, но според мен Любовта трябва да се празнува всеки ден!  Heart Eyes

Ако се местите, да ми кажете, ей  Laughing

# 143
  • Rennes, France
Затова с ММ празнуваме всеки ден, само днес няма - ще се напиваме по повод на Трифон Crazyсамо където не мога да пия, та ще си останем само с идеята за виното Whistling

Къде тръгнахте, да ми се обадите и на мен Mr. Green Laughing

Да ви кажа, вчера си взех Луи с гастро - оцеляхме вечерта, притичвайки между двете стаи Peaceднес е по-добре, но го боли още коремчето...дано мине до понеделник, че с това време аман - само телевизия гледа ooooh!

# 144
Ехоо, здравейте! Честито на всички, който каквото празнува! Laughing нашият празник тази година е по-особен: Вчера подписахме при нотариуса покупката на нашия първи апартамент!  Време беша , остаряваме , да направим тази стъпка! Laughing Та аз черпя по този повод!

Иначе тръпнем от вълнение по подготовката на багажа на Яна, утре рано сутринта заминава на ски! Снощи я питам , на полумайтап: Какво ще правиш без нас? Тя отговаря: Ça va me faire des vacances!

Cutty, кураж! Да оздравява бързо малчо!
Весела ваканция на всички, за които тя започва от утре!
За нас " ваканцията" ще се състои в ходене по магазини за плочки и паркет, в Икеа... Grinning

# 145
Мария, честит нов дом! Да си живеете в мир, любов и уют !  Приятни са емоциите по обзавеждане на дом. Чакаме да разкажеш подробности  Wink

cutty, бързо оздравяване на Луи! И ние сме малко болни, нощеска Мелина беше с температура, тази нощ е Димитър. Имам чувството, че тази зима не са спрели да боледуват, само се редуват, а преди 2 седмици и двамата бяха болни. Ох, кога ще пораснат тези деца.

Хубави почивни дни на всички!

# 146
Честито, Мария, да живеете дълги години в него в разбирателство и любов! Зареди ме положително с тази новина.
cutty, четох, че другата седмица се очертава пика на гастрото. И Андрей вчера пази тоалетната с болки в коремчето.

# 147
Честито, Мария! Ето това си е истински повод за празнуване, защото в тази държава си е истинска победа да станеш собственик  Mr. Green
Да си го обитавате с много здраве, любов и щастие новия дом!  Heart Eyes И аз също съм любопитна покрай подробностите  Laughing

# 148
Мария честито Hands Thumbsup Много уют и щастие в новият дом !
Много символичен момент сте избрали : за бъдеще пълно с любов, и много практичен : за ваканцията прекарана в ремонти  Wink  Hug

Какво ще правиш без нас? Тя отговаря: Ça va me faire des vacances!
Faites des enfants ! както  казва мъжът ми  Laughing  Кураж на мама : аз ще тръпна след 2 седмици...

За сега се присъединявам към екипа на гастро-страдащите : Алекс беше болен миналият WE, Емили след цяла седмица болки започва сега... Ще видим за родителите   Sick

# 149
Благодаря ви за пожеланията, много сте мили! Освен да кажа " Да ви се връща!"
Относно подробности, няма никаква мистерия .  Laughing Това е апартамента на една баба в нашия блок, за който ви говорих през октомврийската ваканция. Всъщност от тогава се занимавахме с досието за кредит, което отне два месеца. Такива са сроковете тук, иначе нямахме особени проблеми. От средата на януари сме в ремонт. Бившите собственици се съгласиха, в момента в който имахме потвърждение за кредита. Ще правим основен ремонт и местенето е другата ваканция, края на април!

Общи условия

Активация на акаунт