Да изпратим зимата по-бързо - Франция 37

• 162 139
  • 684
  •   1
Отговори
# 675
Привет и от мен. Кажете за линията на Трансавия, моля!  Ние не  планираме пътуване до България тази година.

# 676
  • София
Доколкото знам Транзавия летят неделя и четвъртък до София от Орли.

# 677
  • пак на Рив Гош
cutty, за съжаление, аз няма да пътувам през лятото към България.

Полетите на Трансавия са сезонни (засега, това им е първа година) - между април и октомври, два пъти седмично, както казва maissa - тръгват от Орли, неделя и четвъртък. Часовете са по-скоро удобни, ако не ви притеснява кацане в Париж към 22ч.
Аз ще ги пробвам след 2 дни.
Цените на билетите на хартия са добри, но много зависи от датата и часа на полета. Включват единствено малък салонен багаж тип дамска чанта или малка раница. Ако добавите салонен или чекиран багаж и си изберете място в самолета, билетите могат да станат почти толкова скъпи, колкото и България Еър.

# 678
  • Rennes, France
Дами, благодаря Ви! Yellow Heart
В крайна сметка, ще пътувам с децата... проблемен ми е на мен Париж, така че Нант.
От другата година, поне няма да е проблем Wink
Надявам се всички да се радвате на хубав дълъг уикенд тази седмица.....с много слънце.

Хубав ден!

# 679
Ако някога ти се наложи полет от Бове, аз съм насреща за посрещане, изпращане и настаняване. С удоволствие.

# 680
Френски момичета, какъв е протоколът за частна имунизация? Поставят ли в аптеките? Налага ми се да остана за по- дълъг период в Ница, но точно в този период имам втора доза срещу херпес зостер. Бих искала да избегна четири полета - отиване/ връщане, че съм на английски остров. Другото е, че съм под препоръчаната възраст за ваксината, но при нас се съгласиха да поставят. Във Франция вече ще съм с една доза.
Предварително сърдечно благодаря.

# 681
В Ница или ? Ние тук вървим с редовния календар и не знам. А ваксина отделно само за херпес зостер не съм видяла в календара.

# 682
В Ница или ? Ние тук вървим с редовния календар и не знам. А ваксина отделно само за херпес зостер не съм видяла в календара.
Да, в Ница. В календар при нас е 65+, предполагам навсякъде е така. А в някои страни изобщо не се предлага. Но силно се надявам, че Франция не е сред тях. (поради млада възраст слагам на частно, в аптека)

# 683
  • FRANCE
Пробвай с рецепта от бг в аптека. Без рецепта никой няма да ти даде ваксина. В аптеките ваксинират, но винаги с рецепта.

# 684
Пробвай с рецепта от бг в аптека. Без рецепта никой няма да ти даде ваксина. В аптеките ваксинират, но винаги с рецепта.
Благодаря. Не бях се сетила за рецепта, с издадена от нашия остров ще пробвам. Бг за съжаление точно тази ваксина не се предлага, а Гърция е спряла продажба на лица, постоянно живущи в страната.
Извинявам се за отклонението в темата.
Пожелавам здраве, да имате страхотни летни месеци, в най- красивата страна, за мен, в Европа.

Общи условия

Активация на акаунт