НВ-ВМХ, част 72

• 38 529
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Хехе
Най-после и аз да харесам цитат на този

Прав е човекът, мдааа

# 466
Смоук, супер значи Simple Smile Има надежда. Друг въпрос е дали на диабетик ще препоръчат такова хранене Rolling Eyes И всъщност дали не смятат, че маргаринът и олиото са по-полезни от маслото и маста Thinking Но дано постепенно да се стигне до по-масово отхвърляне на догмите.

# 467

ами тогава да не слагат захар в сиропите за кашлица  Crossing Arms
всичкото лекарство - въглехидрат  Crossing Arms
(преди 2 седмици бях болна)

# 468
Шоки, Уасп,   Hug  Hug

# 469
Мда, много ме е учудвало винаги това бутане на подсладители в лекарствата #2gunfire Като е лекарство и ти трябва, го взимаш и толкова, ако ще да е гадно на вкус Twisted Evil Да се подслажда, за да бъдело по-вкусно, ми се струва като начин да се увеличат продажбите #2gunfire

# 470
Онзи ден се загледах в едни разтворими прахчета за настинка - във всичките имаше захар  ooooh!

http://www.dietdoctor.com/sugar-vs-fat-on-bbc-which-is-worse Не съм сигурна дали бяхте споменавали за този експеримент.

# 471
Онзи ден се загледах в едни разтворими прахчета за настинка - във всичките имаше захар  ooooh!

http://www.dietdoctor.com/sugar-vs-fat-on-bbc-which-is-worse Не съм сигурна дали бяхте споменавали за този експеримент.

Shocked
какви са тези количества?
аз толкова ям за 3 дни

# 472
  • Бургас
Скрит текст:
Човекът, който иска да стане съвършен задължително става невротичен, тъй като той не може да бъде тук. Той е в бъдещето, което не е. Той не може да се наслади на този момент, той може само да го осъди. Той не може да обикне тази жена, понеже има идеята за някаква съвършена жена. Той не може да обикне този мъж, защото този мъж не е съвършен. Той не може да се наслади на тази храна, тази закуска, тази утрин - нищо никога не го удовлетворява, и не може. Неговото очакване присъства и той непрекъснато сравнява, и непрекъснато се разочарова. Човекът, който живее в желанието за съвършенство, живее един осъден живот. И обществото също му помага.Съвършенството е в бъдещето, цялостността е тук и сега. Ти можеш да бъдеш цялостен в този момент. Ти можеш да си цялостен в своя гняв, можеш да си цялостен в своя секс, можеш да си цялостен в каквото и да правиш - чистейки пода или готвейки храна или пишейки поезия. Ти можеш да си цялостен. В този момент. Това не се нуждае от никаква подготовка, това не се нуждае от никакво изграждане

Ето един цитат от Ошо по този повод, няма само Краси да го цитира.  Crazy
  bouquet

# 473
  • SA

О, да, Green dream спомена за този експеримент миналия ден. И имаше статия в Дейли мейл.
Но Андреас е дал повече подробности и е направил много хубав коментар.   bouquet
Ето, това обяснение ми хареса много и точно и аз така сьм си обяснявала леко по-високата (но нормална) крьвна захар сутрин на гладно, което се наблюдава при много хора на режима.
Цитат
The result could be due to chance but sometimes the fasting glucose level actually gets slightly higher on an LCHF diet, while the glucose levels during the day (after meals) is way lower. This is probably because the body is adapted to burning fat and so the need for burning glucose when fasting is lower. Thus you don’t get the same fasting “dip” in sugar levels.

А лекарят, който е оценявал експеримента, явно и представа си е нямал от това какво представлява ВМ-НВХ и как се практикува. А според Андреас:

Цитат
The doctor claims that the low-carb brother has become “almost” pre-diabetic by eating low-carb! The word “almost” should actually be interpreted as “not”. I wonder if the doctor knows the first thing about low-carb and diabetes. In fact I wonder how much he knows about diabetes at all.
hahaha

W'A'S'P', ти кьде ги видя тези количества?

А по отношение на лекарства и сиропи особено - вярно яко се подслаждат. То наистина е добре да имат приятен вкус, особено детските. Ама това може да се постигне и с по-леко подслаждане и някой аромат.

# 474
# 475
кам, ей тук в чиниите на юнаците
 Shocked
Скрит текст:

# 476
Е, снимката на чиниите сигурно е за по-голяма зрелищност. Не вярвам да са изяждали по толкова 3 или повече пъти на ден Wink

# 477
О, аз имам чувството, че мога да изям такава чиния.  Embarassed Ама сигурно няма да е на две поредни яденета де..

а, не, погледнах пак - със сигурност не мога.  Laughing

# 478
Момичета, дайте идея - как да направя домашен сладолед?
Имам известно количество горски ягоди и се чудя, какво да ги правя - не ми се ядат така...Ако ги смеся с цедено кисело мляко + листенца от мента  newsm78

# 479
  • SA
Да, сега прочетох и коментара на д-р Брифа.
А чиниите и аз мисля, че са по-скоро за по-голяма образност.
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт