Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от храненето по ВМ-НВХ?
Какви са симптомите на емоционалното хранене?
Какви са препоръките за хранене по ВМ-НВХ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от храненето по ВМ-НВХ?
-
Какви са симптомите на емоционалното хранене?
-
Какви са препоръките за хранене по ВМ-НВХ?
-
Защо някои хора изпитват трудности при отслабване, докато следват диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини (ВМ-НВХ)?
-
Как мога да променя предпочитанията си към храната?
Не зная дали е вьзможно.
от спортната тема видях че си си изтеглила Т25. Ако имаш стреча на Шон пробвай го. Преди години ме захапа рамото на умирачка. Ходих на доктор и със стреч ми го оправи. Никакви мазила или лекарства не ми препоръча. Но започна от съвсем лека сила на разтягане и увеличи постепенно в зависимост от болката до колкото мога да търпя, но не да стискам зъби от болка и да разтягам, а по-скоро на другата крайност – до момента в който очаквам да започне болката. Много е трудно да се дават съвети така понеже не се знае на кого какво му има. Но може да пробваш нещо лекичко (ти си пробвала де). При мен подобни захапвания, усуквания и т.н. минават много бавно. Рамото например ми отне месец и половина. По едно време реших кардио да правя без маратонки и глезениете нещо ми се набиха. Подута стоях 2 месеца, добре поне че не ме боляха и беше зима, та да не се виждат
Благодаря ти за помощта, наистина
защото вече въобще няма и следа от болката ...
. А тоя друг път все не му иде реда. А отностно гъвкавостта тя се придобива. Аз такава костенурка бях, обаче за една година така си промених стойката на тази възраст, че аз и на 20 не бях толкова изправена. За стреча от всичкото ми чете разбрах, че в началото не е задължително да правиш всичко до степента до която ги показват упражненията. Отначало правиш до там до където можеш, а с времето неусетно преплъзваш и по нагоре. Сега съм се захванала шпагат да се уча да правя. И има напредък, което не вярвах, че може да стане на 40. Точно днес Инес беше пуснала една статия за придобиване на правилна стойка на тялото. И казва, че не е невъзможно. Вив да добавя само, че като ме захапа рамото доктора само лед ме съветваше да слагам ( за ужас на мама, то нали в БГ всичко с топло се лекува). Лед и стреч (малко тъпо ще го обесня, но това било понеже захапания нерв се свивал от студеното и по-лесно се прибирал на мястото си, а от топлото се раздувал и т.н. ). И така се оправих. А според мама на колкото си години толкова дена ще те боли.
). Последно по Коледа преборих бурсит - изведнъж ме заболя отпред от вътрешната страна под коляното и не ми минаваше, а напротив. Видях за какво става въпрос в нета (в Гугъл, разбира се) и прочетох, че най-честата причина са пренатегнати мускули на задното бедро. Още с първото по-съсредоточено и по-сериозно разтягане болката намаля значително. Следващите дни, като продължих с разтяганията, изчезна съвсем. Аз задните бедра си ги разтягам редовно, но явно не достатъчно, защото подобрение изпитах едва когато разтегнах толкова силно, че чак си ме заболя. Явно толкова е било необходимо.