Лидл ::38::

• 74 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, какво ви е мнението за пасатора от 19,49 лв? Чудих му се вчера, но реших първо вас да питам като вещи в материала.  Simple Smile

# 106
И на нас много ни харесват кренвиршите на Pikok. Днес взехме и от варената шунка на Baroni- нарязаната на мъжа ми много му хареса.

# 107
Момичета, какво ви е мнението за пасатора от 19,49 лв? Чудих му се вчера, но реших първо вас да питам като вещи в материала.  Simple Smile
Кой е този пасатор?

# 108
  • София
Кой е този пасатор?
Silver crest, 600 вата, с купичка и още една приставка. Да не би да е само за новооткрития лидл  тази цена newsm78

# 109
Кой е този пасатор?
Silver crest, 600 вата, с купичка и още една приставка. Да не би да е само за новооткрития лидл  тази цена newsm78
Вероятно да,в нашия Лидл няма такъв пасатор в момента.Скоро чопъра беше на цена 19.90 и беше 260 вата а тук имаш  чопър ,пасатор и приставки и 600вата.

# 110
Шинката и аз си я харесвам. Днес пак купих, че ММ се оплака, че не съм му оставила за сандвичи.

Вчера при нас имаше гъби на 2,99 мисля бяха. Днес са си на редовна цена.

Да похваля и нектара в стъклена бутилка от 1л. Този с банан и ябълка. Много ми хареса и ми прилича на Присан с ягода и банан, но от малките им разфасовки. Този излиза по изгоден, понеже онзи е 1лв някъде за 250мл. Другият път ще пробвам от оранжавия сок. Ябълка и морков ли беше?

# 111
  • София
iveto_11, аз го имам и съм доволна в смисъл ползвам го редовно. Ползвам основно чопъра и се поиздраска купата, там където се затваря. И надписите си поизтриха, но не ми пречи. Купувала съм го на 34 лв. Говорим за този: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-86A37E39-D62AEC58/lsp/hs … D1%82%D0%BE%D1%80
Едит: Моят е с 5 скорости мисля и турбо бутон.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 22:36 от MilenaZ

# 112
Да попитам този ориз дали е хубав, някой пробвал ли го е? Остава ли цял или се слепва?
Ползвам вече втора кутия. Вкъщи се хареса. Откак готвя от него, мъжа ми прояде ориз като гарнитура Mr. Green
Става много хубав ориз пилаф с него. Варя го точно 12 мин. в съотношение 1:2, както е указано на опаковката.
Скрит текст:
Ориз със зеленчуци
Ориза е перфектен  newsm10
Той не е ли само на промоция или е постоянен асортимент?

# 113
  • София
Благодаря, MilenaZ  Simple Smile Значи за 19 лв си заслужава.

# 114
  • В една слънчева къща...
Ох, и аз го искам този пасатор, но сигурно е изчерпан. Вчера нямаше кой да отиде да провери Tired
Ориза май само в промоции го пускат, защото винаги е в такава опаковка.

# 115
  • Русе
didabs, ориза го пускат само на XXL промоция. Не е от постоянния асортимент, но е до изчерпване на количествата. Предните 2 пъти имаше останал ориз и месец след промоцията, но днес гледах, че в Ловеч са само 2 кашона(вече кашон и половина) и май ще трябва да си купя, нищо, че от втората кутия съм готвила 2 пъти по кафяна чаша.
Вики, ти добре похвали този хляб ! Утре пак трябва купувам ,
а не ми се отразява добре финансово,защото покрай един хляб
понатрупам и други неща !
И аз съм така Laughing

# 116
Кога изписахте 8 страници?! Crazy

# 117
  • Варна
да се включа към недоволните от киселото мляко - миналата седмица от промоцията купих десетина млека Пилос от 3.6%...като отворя кофичката на пръв поглед всичко е наред, но наистина като се разбърка става рядко и като крем, което не мисля, че е нормално за истинско кисело мляко. връщам се на Пършевица

за четвъртък набелязах детските долнища, дано НЕ са ватирани, че да стават за ясла  Simple Smile

# 118
Благодаря, MilenaZ  Simple Smile Значи за 19 лв си заслужава.

Имам този http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-58C8852C-49985188/l … D1%80&count=1
Почти същият е. Купувала съм го миналата година за 39 лв. Има 3 години гаранция. Използвам основно пасатора за майонеза. Simple Smile

# 119
Да попитам този ориз дали е хубав, някой пробвал ли го е? Остава ли цял или се слепва?
Ползвам вече втора кутия. Вкъщи се хареса. Откак готвя от него, мъжа ми прояде ориз като гарнитура Mr. Green
Става много хубав ориз пилаф с него. Варя го точно 12 мин. в съотношение 1:2, както е указано на опаковката.
Скрит текст:
Ориз със зеленчуци
Ориза е перфектен  newsm10
Той не е ли само на промоция или е постоянен асортимент?
Тук , при нас го пускат  само на промоция........

Общи условия

Активация на акаунт