Лидл ::38::

• 74 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Пасатора с доп. приставки е чудесен  Peace Аз дори се обадих на клиентския телефон, за да издиря още един комплект, че ми трябваше за подарък, но ми казаха категорично, че няма, а сега какво - пуснали са го даже на 19 лв  Thinking Е*ати и каръка съм  #Cussing out
Дали пак да пробвам - я ме светнете - в кой точно магазин са налични?

# 121
  • София
Rallichka, в новия магазин на Скобелев имаше пасатори по 19,50 и миксери по 24,50 или 24,90 лв.

# 122
Благодаря, Иве, ей сега ще ги преслушам пак какво ще ме излъжат тия на линията  Confused

# 123
  • София
Току-що се обаждах на линията, тъй като Скобелев ми е далеч и сме малко болни с малката. Пасатори били изчерпани още снощи към 20ч. Момичето твърдеше, че лично е била там в този час.

# 124
Милена, благодаря ти   bouquet Въобще няма да пробвам тогава, ще търся на друга марка.

# 125
  • София
Пробвай, да видим на теб какво ще кажат.
Няколко пъти съм казвала, че и за 34 лв си заслужава. Накрайника на пасатора е метален и койтои прави пюрета и крем супи е удобен. Прави перектна майонеза дори със студени продукти.

# 126
Аз знам, имам го и съм много доволна, и съм склонна да го взема на редовна цена, трябва ми за подарък. Извън темата е, но намерих един Бош, и той с резачка  - за 77 лв, ако няма лидълски,май ще е този  Rolling Eyes Сега ще се пробвам на клиентския  Wink

п.с. редактирам се - и аз получих същия отговор - изчерпани били още снощи   Confused На въпроса ми - а защо и преди две седмици ми казаха, че са изчерпани, при положение, че явно не са били, отговориха, че при зареждането на нов магазин, подобни промо стоки не се трансферират в други магазини и не се запазват  Peace

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 11:09 от Rallichka

# 127
Скрит текст:
Ще се скрия тук, че ме е срам, но ще попитам. Пасаторът не може ли да замести блендера и чопъра и каква е точно разликата между трите Embarassed Embarassed

# 128
Скрит текст:
Ще се скрия тук, че ме е срам, но ще попитам. Пасаторът не може ли да замести блендера и чопъра и каква е точно разликата между трите Embarassed Embarassed
Нямат нищо общо - в блендера нещата се накълцват,режат се - все едно - лук на кубчета, бисквити на трохи и т.н. С пасатора този ефект не се постига - той пюрира само  Peace

# 129
Скрит текст:
Нямат нищо общо - в блендера нещата се накълцват,режат се - все едно - лук на кубчета, бисквити на трохи и т.н. С пасатора този ефект не се постига - той пюрира само  Peace
A с чопъра- то от английски си значи кълцам - chop. Пасаторът прави на каша, чопърът ги кълца, а блендерът и той прави пюре като пасаторът  newsm78

С една дума:този уред http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-86A37E39-D62AEC58/lsp/hs … D1%82%D0%BE%D1%80 би ли могъл да обедени трите в едно?

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 14:20 от Nil desperandum!

# 130
  • Русе
Днес съм леко разочарована от ЛИДЛ, макар и пак да съм на сметка Mr. Green
Отидох за хляб Симид, видях, че на огромна табела пише портокали 0,79 лв. и пенсионерите пълнят торбите. Реших да не съм само с един хляб, да си взема и аз 5 портокала. Минах и покрай намалените колбаси и си харесах бирения салам, намален на 30% на цена от 3,70 лв. До тук по груба сметка - 5,50 лв.
На касата касиерката ми заявява - 7,31 лв. Shocked Забравила да маркира отстъпката от 30%. Маркира я - 5,72 лв., платих аз и се дръпнах встрани, но нещо ме гложди, колко кг. са излезли портокалите, защото си бяха дребнички. Поглеждам бележката 940 гр., маркирани по 1,09 лв. Върнах се и казах. Тя твърдеше, че това е цената на портокалите на килограм. Обясних и, че на огромна табела пишеше 0,79 лв. Тя викна управителя да попита каква е реалната цена. Той се засмя и каза: "върни на жената 40 стотинки". Тя отново му подчерта, че трябва да смени в системата цената на портокалите, той пак си повтори думите, подсмихна се, мина през касата и отиде в магазина. Касиерката ей така без да пуска сторно, без отново да тегли портокалите извади 40 ст. от касата и ми ги даде. Сега като смятам 28 ст. са ме ощетили, 12 ст. са ми явно компенсация  Laughing
Днес в Ловеч е пазарен ден и сульо и пульо се стичат от селата да пазаруват. Колко ли като мен са си гледали бележките и им е направило впечатление? Или дайте да подбием цената на портокалите на пазара, пък да си ги маркираме на старата цена, който се усетил, усетил. Crossing Arms

# 131

С една дума:този уред http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-86A37E39-D62AEC58/lsp/hs … D1%82%D0%BE%D1%80 би ли могъл да обедени трите в едно?
Да  Peace

Вики, за мен е задължително да се преглежда бележката веднага след каса  Naughty Имам опит със сгрешени бележки в Кауфланд, и вече ми е като обеца на ухото  Laughing А напълно възможно е никой  наистина да не е имал намерение да сменя цената в системата  Thinking - където мине номерът -мине, където не - не. Пак са на кяр, въпреки,че не искам да повярвам,че може да има такава практика  Rolling Eyes

# 132
  • Русе
Реакцията на управителя ме наведе на тази мисъл. До сега никога и през ум не ми е минавала, поне за ЛИДЛ. В Кауфланд ми се е случвало стока с изтичащ срок да не и е отразена ниската цена в системата. Случвало се е и за шампоан и масло на Хипп, да ми маркират 2 масла(естествено, то е по-скъпо от шампоана).
Явно аз бях първата до 12,30 ч., която е забелязала, защото касиерката си твърдеше, че портокалите на килограм са на високата цена.

# 133
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми помощ:
Купих си аз грейките по Коледа, като продавачката ме предупреди, че клиентите вече били активирали всички. Сложих ги да да поврят около 10 мин. и станаха течни. Мисля, че натиснах и металните пластинки. Но след като изстинаха пак са твърди и не мога да видя къде са металните пластинки.
Та обяснете ми моля ви, всеки път ли като искам да ги ползвам трябва да ги варя или съм натиснала погрешно отново металните пластини...

# 134
Моля каже ми в 7 ч. ли отварят магазините?

Общи условия

Активация на акаунт