Лидл ::38::

• 74 272
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Portokalche, грейката се вари около 10 минути и става течна. Стои си така, течна, докато ти потрябва. Тогава щракваш металната пластинка и започва загряването, което трае около час (не претендирам за точност). Постепенно течността се уплътнява, но пак има известна пластичност. Пластината не се вижда. След като изстинат, трябва да се варят и втечнят отново преди следваща употреба.
Цена нямат при отит... особено при дете. Варя в малък съд с капачка за буркан на дъното (грейките да не се залепят плътно на дъното на съда и да се стопят). После слагам в сгъната хавлиена кърпа, държим на болното ушенце... и дано не ни се налага повече  Peace

# 136
  • Русе
Моля каже ми в 7 ч. ли отварят магазините?
Виж в сайта на ЛИДЛ за твоя магазин. Всеки магазин е с различно работно време.

# 137
  • Пловдив
Portokalche, грейката се вари около 10 минути и става течна. Стои си така, течна, докато ти потрябва. Тогава щракваш металната пластинка и започва загряването, което трае около час (не претендирам за точност). Постепенно течността се уплътнява, но пак има известна пластичност. Пластината не се вижда. След като изстинат, трябва да се варят и втечнят отново преди следваща употреба.
Цена нямат при отит... особено при дете. Варя в малък съд с капачка за буркан на дъното (грейките да не се залепят плътно на дъното на съда и да се стопят). После слагам в сгъната хавлиена кърпа, държим на болното ушенце... и дано не ни се налага повече  Peace

Хмм, значи пак ще ги сваря, ама те за един ден се бяха втвърдили...

# 138

Хмм, значи пак ще ги сваря, ама те за един ден се бяха втвърдили...
Ако не се втечнят ги връщай и моите бяха така и не се оправиха.

# 139
Или ги вариш в не толкова топла вода или като ги вадиш от клатенето може да се активират ако правиш резки движения. Ако ги оставиш да изстиват във водата в която вариш пак може да станат твърди.
Другия вариант е да са дефектни, но не ми се вярва.  Peace

# 140
Не намирим в сайта работното време на магазина в младост 3 софия, но за всички останали пише от 7 до 22 ч. Предполагам ,че и в този, който търся е същото.

# 141
Реакцията на управителя ме наведе на тази мисъл. До сега никога и през ум не ми е минавала, поне за ЛИДЛ. В Кауфланд ми се е случвало стока с изтичащ срок да не и е отразена ниската цена в системата. Случвало се е и за шампоан и масло на Хипп, да ми маркират 2 масла(естествено, то е по-скъпо от шампоана).
Явно аз бях първата до 12,30 ч., която е забелязала, защото касиерката си твърдеше, че портокалите на килограм са на високата цена.
Това показва лоша управа . Цената на артикула трябва да отговаря на маркираната
на касовия бон,а защо не е така - не е работа на клиента. Много хора са минали,а може би
и доста не са обърнални внимание,но е най-малкото измамно.
Същата практика имаха преди и във "Фантастико",но се нормализираха нещата.
Имало е случай,когато не ми се връща за стотинки,но въпросът е принципен.

# 142
На мене в Пени миналата седмциа ми врътнаха този номер, само дето пари никой не ми върна  Crossing Arms Купих артикул в промоция, а на касата излезе, че не е в промоция. Като попитах защо е такава цената ми казаха, че било в промоция до неделя и са забравили да махнат етикета. "Еми връщаме го". Да де ама на мен ми трябваше и не исках да го връщам и "Ми щом ти трябва плати си го"  ooooh! Е, платих си го, но вече си имам едно на ум. Не че ще стане нещо като си го имам това в ума  Crossing Arms

# 143
На мен в много магазини ми се е случвало, но най-тъпо беше във Фантастико- купувах един детски шампоан в продължение на 2-3 месеца, и все си седеше етикет за промоционална цена, на касата ми маркират друга, аз отивам на информация, казвам, проверяват,връщат ми разликата ( примерно 30-40 ст.), отбелязват си че има несъответствие и така поне 2-3 пъти  Crazy
Накрая касиерката ми се развика, при което ми стана супер тъпо- та лично самата аз съм им сигнализирала няколко пъти, съвсем в законното си право...разбирам че не тя отговаря за цените в системата, нито реди стоките на рафта...но накрая тя го отнася  Rolling Eyes или клиента, ако блее

# 144
А, и аз днес купих портокали ( в Ловеч), но съм изхвърлила бележката  Crossing Arms Друг път ще следя, но обикновено съм с детето и все бързам  ooooh!

# 145
Някой има ли вътрешна информация или поне предположение кога ще пуснат отново хлебопекарните, предполагам, че има някакъв период, през който предлагат стоки, които не са им в постоянния асортимент.
А за XXL-седмиците - нещо не съм им фен, предпочитам промоциите от -20/-25/-30%.

# 146
  • Русе
Четейки в друга тема за стоки с изтекъл срок, чак сега се сещам, че днес като взех намаления бирен салам в кашона имаше десетина "бомбички". Винаги им гледам срока на годност. Грабнах първата и... срок на годност 06.01.2014 г., всички други бяха със срок 27.01.2014 г. Сгрешен ли беше етикета или пък да не са го видели толкова време  newsm78 Не ми се разправяше да търся управител. Ако знаех, че после ще се срещна с него...  Laughing

# 147
при нас магазина отваря в 8 Peace

# 148
# 149
Бързичко пак сме изписали доста...
Днес взех хубави ананаси и авокадо, портокалите изглеждаха много зле днес. А цветните "гащи" /не детски/ по 5 или 6 в опаковка са доста добри за цената си, врътнах ги в пералнята и всичко си им е наред, и материята не е лоша. Имаше от намаленията шипков мармалад за 1лв. малко по-воднист ми дойде от нормалното, но стана добре с масло и бисквити  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт