Лидл ::38::

• 74 141
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
и аз взех от детските чаршафи- колебах се между бухалите и динозаврите,но взех вторите Peace
За кошара идват огромни. Употребата им ще почака  Grinning

# 646
Аз точно в такава кошара използвам стандартни комплекти 150/200 (плика). Матрачето се вдига - чаршафчето без проблем се подпъхва отдолу. Тъй като малката се отвиваше много с по-малкия размер завивка, се принудих да започна да използвам по-големите. Е, не стои изпънато като на голямо легло, но иначе няма начин да бъде завита както трябва. Лятото,здраве и живот, вече няма да се налага да спи в кошарата, та комплектите ще си се сложат съвсем по предназначение.

# 647
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
бебешките бодита са доста тънка и рехава материя, въздържах се. Но купих от панталончетата в зелено, много сладурско, но дойдоха малко големи, тъкмо за пролета.

# 648
  • София
Уж бяха обявили от понеделник бебешки клинове, но нямаше. Sad Закъсняла им оставката.

# 649
При нас, в Слатина, на чистачките за прозорци бяха сложили табелка за подочистачка и аз за малко щях да я подмина. На касата, естествено, компютъра я маркира с правилната цена.

И ся кому да оставя бебето за втора разходка до Лидл  Laughing

# 650
  • София
При нас, в Слатина, на чистачките за прозорци бяха сложили табелка за подочистачка и аз за малко щях да я подмина. На касата, естествено, компютъра я маркира с правилната цена.

И ся кому да оставя бебето за втора разходка до Лидл  Laughing

На някоя баба като мен  Joy

# 651
  • софия
Оф, голяма галимация с този Лидл днес. Оставих бебето на баща му и се измъкнах, обаче къде ми беше главата...  Crazy
Една девойка пред мен взе последните бухали и аз толкова се вкиснах, че напълно забравих, че мога да поръчам да ми доставят. Купих розовия комплект с птички и сърца, но всъщност не го харесвам толкова. Има и долни чаршафи памук като за единични легла в разцветките на комплектите. Сега пратих майка ми до другия близък Лидл и ако там има бухали или може да поръча, ще мисля тези дали да ги връщам...  newsm78

П.П. Айде, сдобихме се с бухалите, върнах другите  Mr. Green
Големи подстрекателки сте. Бях гледала комплекта в брошурата, нямаме нужда от нов, но те пък толкова симпатични Embarassed Купих последният лилав долен. В магазина на Халите имаше още бухалски чаршафи.

# 652
бебешките бодита са доста тънка и рехава материя, въздържах се. Но купих от панталончетата в зелено, много сладурско, но дойдоха малко големи, тъкмо за пролета.
На мен ми се видяха доста тесни панталоните.

# 653
  • София
В брошурата не видях никаква информация ще има ли намаления в събота/неделя и на какво. Аз ли съм пропуснала или не пише нищо?

# 654
  • София
В брошурата не видях никаква информация ще има ли намаления в събота/неделя и на какво. Аз ли съм пропуснала или не пише нищо?

Две брошури са. Съвсем случайно попаднах и на двете и дори помислих, че са за различни седмици. В магазина беше малък формат и е само с нехранителни стоки. А в пощенската кутия - тънка, голям формат, част от нехранителните стоки от малката брошура + хранителни. Интересно с каква цел го правят?  newsm78

Иначе "Супер уикендът" е с кисели краставички в буркан, крем за  мазане Пилос и ловджийски салам Пикок, намалени с 30-35%.

# 655
  • Пловдив
Искам да ви кажа,че за първи път в живота си ядох фъстъчено масло.Е,освен онези бисквити на Навона с фъстъчения крем  Laughing!Преди 3-4 дни взех crunchy-то (беше останал само един буркан и го взех) в началото ми беше странно ама сега си го ям ей така с лъжицата  Mr. Green!Много ми харесва! Heart Eyes
До сега не съм ходила сутрин в Лидл,но мисля в четвъртък да ида и да си купя клинчета  Twisted Evil  Laughing и някое друго препаратче  Whistling

# 656
  • МАРС
Искам да ви кажа,че за първи път в живота си ядох фъстъчено масло.Е,освен онези бисквити на Навона с фъстъчения крем  Laughing!Преди 3-4 дни взех crunchy-то (беше останал само един буркан и го взех) в началото ми беше странно ама сега си го ям ей така с лъжицата  Mr. Green!Много ми харесва! Heart Eyes
До сега не съм ходила сутрин в Лидл,но мисля в четвъртък да ида и да си купя клинчета  Twisted Evil  Laughing и някое друго препаратче  Whistling

Ха-ха, същата работа беше и при мен, викам си, как ще го ям това масло направо с лъжицата, ама се дърпах само след първите лъжици, после бързо замина целия буркан. Grinning

# 657
Да се включа и аз за детските клинчета - обиколих магазина 3 пъти,за да ги търся и сякаш бяха безследно изчезнали, питах и разпитвах, дори охраната търсеше с мен Crazy Според мен изобщо не са ги доставили, но касиерките твърдяха, че би трябвало да са там.
Комплектите със совите от хубав памук ли са?

# 658
Да се включа и аз за детските клинчета - обиколих магазина 3 пъти,за да ги търся и сякаш бяха безследно изчезнали, питах и разпитвах, дори охраната търсеше с мен Crazy Според мен изобщо не са ги доставили, но касиерките твърдяха, че би трябвало да са там.
Комплектите със совите от хубав памук ли са?
За комплектите-  изпрах и изгладих, много добра материя Peace заслужава си

# 659
Мерси, дано да са. останали утре

Общи условия

Активация на акаунт