Лидл ::38::

• 74 145
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Днес минах през Лидл на халите . Хора се тълпяха около детските спални комплекти имаше и дънки за бременни ( някой питаше напред) изглеждаха от хубава материя.

Купих продукти за бишкотена тортичка  Laughing Laughing Laughing. Доволна съм  от сметаната Пилос 12% и от сиренето маскарпоне . Добри цени и хубав краен продукт.

Харесвам и натуралните им сокове. Има един мултивитамин с плодове и зеленчуци и един само с Ананас. Давам 10 точки за изброените  хранителни продукти  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green.

# 661
Meсо купих от всичките промоции  Laughing поредица от гости, трябва да се яде..
Месото за готвене 2 тарелки правих на кебап на фурна, ами топеше се в устата  chef
Свинска плешка - в гювеча с картофи, гъби и тн... - отличен резултат  chef
Пилешките долни бедра - дояждаме ги, добри са .. bowuu
На всичките тарелки си пишеше - Пилешкото беше на Пилко, а свинското на Месокомбинат Ловеч  bowuu

Вчера си взех пижама, доволна съм доста се сви на дължина от сушилнята, но явно е предвидено, защото преди ми беше дълга, а сега си е точно

Уфф и съм пристрастена към Cottage сиренето, не обичам солено и това ми е направо  coolcool

# 662
Филето от сьомга някой да е пробвал от 7-ми ще е на промоция ?

# 663
Някъде да има останал сутиен 85 Д?(ако може черен  Crazy)

# 664
  • Gorni Bogrov
Някъде да има останал сутиен 85 Д?(ако може черен  Crazy)
Днес имаше в магазина на ''Ботевградско шосе"

# 665
Купих от спрея за мухъл доволна съм, няма миризма изчисти всичкия мухъл който си стоеше от миналата зима  Embarassed . Взех и от лавандуловите торби доволна съм и от тях. Само забелязах, че от едната страна на торбата дръжката си е ок но от другата е "защипана" за самата торба и като дръпна да я извадя не ще и се къса цялата торба отгоре. Така ли е по принцип или аз съм уцелила дефектна?
Аз чистя с мопа и мокрите кърпи за под  като не махам подложката и слагам кърпата и така чистя. Пробвах да я защипя някак си но нещо не ми дойде на ума как  newsm78  и затова си чистя така.

# 666
Абе само на мен ли прясната пъстърва ми мирише странно като я отворя?
И какво ще рече:опакована във въглероден диоксид нам що си Rolling Eyes

# 667

Предполагам е опаковано в безкислородна среда, правят го за по-голяма трайност.

# 668
аз съм голям фен на крема сиренето Creffe - страхотно е - и много вкусно, някак леко, маже се страхотно на филиите. особено това с френски билки и червена чушка - с чушката е много леко люто. има и с хрян. не го виждам да е  в промоция, но си струва.

# 669
  • Пловдив
Абе тия пижами и бельото нали бяха от четвъртък newsm78

# 670
XXL бяха по-напред в промоциите  Embarassed  smile3535, сексито са от 6,02

# 671
  • Варна
Абе само на мен ли прясната пъстърва ми мирише странно като я отворя?

При нас вчера нямаше. Тя, май, не винаги е налична в асортимента?  newsm78

# 672
Аз върнах пъстървата- мирише си ми гадно и това е Sick

# 673
  • sofia

Според вас в колко часа трябва да отиде човек в магазина/ на Стамболийски , ако има значение/ за да се надява да се облече с тези пижамки и бельо? Thinking

# 674
  • МАРС
Ами като отвори сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт