Лидл ::38::

• 74 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Скъп е,още един лев и "Линдор".

# 692
  • София
Някой изпробва ли препарата за почистване на перални от предишната акция "чистота"? Снощи видях, че има, макар че нямаше цена де, та затова не взех, но днес може би ще взема.

# 693
  • Русе
Някой изпробва ли препарата за почистване на перални от предишната акция "чистота"? Снощи видях, че има, макар че нямаше цена де, та затова не взех, но днес може би ще взема.
Къде е? Днес ходих, но не видях. Ползвала съм само 1 шише есента, че си го делихме с една позната. Като, че ли съм доволна. Пералнята ми не мирише. Първия път пролетта я чистих с Хайтман и завоня ужасно. По 2 шишета ли бяха?

# 694
  • Пловдив
Да попитам за мнения за спрея за почистване на фурни от новата промоция.
Бива ли го?

# 695
  • София
Да попитам за мнения за спрея за почистване на фурни от новата промоция.
Бива ли го?

Имаше коментари, че бил хубав. Мисля да го тествами аз.

# 696
  • София
Здравейте. Ползвал ли е някой памперсите Toujours?

# 697
  • Sofia, Младост 3
Много съм доволна от днешната си покупка - 8 бр . сладоледи на клечка в кутия Gelatelli с шоколад отвън и парченца бадеми , сметанов отвътре, за 5,94 лв - намалени бяха. Имаше само такива, аз исках да е без бадемите, но сега хапнах един и страшно ми хареса, заредила съм фризера, но утре може да взема пак, ако са останали. Heart Eyes
Иначе отново се заредих с две бурканчета сос за спагети Combino от 500 мг ,този път имаше и от пикантния и съм доволна .

# 698
  • Stuck in a moment
Купих от спрея за мухъл доволна съм, няма миризма изчисти всичкия мухъл който си стоеше от миналата зима  Embarassed .

Наистина ли този спрей няма миризма?
Силно ме интересува, тък като като ръсим със Саво, се изнасяме за половин ден от нас и после поне 1-2 часа проветряваме, преди да влезе детето. Става ли за фуги в банята?

И малко инфо от мен - купих от пластилина с формички за едно детенце и е мек и не мирише натрапчиво  Peace

# 699
  • Варна
Наистина ли този спрей няма миризма?
Наистина Simple Smile

# 700
  • Stuck in a moment
Мерси, Месечинке, утре го купувам Simple Smile

# 701
Последния път взех две консерви риба тон, чак сега отворих едната- много ми хареса  Peace

# 702
  • Пловдив
И аз да попитам за памперсите на Toujoors http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-0E7ED440-67DBC892/www_lidl_bg/hs. … sl/513.htm?id=110 - имат ли еластични лепенки ?

# 703
Като споменахте сладолед - от кутиите по 1 л кой е хубав?   bouquet

# 704
  • Варна
Някой беше писал, че пелените Тожур в малките опаковки (тези в брошурата) са по-различни и по-гадни от тези в големите. Аз съм вземала само от големите (4-ка са 50 броя) и са супер. Имат си еластични лепенки, тънки, меки, абсолютно ОК са ми. За тези в брошурата не знам.

Общи условия

Активация на акаунт