Лидл ::38::

• 74 119
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Като споменахте сладолед - от кутиите по 1 л кой е хубав?   bouquet

Ето, от тези шоколадовия ми е фаворит, но в нашите магазини са с името Nobilissima

# 706
Благодаря ти,Вики, а колко струва кутията?  Hug

# 707
  • Русе
Ако не се лъжа 3,79 лв., кутия 1 литър. Много ми се яде шоколадов, но в Ловеч има само с орехи. Въобще от няколко месеца е много бедно от към сладоледи, а миналата зима не беше така.

# 708
Вики, да ти изпратя ли ? Сега ме подсети за този сладолед и
няма да намеря спокойствие до утре.Чудех се какво сладко ми се яде !

# 709
  • София
Памперсите аз ги ползвах преди 2 седмици на нормалната им цена. Ми доволна съм. Доста по-тънки са от другите им памперси, но си поемат добре, не са пропускали, имат ластичета.

# 710
Купих от спрея за мухъл доволна съм, няма миризма изчисти всичкия мухъл който си стоеше от миналата зима  Embarassed .

Наистина ли този спрей няма миризма?
Силно ме интересува, тък като като ръсим със Саво, се изнасяме за половин ден от нас и после поне 1-2 часа проветряваме, преди да влезе детето. Става ли за фуги в банята?

И малко инфо от мен - купих от пластилина с формички за едно детенце и е мек и не мирише натрапчиво  Peace
Има ли го някъде на картинка този спрей? Няма да мога да отида лично, та да го покажа на мъжа  Laughing

# 711
  • Русе
Вики, да ти изпратя ли ? Сега ме подсети за този сладолед и
няма да намеря спокойствие до утре.Чудех се какво сладко ми се яде !
Може, сега е студено, ще стигне читав до Ловеч Joy

# 712
  • оттам, откъдето започва България
Купих от спрея за мухъл доволна съм, няма миризма изчисти всичкия мухъл който си стоеше от миналата зима  Embarassed .

Силно ме интересува, тък като като ръсим със Саво, се изнасяме за половин ден от нас и после поне 1-2 часа проветряваме, преди да влезе детето. Става ли за фуги в банята?

И малко инфо от мен - купих от пластилина с формички за едно детенце и е мек и не мирише натрапчиво  Peace
Има ли го някъде на картинка този спрей? Няма да мога да отида лично, та да го покажа на мъжа  Laughing
На 3-та страница от този каталог, казва се Baufix. http://bg.catalog-oferta.com/promocii-katalog/lidl-lidal-promoci … 3-2012-04-04-2012

# 713

На 3-та страница от този каталог, казва се Baufix. http://bg.catalog-oferta.com/promocii-katalog/lidl-lidal-promoci … 3-2012-04-04-2012
Много благодаря, ориентирахме се   bouquet

# 714
  • оттам, откъдето започва България
 Wink

# 715
На W5  ползвам редовно мокрите кърпи за почистване - чистя почти всичко вкъши с тях особено плота в кухнята - супер доволна съм. Препарата за фурната давам още един глас и от мен ! в момента тествам и солта за съдомиялната.

За памперсите също се интеересувам от тези по - тънките Dry Lock    някой ако ги е ползвал да сподели.

# 716
За сладоледите-Ballino е марката при нас-пак синя еднолитрова кутия..

Лично аз най-харесвам с орехи +смокини+ фъстъци и стафиди  eat

# 717
Белината на хапчета за тоалетна е страхотна, също така и препарата за почистване на съдомиялна.

# 718
  • Русе
Белината на хапчета за тоалетна е страхотна, също така и препарата за почистване на съдомиялна.

Това ли

# 719
  • Варна
Памперсите аз ги ползвах преди 2 седмици на нормалната им цена. Ми доволна съм. Доста по-тънки са от другите им памперси, но си поемат добре, не са пропускали, имат ластичета.
Още по-тънки от нормалните? Сега се зачетох подробно, че наистина ги дават ултратънки, а те и другите никак не са дебели. Заинтригува ме, ще ги пробвам Simple Smile А според вас има ли разлика между 4-ка и 5-ца в качеството - и за тънките, и за нормалните питам. Тук-таме срещам негативни отзиви  за 5-цата, а аз от 4-ката съм супер доволна, и от стария и от новия дизайн. Чудя се дали е въпрос на критерии или наистина различните размери са с различно качество (малко съмнително ми се струва това последното, но все пак).
Някой ползвал ли е Глицериновия сапун с четка за почистване на петна (стр. 3 в брошурата)?

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 09:28 от Месечинка виторога

Общи условия

Активация на акаунт