Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 789
  • 747
  •   1
Отговори
# 120

Аз такова нещо не съм "чула" - защото няма откъде да се чуе. А иначе обичам линкове за доказателства - защото такъв съм убедена, че няма. Никога, никъде в 246-те теми не е имало и дума за здравословен проблем на Енгин.
Не е имало, но "фенките" на Енгин ще си го измислят и ще го повтарят докато всички чуят. Линкове няма да видиш,  но както обикновено - само "компетентнвото" им мнение.

# 121
Нямах намерение да се включвам днес в дискусията, но винаги когато видя подобна глупост написана за диабета и полудявам.

Извинявам се!  Hug
Несполучлива метафора.  (не намирам емотикон за самобичуване)

"Като вляза в тази лигава тема и имам чувството, че ще повърна. Sick  Много шекер, много баклава, много локум.  От всичкия този позитивизъм ме избива на критикарство."

Така става ли?  Thinking Хванала си се за формата. Мисля идеята е по-важна.  Peace

# 122
# 123

Брех, тия съвременни технологии! Ей така се създават клюките и интригите – с едно натискане на клавиша човек може да очерни репутацията на някого за секунди. Недочули, неразбрали всички с „жълта” нагласа се вкопчват в този злонамерен слух и изживяват върховна наслада. Но за сметка на някого другиго. В случая на Енгин Акюрек. С каква цел? Толкова е прозрачно. Ами да бъде унизен. Както и феновете му.
Все пак човек трябва да има „спирачки”. Ако нямате, просто си намерете друг антидот.
А темата няма нужда от разширяване – всеки, който има интерес към сериала, може да коментира тук. Или да си направи нова тема с център – сериала и негов друг любимец. Възможности – бол. Тук става дума за проектите на Енгин Акюрек.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:12 от loveofmine

# 124
  • Пловдив

newsm74 Учуден - не, МЪЖЪТ ухажван от жени. Йомер - новото предизвикателство. От мен, с любов.

# 125
Скрит текст:

Брех, тия съвременни технологии! Ей така се създават клюките и интригите – с едно натискане на клавиша човек може да очерни репутацията на някого за секунди. Недочули, неразбрали всички с „жълта” нагласа се вкопчва в този злонамерен слух и изживява върховна наслада. Но за сметка на някого другиго. В случая на Енгин Акюрек. С каква цел? Толкова е прозрачно. Ами да бъде унизен. Както и феновете му.
Все пак човек трябва да има „спирачки”. Ако нямате, просто си намерете друг антидот.
А темата няма нужда от разширяване – всеки, който има интерес към сериала, може да коментира тук. Или да си направи нова тема с център – сериала и негов друг любимец. Възможности – бол. Тук става дума за проектите на Енгин Акюрек.

Някакви си анонимни никове са в състояние да направят всичко това ли... не мисля. Щеше да е друго, ако същите тези пишеха в някой турски форум или  коментараха в турската преса, че да видиш какво се казва интересно, а тук... "всичката пара в свирката" и загуба на време за тези, които им обръщат внимание.  Hug

# 126
loveofmine пак в мн.ч. и неопреодолено време Както винаги.  Peace

Аз за себе си мога да кажа, че нищо лошо не съм казала за Енгин. Прочела съм в темата , че напълняването му във втори сезон се е дължало на хапчета. Нещо против? По-добре да се дължи на това, отколкото на занемаряване. А хапчетата са така-помагат ти за едно, пречат ти за друго.

А Енгин сега изглежда превъзхподно.  Heart Eyes Peace Вие направихте от мухата слон и раздухте един обикновен коментар.

# 127

newsm74 Учуден - не, МЪЖЪТ ухажван от жени. Йомер - новото предизвикателство. От мен, с любов.
newsm51
Прибавям и моята любов...

# 128

Още сте на черешата.  smile3535 Хайде да слезете, молим ви се, и да не ни казвате какво ще се разширява и какво не.  Peace Много добре си знаем, че темата е за Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти. Толкова внимаваме да не излизаме от темата, че вече е супер досадно.  Mr. Green

# 129
  • Пловдив

Я кой пристига.....

Още сте на черешата.  smile3535 Хайде да слезете, молим ви се, и да не ни казвате какво ще се разширява и какво не.  Peace Много добре си знаем, че темата е за Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти. Толкова внимаваме да не излизаме от темата, че вече е супер досадно.  Mr. Green

От високо се вижда най-добре.  
spam2
Скрит текст:

# 130

Това не бих пропуснала за нищо на света.  Grinning Joy

Скрит текст:
[/b][/color]

# 131

Брех, тия съвременни технологии! Ей така се създават клюките и интригите – с едно натискане на клавиша човек може да очерни репутацията на някого за секунди. Недочули, неразбрали всички с „жълта” нагласа се вкопчват в този злонамерен слух и изживяват върховна наслада. Но за сметка на някого другиго. В случая на Енгин Акюрек. С каква цел? Толкова е прозрачно. Ами да бъде унизен. Както и феновете му.

Напротив! Темата има нужда от разширяване. Категоричността , че е само за проектите на ЕА е очудваща за широкоскроен човек. Мисля, че точно на теб е повече ясно, отколкото на интригантите, очернящите репутация някому, злонамерените, унизяващите и прочее "невъзвишени души" , които са много прозрачни. Аха, спомням си  точно от теб и едно сравнение с едни Гибралтарски маймуни. Но нейсе, някои могат да се пишат, други не. Забравих, че желанието е темата да стане елитарно-възвишена за кинопроизводство с участието само на ЕА, като някои предавания отпреди четвърт век. Нищо лично, просто форум и нов век, та и хилядолетие.

# 132
loveofmine пак в мн.ч. и неопреодолено време Както винаги.  Peace

Аз за себе си мога да кажа, че нищо лошо не съм казала за Енгин. Прочела съм в темата , че напълняването му във втори сезон се е дължало на хапчета. Нещо против? По-добре да се дължи на това, отколкото на занемаряване. А хапчетата са така-помагат ти за едно, пречат ти за друго.

А Енгин сега изглежда превъзхподно.  Heart Eyes Peace Вие направихте от мухата слон и раздухте един обикновен коментар.

И аз като Дейзи и Велияна си спомням, че имаше коментар и то с притеснение, че Енгин е имал проблеми с кръста, нещо като дископатия, но не си спомням кой го беше публикувал и от къде е взета тази информация. Също се коментираше, че му дават обезболяващи медикаменти. Трудно е тези виртуални разговори да се намерят в коя тема са, но имаше такива,щом и други си спомнят.

# 133
Признавам си не мога да разбера за кой "злонамерен слух" има предвид loveofmine, нещо да не съм изтървала от новините? Не съм забелязала да са трити постове, но оставям и такава възможност.
loveofmine, малко по-конкретно?

# 134
Привет! Simple Smile)

Я малко шекер и от мен, че съм с хипогликемия. Simple Smile))

Ан тъй... почвам вече да идвам на себе си. Simple Smile)))
Много шум за нищо... Ние сме се били повтаряли, пък другите - все новини слагат и само нови неща списват... чак не може да насмогне човек... да скролва. Simple Smile))

Скрит текст:

А пък това било "Духът на Канада"... Много охлаждащо, нали? Simple Smile))

Що се отнася до измислените недостатъци в играта на Енгин, няма писано по темата (с изключение на едно-две мнения, които, разбира се, са спорни), защото което е "преиграно" за едни е съвсем на място и добре изиграно за други. Субективизмът в това отношение е неизбежен. А пък застъпниците на "многострадалните" партньори на Енгин, вместо да се опитват да ни доказват, че непременно трябва да им отдадем нужното внимание (което и правим, ако и да не са съгласни с мнението ни за част от тях) чрез поименното им посочване в заглавието на темата, може би ще си направят най-после тема, в която да засвидетелстват пълното си уважение без нашата критика, че да се почувстват удовлетворени.
 Hug Hug Hug Много прегръдки... но не за всички. Simple Smile)) Аз се наслаждавам от сутринта на пълни с обич и привързаност детски прегръдки... давам малко от тяхното настроение и на вас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт