Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 843
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Тануша - днес твърдо си решила да промотираш доброто настроение, усмивките и прегръдките !

Ами ако има шанс Туба да е приела водещата роля в " Kara Para Aşk”, нека да започваме да свикваме с визията и. Лично аз съм гледала всичките и сериали, без последния "20 минути" просто защото не можах да я приема в ролята на евентуална престъпница / има такова  едно ангелско излъчване и прекрасна усмивка, че ... /. Родена е да бъде добрата в лошите истории.

Поздрав за всички - виртуална прегръдка !

# 166
Поздрав за нелиглите от тая тема: Hug  bouquet

# 167
  • Пловдив
Привет!  wavey
Първо да кажа,че както Барисея,така и Любов могат да използват спокойно множествено число,т.като включват и мен ,а както сме учили,двама вече са множеаствено число,да не говорим,че не сме само двама,а поне няколко дузини на това мнение.

Скрит текст:
Откакто някои се върнаха от Банско и в темата наистина замириса неприятно.Момичета,игнорирайте ги,просто ги прескачайте. Феновете на ЕА не се различават по нищо от феновете на други артисти. Има малка разлика в това,че тези на ЕА са повече  Joy Joy Joy, а и от различни възрастови групи,с различни професии и различно свободно време. И затова постоянно има кой да пише,а на другите места е скука.  smile3521

Привет, Dimony!
Сега разбрах какво имаш предвид. Присъединявам се и аз, мисля по същия начин и съм ЗА множественото число!

+ 1 към отбора.

# 168
Не съм. Ако бях такава, вечен бан за потребителката от тая тема, която в ЛС се представя за вътрешен човек на аминистраторите и разпространява уж ''достоверна'' информация за другите от форума, вкл. и за теб. Ако трЕбе да дам жокер???????

Е разгеле, успокоих се. Щом и за мен разпространява "достоверна" информация, очевидно не съм аз. Другото ми е безинтересно, тъй че жокер не ми требе. На Селфито го дай. Тя е любопитна.
 Аз съм тук заради Енгин, ама на тебе какъв ти е случая, така и не можах да разбера. Да вземеш да ми обясниш с думи прости, ако може. Моля, като на олигофрен да обясниш, защото наистина не се сещам каква ти е болката.
п.п. Мерси за поздрава.
Упс, извинявай. Грешно съм прочела. Аз съм от лиглите със захарните петлета и сърчицата.

....За множественото число викам да не се обезличавате толкова.  Stop Индивидуалността е качество.  Peace Но щом ви е гот да мислите еднакво коя съм аз, че да ви преча? .......

Тук за обезличаване апелират други, дето от две години ми повтарят какво и как да мисля. А ти им ръкопляскаш доста често. Така, че не съм аз тоя дето е безличен. А други в опитите си за оригиналност така се оплитат, че сами не могат да разберат какво искат да кажат.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 18:29 от fantasya

# 169
... в темата наистина замириса неприятно.Момичета,игнорирайте ги,просто ги прескачайте.

В голЕма грешка си.  Wink В темата ухае само на Герлен. Игнора ще попречи на усещането за Енгин.  tooth

# 170

Дали да не си поиграя със съчетаването на Йомер и Булут?  Rolling Eyes
Скрит текст:
Ще е много по-интересно от четенето на постове в които някой си мери нещо, дето му липсва. Simple Smile))

# 171
Откакто някои се върнаха от Банско и в темата наистина замириса неприятно.Момичета,игнорирайте ги,просто ги прескачайте.
Без игнор, веднага отварям прозорците за въздух!

# 172
Момичета - стига с тая драма !

Пускаме реклама !

http://www.youtube.com/watch?v=9wpOeqXGxV8

# 173
Мартичка, няма нужда от реклама, а от розовите хапченца... или бяха червенки? Simple Smile))

Ивъъъъъъъъъх... не са ли неотразими двамата? Simple Smile))

Обвиняват ни, че не спираме да мислим за Енгин, но като гледам как тези, които не го харесват, не могат да излязат от темата, посветена на него, май са си отговорили на въпроса "Какво е любовта?" Simple Smile))

WOW! Еееееее с тези вълни вече се отнесох!... Simple Smile)) Разкошотия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Дори фенското въображение е надминато от въздействието на истинската сцена във филма.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 18:55 от marytza

# 174
Както кажеш, Мартичка,   newsm51 реклама. Да се погрижим за рейтинга.

Скрит текст:

# 175

Жокер! Жокер! Жокер! Жокер! ЖокерPraynig Praynig Praynig
И без жокер, този който трябваше ме разбра. Засега толкова! Hug

# 176
  • Пловдив

В тон с отбора - разкошотия. Ще вземе скоро Йомер прашката на Булут, пушката на Низипли или да му пратим черешовото топче.

# 177
...няма нужда от реклама, а от розовите хапченца... или бяха червенки? Simple Smile))

Цвета не е важен. В редовния прием е ключа от палатката. За вълните не смея да питам хич.  Wink

Ще вземе скоро Йомер прашката на Булут, пушката на Низипли или да му пратим черешовото топче.

По-скоро ще е на компютър. Да му ходи на з****а.   typeuu

# 178

Ти за Йомер не се притеснявай, Марианка. Simple Smile) Всичко е отдавна оттренирано. Simple Smile) Умеем ги ние тези работи...

Че и на кон отдавна сме се научили да седим стабилно... Simple Smile))

Р.Р. Както веднъж се изрази Милето - змей! Simple Smile) Дали ще размахва пистолет, или ще седи зад компютър, ще го направи по най-убедителния и перфектен начин. Simple Smile Отдава му се на момчето - талант!  Hug

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 19:08 от marytza

# 179

Мустафа Булут нещо се ядоса ...

Най-спечелиха децата

Общи условия

Активация на акаунт