Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 150

Кое по-точно? Сърчицата, захарните петлета или факта, че на теб не ти стиска да си толкова груба?   Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ти пък що се засягаш не мога да се сетя. Какво му е грубото на сърчицата и на захарните петлета. Виж, да обвиниш някой в лоша хигиена, наистина  е грубо.

# 151
Сърчицата и захарните петлета са инфантилни, а на теб тона ти е груб. Това мен не ме засяга. Моят също е такъв. Репликата ми е към добричките, които не смеят да кажат гък и с радост пльосват цитати да илюстрират скритите си мисли.  tooth tooth tooth

# 152

Кое по-точно? Сърчицата, захарните петлета или факта, че на теб не ти стиска да си толкова груба?   Wink
Груба е, защото докладите не хванаха дикиш. Така, че колкото е по-груба, толкова  ми става по-гот от това.

# 153

Кое по-точно? Сърчицата, захарните петлета или факта, че на теб не ти стиска да си толкова груба?   Wink

Защо да не ми стиска! Щом го одобрявам - /целия пост със сърчицата, захарните петлета и най вече снимката/ - значи съм толкова груба!

Признавам си, че не съм толкова остроумна!

# 154

Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
[/b][/color]

# 155
По повод последния гиф, който е от "Брак с чужденец" и нЕкои призиви да се гледат филмите на Енгин да питам колко са го гледали? И колко ще се изкажат подготвени за тази величава второстепенна роля? Тук точно Енгин беше незабележим. Имаше партньорство с Илкер Аксум и Илкер го отнесе като куцо пиле домат.  newsm43

# 156

Кое по-точно? Сърчицата, захарните петлета или факта, че на теб не ти стиска да си толкова груба?   Wink
Груба е, защото докладите не хванаха дикиш. Така, че колкото е по-груба, толкова  ми става по-гот от това.

Клио, ти да не би да си джедайка? Или пък имаш по-висок ранг? Защото вчера една от джедайките  отговори на докладчика, че е прочела докладите, но не ги намира за важни. Там се споменава точно кой е докладчика.

# 157

Енгин Акюрек - Малък септемврийски проблем / Море от любов /

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 17:38 от Марта_49

# 158

Клио, ти да не би да си джедайка? Или пък имаш по-висок ранг? Защото вчера една от джедайките  отговори на докладчика, че е прочела докладите, но не ги намира за важни. Там се споменава точно кой е докладчика.
Не съм. Ако бях такава, вечен бан за потребителката от тая тема, която в ЛС се представя за вътрешен човек на аминистраторите и разпространява уж ''достоверна'' информация за другите от форума, вкл. и за теб. Ако трЕбе да дам жокер???????

# 159

Поздравления Мартичка !  newsm51

Докато умните се на умуват  ти си творила. Благодаря за удоволствието от клипчето с наш  Енгин

и  лъчезарната Фара Зейнеп.

/b]

# 160
Привет!  wavey
Първо да кажа,че както Барисея,така и Любов могат да използват спокойно множествено число,т.като включват и мен ,а както сме учили,двама вече са множеаствено число,да не говорим,че не сме само двама,а поне няколко дузини на това мнение.

Скрит текст:
Откакто някои се върнаха от Банско и в темата наистина замириса неприятно.Момичета,игнорирайте ги,просто ги прескачайте. Феновете на ЕА не се различават по нищо от феновете на други артисти. Има малка разлика в това,че тези на ЕА са повече  Joy Joy Joy, а и от различни възрастови групи,с различни професии и различно свободно време. И затова постоянно има кой да пише,а на другите места е скука.  smile3521

Да се прегърнем в деня на прегръдките!

Марта, клипът ти е наистина шекер за душата. Всичко в него ми харесва.  newsm51

# 161

СЕЛФИ  Hug, поздрав от добричките!  Grinning

Скрит текст:

Напомняш ми на една стара приятелка, която ми пишеше на лични и вечно ме критикуваше,
че съм добричка с всички.  Joy Joy Joy

[/b][/color]

# 162
Привет!  wavey
Първо да кажа,че както Барисея,така и Любов могат да използват спокойно множествено число,т.като включват и мен ,а както сме учили,двама вече са множеаствено число,да не говорим,че не сме само двама,а поне няколко дузини на това мнение.

Скрит текст:
Откакто някои се върнаха от Банско и в темата наистина замириса неприятно.Момичета,игнорирайте ги,просто ги прескачайте. Феновете на ЕА не се различават по нищо от феновете на други артисти. Има малка разлика в това,че тези на ЕА са повече  Joy Joy Joy, а и от различни възрастови групи,с различни професии и различно свободно време. И затова постоянно има кой да пише,а на другите места е скука.  smile3521

Привет, Dimony!
Сега разбрах какво имаш предвид. Присъединявам се и аз, мисля по същия начин и съм ЗА множественото число!

# 163
Напомняш ми на една стара приятелка, която ми пишеше на лични и вечно ме критикуваше,
че съм добричка с всички.

Няма да съм аз!  Naughty Единствения ми спомен да съм те отразявала е за симпатичния аватар. А вярвай ми помня като слон.  Grinning

За множественото число викам да не се обезличавате толкова.  Stop Индивидуалността е качество.  Peace Но щом ви е гот да мислите еднакво коя съм аз, че да ви преча?   hug thumbsup tooth

... потребителката от тая тема, която в ЛС се представя за вътрешен човек на аминистраторите и разпространява уж ''достоверна'' информация за другите от форума, вкл. и за теб. Ако трЕбе да дам жокер???????

Жокер! Жокер! Жокер! Жокер! ЖокерPraynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 18:09 от selfie

# 164

СЕЛФИ  Hug, хубава вечер, ЛИЧНО от МЕН!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт