Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

Напротив! Темата има нужда от разширяване. Категоричността , че е само за проектите на ЕА е очудваща за широкоскроен човек. Мисля, че точно на теб е повече ясно, отколкото на интригантите, очернящите репутация някому, злонамерените, унизяващите и прочее "невъзвишени души" , които са много прозрачни. Аха, спомням си  точно от теб и едно сравнение с едни Гибралтарски маймуни. Но нейсе, някои могат да се пишат, други не. Забравих, че желанието е темата да стане елитарно-възвишена за кинопроизводство с участието само на ЕА, като някои предавания отпреди четвърт век. Нищо лично, просто форум и нов век, та и хилядолетие.

Учудена съм, в нашия форум на обща страница - повечето теми са като нашата. Нищо лично и от мен. Не ви ли е приятно, че за актьора Енгин Акюрек има тема.... Така както има за много актьори и актриси. Какъв смисъл влагаш в разширяване - имаме ли пропуск относно неговото творчество.

# 136

Тануш,аз много обичам и тези прегръдки.От тях съдя колко го обичат феновете.Всички искат да се докоснат до него,сякаш е божество.

# 137
имаме ли пропуск относно неговото творчество.
Не, категорично. Това за мен е най-прекрасната тема във форума, защото цялата информация - от А до Я е тук- филми, статии, новини, коментари, всичко без изключения е преведено, лесно достъпно е и подредено. Обичащите Енгин Акюрек фенове никъде няма да намерят това накуп в който и да е български форум. Приеми моите почитания и аплодисменти, че години наред влагаш труд и енергия, за да се наслаждаваме на цялото това съкровище.  Hug Благодаря ти!

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 15:49 от AureliaFelix

# 138

Като сте казали ден на прегръдката - ето ви даже две !

Привет и от мен !

Много ми харесва цялостното оформление на официалната страница на "Малкия септемврийски проблем".

Споделяла съм го и преди - това движещо се небе, олицетворяващо според мен безкрайността на времето и в същото това време - отброяващият часовник.

Всъщност остават 23 дни до премиерата и 23 дни и няколко часа за да разберем какво, как и защо се е случило.

Относно новата визия на Енгин - ами какво да кажа ? Страхотна е ! Аз няма какво да свиквам с нея, защото просто знаех, че ще бъде с къса коса и ви го бях писала ... Ама кой да ме чуе тогава 

Аурелия - адмирации за последния ти пост ! Подкрепям напълно !

# 139
Предлагам да отворим широко прозорците на тая тема за малко истинска красота и чист въздух. Задушно е и мирише лошо!

# 140

МИЛЕ,  Hug  Hug  Hug!
Скрит текст:
[/b][/color]

# 141
Скрит текст:
Предлагам да отворим широко прозорците на тая тема за малко истинска красота и чист въздух. Задушно е и мирише лошо!

Що не си идеш в темата на твоя любим. Там мирише на коне и на спарени войнишки партенки. Дано останеш доволна.

И малко сърчица Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И малко захарни петлета, че отдавна нищо сладичко не сме похапвали.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:02 от fantasya

# 142
  • Пловдив

Гледате ли 45 епизод.... С дъх на Керим - парфюма му - уауууу:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:13 от mariana51

# 143

И аз да добавя още аромати... Simple Smile)) На "Мръсни пари и любов". Simple Smile))

Joy Joy Joy
Специално за притеснените от "моя" ароматизатор:

Скрит текст:

И забавления на открито - за любителите на чистия въздух и неподправената островна природа на Бозджаада. Ей, това прегръдките, са вълшебно нещо... карат човека да се чувства облагороден.  Embarassed

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:29 от marytza

# 144
  • Пловдив

Отново с любов....

# 145

Кой говореше за асоциации с "Кръв и пясък"?  newsm78 Май и други фенове са направили същите асоциации... Добавям аромати... на пот, кръв, пясък... и още нещо. Simple Smile))

Скрит текст:
Божеее... надуших раницата на оператора!  Shocked

# 146
.... С дъх на Керим - парфюма му - уауууу:
Скрит текст:

Едва ли парфюма на Керим е точно Герлен.  Thinking Може би на Енгин.  newsm78 От където следва въпроса кой точно се е ровил в нещата му та се е сдобил с тази ценна информация.  Wink И не, че е много важно, но на снимката парфюмите са два. Guerlain Homme Guerlain for men и Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector Guerlain for men. И в тази връзка колко от тук пишещите фенки са се бръкнали със 100 лева и кусур да си вземат от аромата му?  Wink Laughing

# 147
Скрит текст:

Що не си идеш в темата на твоя любим. Там мирише на коне и на спарени войнишки партенки. Дано останеш доволна.

И малко сърчица Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И малко захарни петлета, че отдавна нищо сладичко не сме похапвали.

Скрит текст:

Много гот!

# 148

Кое по-точно? Сърчицата, захарните петлета или факта, че на теб не ти стиска да си толкова груба?   Wink

# 149

Енгинчилерките са си направили корица-портфолио на Енгин и неговите герои. Simple Smile) Много ме затрудняват в избора на любимец с нея. Simple Smile)) Май все пак ще си заплюя Йомер. Simple Smile Силно се надявам наистина да съчетае у себе си всички достойнства на останалите. Simple Smile)

Приканвам отново пишещите в темата, които НЕ СА ГЛЕДАЛИ сериалите и филмите с участието на Енгин първо да ги изгледат, след това да коментират. Инак се получава така, че се изказват неподготвени...

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:53 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт