Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Не позна!  Wink
Като вляза в тази лигава тема и имам чувството, че ще си докарам диабет.  Grinning Много шекер, много баклава, много локум.  smile3502 От всичкия този позитивизъм ме избива на критикарство.   tooth tooth tooth

# 91

newsm51
Добро утро!
Простете, но не мога да не възкликна: Боже, Боже, какво развихрено въображение трябва да имаш, та в Йомер да ти се привиди  не кой да е, а Ботев! Е, то пътят от Ботев до Йомер минава през Околчица, де, ама нейсе, както казват комшиите. Малка подробност, която ще загърбим в името на изкуството. Пардон, в името на нашите малки женски дребни страсти.
А че е хубав Йомер – дума да няма. Не мога да му се нагледам. Буйната коса обуздана, погледът изместен малко наляво, изправени гърди, стойка с леко наведена напред глава /беше ми втръснало да го гледам изгърбен в КВФ/, издадена долна устна…Излъчва спокойствие и особена свенливост. Ей това се казва мъж- мечта. Но за мен най-яркото у него е комбинацията между мъжественост и емоционална чувственост – тъй рядко срещана напоследък. Така де, в тези карикатури с бичи вратове на пазара, във вълмата от мускули и бронз, създаващи представа за обем и мощ, трудно можеш да намериш път към по-фините човешки дадености – все едно път през пустиня, а в днешно време е трудно да си Мойсей…

# 92
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=F30zbeiSPnM

Ново клипче. За да ни е хубав денят - поздрав.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 10:48 от mariana51

# 93
Извинявайте, но просто не мога да се въздържа.  rotfImao rotfImbo

Скрит текст:
А че е хубав Йомер – дума да няма. Не мога да му се нагледам. Буйната коса обуздана, погледът изместен малко наляво, изправени гърди, стойка с леко наведена напред глава /беше ми втръснало да го гледам изгърбен в КВФ/, издадена долна устна…Излъчва спокойствие и особена свенливост. Ей това се казва мъж- мечта. Но за мен най-яркото у него е комбинацията между мъжественост и емоционална чувственост – тъй рядко срещана напоследък. Така де, в тези карикатури с бичи вратове на пазара, във вълмата от мускули и бронз, създаващи представа за обем и мощ, трудно можеш да намериш път към по-фините човешки дадености – все едно път през пустиня, а в днешно време е трудно да си Мойсей…

Нямам думи!  smile3505 Както се каза по напред - "сабах-сабах" и вече сме на черешата.   smile3535

# 94
  • Пловдив
Скрит текст:
newsm51
Добро утро!
Простете, но не мога да не възкликна: Боже, Боже, какво развихрено въображение трябва да имаш, та в Йомер да ти се привиди  не кой да е, а Ботев! Е, то пътят от Ботев до Йомер минава през Околчица, де, ама нейсе, както казват комшиите. Малка подробност, която ще загърбим в името на изкуството. Пардон, в името на нашите малки женски дребни страсти.

Как беше - THE MAN!!! - МЪЖЪТ!!!

# 95

Здравейте,момичета,хубав ден,изпълнен с прегръдки ви желая.

# 96
Добър ден дами!

Велияна, благодаря за споделеното в спойлера!

Скрит текст:
Гледам това руско предаване и участието на Албена и Максим. Честно да ти споделя,винаги когато ги гледам се просълзявам, толкова силно ми въздейства тяхното танцуване на лед. Следя им изявите и съм горда, че те успяха да вземат световната титла по фигурно пързаляне на танцови двойки. Ако не беше голямата драма с катастрофата на Максим, вероятно още медали щяха да спечелят.
Начинът по който ги "изгонихме" от България още ми горчи, макар, че Максим си е виновен. Русия ги прие с отворени обятия, а Албена е пример за спортсменство и издръжливост. За мен тя е "моторът" в двойката, както като изпълнение, така и психо-физически. Успя това момиче , вече и майка, да продължи напред и запази силата на българското, видно и от танца, който публикува. Благодаря ти още веднъж за споделеното удоволствие.

# 97
Не позна!  Wink
Като вляза в тази лигава тема и имам чувството, че ще си докарам диабет.  Grinning Много шекер, много баклава, много локум.  smile3502 От всичкия този позитивизъм ме избива на критикарство.   tooth tooth tooth
Ами... какво да ти кажа... влизай по-рядко. Ние тук сме любители на сладкото.  eat И сме лигави. Така компенсираме заобикалящото ни хейтърство, негативизъм и апокалиптични предчувствия.  buria Предпочитаме да се лигавим по Енгин, отколкото да плюем по Волен Сидеров - въпрос на предпочитания. Това е нашето лекарство. Сладичко. На черешата. Ако си открила друго... споделяй. Ама не ни разваляй кефа, lutfen! Praynig

# 98
dimana-nova,
Скрит текст:
абсолютно същите чувства изпитвам и аз ,когато ги гледам.А и не само тях-удивлявам се на неизчерпаемата енергия и творческа фантазия на тези спортисти-артисти!Толкова труд и красота.И нашата двойка-успяла да се наложи и победи в "клетката на лъвовете"!! Това ,което причини Максим-ужасно е,но коя съм аз,та да го съдя.Дано си е взел поука.

Момичета,хайде всеки да говори от свое име,а не-ние тук сме за...,ние мислим,че.... и т.н.Всеки си има глава на раменете и знае къде и за какво влиза,какво пише и какво чувства. Peace Peace

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 11:29 от velijana

# 99
dimana-nova,
Скрит текст:
абсолютно същите чувства изпитвам и аз ,когато ги гледам.А и не само тях-удивлявам се на неизчерпаемата енергия и творческа фантазия на тези спортисти-артисти!Толкова труд и красота.И нашата двойка-успяла да се наложи и победи в "клетката на лъвовете"!! Това ,което причини Максим-ужасно е,но коя съм аз,та да го съдя.Дано си е взел поука.

Момичета,хайде всеки да говори от свое име,а не-ние тук сме за...,ние мислим,че.... и т.н.Всеки си има глава на раменете и знае къде и за какво влиза,какво пише и какво чувства. Peace Peace

Велияна HugПодкрепям !

# 100
velijana, dimana-nova, спрежението 1 лице мн. число си има много просто обяснение.  Peace Казва се мултиакаунтинг.  Wink Съвсем резонно са си "ние" двама или трима.  tooth

пп - Така и така мрънкам да се развихря още малко.  Wink Пак върнаха старата-нова mamma.  ooooh! #Cussing out

ппп - И накрая все пак малко шербет и от мен.  Wink Чок гюзел трети трей на bi küçük Eylül meselesi!  Heart Eyes

пппп - И съвсем последно.  Laughing Като замине групата на ултрасите да гледа премиерата в Турция се надявам за два часа да си изключат лаптопите, таблетите, айфоните и да оставят многострадалната тема за Енгин Акюрек поне за малко free.  Praynig  tooth tooth tooth

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:08 от selfie

# 101
velijana, dimana-nova, спрежението 1 лице мн. число си има много просто обяснение.  Peace Казва се мултиакаунтинг.  Wink Съвсем резонно са си "ние" двама или трима.  tooth
Тюх, язък! Разкри ме!  no smile3511 smile3514 Е, нямам какво да добавя.
Хубав ден!

# 102

Здравейте, МОМИЧЕТА
 ХАЯСКОHug!

Целият свят празнува Международния ден на прегръдката (International Hug Day) на 21 януари.
Според традицията на този ден могат да се подаряват приятелски прегръдки даже на непознати хора.
Само по себе си това е идеята да се поздравим,
 да изгрее нечия усмивка и да подарим на своите близки и любими хора една прегръдка.
По този начин да изразим нашето отношение и да покажем топлите си чувства към тях.
Прегърнете и целунете любимите си хора днес.
С нашата прегръдка ще им кажем: "Спокойно, аз съм тук!", "Обичам те!", "Извинявай, сгреших!"
Така че – прегръщайте се!

Скрит текст:

[/b][/color]

# 103

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:24 от velijana

# 104
  • Пловдив

Предлагам и ние да прегърнем спортуващ Кадир.

Общи условия

Активация на акаунт