Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 771
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Една стара съфорумка ми сподели на ЛС недоумението си как така никой от най-върлите фенове на Енгин не написа поне веднъж, че някъде на някоя снимка г-н Акюрек не е съвсем във форма.  Thinking Притеснява се да пише такива неща в темата.  ooooh! Аз нали съм перде реших да го постна и да предизвикам други стари съфорумки с нови никове да се поупражняват в ирония и сарказъм съвсем позитивно.  Wink Та на въпроса.  Crossing Arms Поне една снимка, едно мигване, един кадър?  Thinking Една дума поне. Леко критична. Съвсем леко.  Praynig Няма идеални хора.  Peace

# 106
selfie,значи,казвАла съм ти го и друг път-долу лапичките от моите любимци. Joy Joy Joy
Те винаги са във форма,перфектни и чудесни.Ако някога някой кадър не е съвсем О.К. то това е грешка на фотографа
. hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:03 от velijana

# 107
  • В Града на Липите
Привет  wavey

... Поне една снимка, едно мигване, един кадър?  Thinking Една дума поне. Леко критична. Съвсем леко.  Praynig Няма идеални хора.  Peace

Естествено, че няма идеални хора. Аз поне не съм виждала такива.
Не мен на онази общата снимка, където са го накачулили мадамите, въобще не ми харесва. Има нещо във физиономията му, което ме дразни - самодоволство ли е, стреснат ли е, не мога да определя. Обаче ми е някак супер неестествен.
И все още му свиквам с брадата  Sad

# 108

СЕЛФИ, чети...  Grinning
Скрит текст:
"Çirkin insanlar, güzel insanlar onları farketsin diye olmadık şeyler yaparlar..."
[/b][/color]

# 109
Привет  wavey

... Поне една снимка, едно мигване, един кадър?  Thinking Една дума поне. Леко критична. Съвсем леко.  Praynig Няма идеални хора.  Peace

Не мен на онази общата снимка, където са го накачулили мадамите, въобще не ми харесва. Има нещо във физиономията му, което ме дразни - самодоволство ли е, стреснат ли е, не мога да определя. Обаче ми е някак супер неестествен.
И все още му свиквам с брадата  Sad

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Междудругото и на мен не ми харесва. Идеята на снимката е много добра, но на мен ми се струва неестествен.

Иначе аз във втори сезон на КВФ спокойно мога да кажа че Енгин не е във форма. Беше някаки напълнял, подпухнал. Бях чула че е пиел някакви хапчета, от които е задържал течности. Възможно е защото и аз съм имала подобен проблем с лекарства.

# 110
  • Пловдив

http://www.cumcuma.com/sevgililer-gunu-ask-ruzgari-esecek-38571? … tter#.Ut5OVtL8LDc

И днес продължават с новините за "Малък септемврийски проблем". Излизането му на екран в деня на влюбените - 14.02.2014 г.

# 111
Една стара съфорумка ми сподели на ЛС недоумението си как така никой от най-върлите фенове на Енгин не написа поне веднъж, че някъде на някоя снимка г-н Акюрек не е съвсем във форма.  Thinking Притеснява се да пише такива неща в темата.  ooooh! Аз нали съм перде реших да го постна и да предизвикам други стари съфорумки с нови никове да се поупражняват в ирония и сарказъм съвсем позитивно.  Wink Та на въпроса.  Crossing Arms Поне една снимка, едно мигване, един кадър?  Thinking Една дума поне. Леко критична. Съвсем леко.  Praynig Няма идеални хора.  Peace
С удоволствие, ако можех да работя със снимки. Но нито мога да правя гифчета, нито колажи, нито колекционирам снимки на компютъра си. Но има доста, на които Енго НЕ МИ ХАРЕСВА. Ако не те мързи да изчетеш някои от старите ми постове (щото те са наистина много дълги и досадни, признавам!), там не веднъж съм писала, че нищо повече не ме дразни от ах, ох, въх и прочие. И никъде няма да прочетеш "ама божествен е, ама няма равен, ама ще припадна от любов". Дори в един пост специално призовах да не се пишат едни и същи лиготии по хиляда пъти, щото е досадно. В друг описах подробно кои са според мен физическите му недостатъци и кои сцени от филмите му считам за слаби. Но ВЪПРЕКИ ТОВА съм му фен - и това обясних вече. Фен-ството е вярност, любов, възхищение към някого, независимо от недостатъците му и мястото му в класациите.
   Но в същото време прекрасно осъзнавам, че много хора точно така се чувстват щастливи - като ахкат, охкат, въхкат и рисуват сърчица - и това е тяхно право. Точно тях защитих, когато писах да ни оставят да се лигавим по Енгин, щото така ни е кеф. Но по ирония на форумската съдба, точно те скочиха отгоре ми. Неведоми са пътищата форумски...  smile3518
   И относно намеците ти, че всъщност съм отдавна в темата, но със сменен ник...  newsm78 не се сещам кой точно съм. А и ти много лесно можеш да познаеш по стила на писане, по емотиконките, по оцветяването и разположението на текста, по грамотността, ако щеш дали има съвпадение на личности. Но то си е твоя работа дали ще провеждаш разследване - ако ти е кеф и ти носи удовлетворение...  smile3530 защо не? Аз нямам проблем с това.
   Хубав ден още веднъж!   bouquet

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:47 от barisea

# 112
....Като вляза в тази лигава тема и имам чувството, че ще си докарам диабет. Много шекер, много баклава, много локум.  От всичкия този позитивизъм ме избива на критикарство...

Скрит текст:
Нямах намерение да се включвам днес в дискусията, но винаги когато видя подобна глупост написана за диабета и полудявам. Не може в 21 век да сме толкова невежи за едно заболяване, което е бич на нашето време. Дилянка, знаеш, че обичам младите хора с тяхната невъздържаност, желание за изява, липса на всякакъв такт, но не мога да простя на младостта невежеството.
Диабетът не е болест, от която се разболяваш заради прекаляване със сладко. Прочети си в уикито за да не ти разяснявам аз. Захарта пречи, когато вече си болен от диабет. Тук болни няма, тъй че можем да си прекаляваме със всякакви захаросани изделия.

Хубав ден на всички. newsm51

# 113
  • Пловдив
Привет  wavey

... Поне една снимка, едно мигване, един кадър?  Thinking Една дума поне. Леко критична. Съвсем леко.  Praynig Няма идеални хора.  Peace

И все още му свиквам с брадата  Sad

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Междудругото и на мен не ми харесва. Идеята на снимката е много добра, но на мен ми се струва неестествен.

Иначе аз във втори сезон на КВФ спокойно мога да кажа че Енгин не е във форма. Беше някаки напълнял, подпухнал. Бях чула че е пиел някакви хапчета, от които е задържал течности. Възможно е защото и аз съм имала подобен проблем с лекарства.

Аз такова нещо не съм "чула" - защото няма откъде да се чуе. А иначе обичам линкове за доказателства - защото такъв съм убедена, че няма. Никога, никъде в 246-те теми не е имало и дума за здравословен проблем на Енгин.
....................
Допълвам се: По време на снимането на КВФ - Берен се беше разболяла при снимането на серията с отвличането и от Мустафа. Имаше опасност от прескачане на онлайн - но всичко се размина и беше наред. Гледахме серия в редовно време.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:15 от mariana51

# 114

Един любопитко се ориентира в обстановката.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:15 от milkaradeva

# 115

В този момент реших, че днес ще ви досаждам  Joy
 и ще качвам фотоси само с прегръдки.  
Hug  Grinning  Hug

Скрит текст:
[/b][/color]

# 116
Марианка,ако бъдем съвсем точни,беше станало на въпрос,че е имал болки в гърба и пиел силни обезболяващи.Не си спомням около кой епизод беше това,но е факт,че се коментираше.Мисля,че и дори по време на снимане на сватбата също е имал този проблем.Не твърдя,че е истина,но се коментираше.

# 117
  • Пловдив
Марианка,ако бъдем съвсем точни,беше станало на въпрос,че е имал болки в гърба и пиел силни обезболяващи.Не си спомням около кой епизод беше това,но е факт,че се коментираше.Мисля,че и дори по време на снимане на сватбата също е имал този проблем.Не твърдя,че е истина,но се коментираше.

Аз не визирам наши предположения и писания. Говоря за неща написани в таблоидите им. Това за Берен в предния ми пост - си беше цитирано в медиите, че поради заболяването и - може да няма пореден епизод.

# 118
Велианка, благодаря.   bouquet

Мариана наистина се коментираше тук в темата и е факт , че Енгин изглежддаше доста подпухнал във втори сезон. Точно болкоуспокояващите имат такъв ефект.

А ти за някои мои постове много бързо "чуваш", а за други тотално се правиш на недочула и оглушала..  ooooh! Много избирателно. Въх. Crazy  Peace

Та затова ще те помоля най-учтиво да ми отговориш на въпроса.   bouquet

Ние сме фенове на ЕА и си знаем, че предимно той ни интересува, неговите роли и проекти. Но в случая става въпрос за сериал и е нормано да се включат и други хора, които са просто заинтересовани от сюжета, ще изгледат промото(когато се появи) и ще полюбопитсват за новия сериал и неговите герои и актьори. В този смисъл не е ли най-нормалното нещо да им се даде възможност да проипознаят темата като тема за съответни сериал и неговите герои и актьори, без да им налагаме фокус на гледането???? Ние нашият си го знаем.  Heart Eyes

Та искам да те попитам защо не направим темата по-обща за сериала. След края му пак можеш да върнеш отново фокусът изцяло върху Енгин. Но нека бъдем по-широкоскроени и приемаме и чужди прредложения.   bouquet

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:50 от daizy_g

# 119

Скрит текст:
[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт