Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 823
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Изглеждат добре, нетърпелива съм да ги видя на екран, като как ще се представят...

# 541
Ние пък с Вета задкулисно решихме да представим това:

Еееееее, супер е! Благодаря...

# 542

Харесвам го с тези ризи,независимо от модата,а мисля,че и той се харесва.

Е, точно тук с тази опната назад коса прилича на Деян Неделчев. Пфу!  Sick

# 543
  • Бургас
Марица  Hug какви са тези задкулисни дейности Joy

# 544
Ние пък с Вета задкулисно решихме да представим това:

smile3525
Красиво! И аз благодаря.

# 545
Марица  Hug какви са тези задкулисни дейности Joy

newsm51
Много слънчев и усмихнат колаж, Хаяско. Направо грее!
Обичам така да го виждам Енгин...

# 546
  • Пловдив

Харесвам го с тези ризи,независимо от модата,а мисля,че и той се харесва.Важното е,че винаги на лицето му грее щастлива усмивка.

Прекрасен е тук Енгин. Благодаря, че ни припомни....  Най-хубавото момче. Целувки от мен Милка. На мен ми прилича на Енгин Акюрек.

# 547

Това е моят подарък.  Grinning  Специално за мен е правен.  Heart Eyes

БЛАГОДАРЯ!!!

# 548

Аз продължавам да твърдя, че Фара е страхотна в ролята на Ейлюл. Simple Smile Много ми харесва излъчването и.

# 549

Харесвам го с тези ризи,независимо от модата,а мисля,че и той се харесва.Важното е,че винаги на лицето му грее щастлива усмивка.

Прекрасен е тук Енгин. Благодаря, че ни припомни....  Най-хубавото момче. Целувки от мен Милка. На мен ми прилича на Енгин Акюрек.

Да, наистина прилича само на себе си, Мариянче!Актьорството е неговото призвание, но се радвам, че в живота е верен на себе си, а не на някакъв измислен образ, дълго репетиран пред огледалото...

# 550

newsm10 smile3525

# 551
Аз на терминът " като умряла лисица"  му викам избирателно оглушаване и онемяване.
А какво да ви слушаме и отговаряме, дейзи? Няколко души като по уговорка пишете едно и също не помня колко време вече... то жалби... то чудо. Е, пишете си. Аз съм тук да се забавлявам.
Скрит текст:
И сега не трябваше да ви обръщам внимание.
Беше за последно.

Димони, Нианта. Серената, Палмира , нека споделим на дамата каква сделка сключихме предварително да й разкажем случващото се в темата.  hahaha hahaha Аурелия ни разкри.  Joy Joy

А за спойлера  Аурелия от мен получаваш едно голямо "Благодаря!" плюс   bouquet

Дейзи, колко мило, че загърбваш личния си живот в името на темата! Но аз те разбирам - тя наистина е като магнит. Твоята вярност е уникална!

loveofmine пак говорите за неща, които не са ви ясни.  Нали точно вие твърдите, че сте в темата само и единствено заради Енгин, има предостатъчно материал за обсъждане, за който сте далеч по-компетентна.  Simple Smile Simple Smile

# 552

Още един хубав фенски афиш за филма. Недовършената мелодия на Керем...

# 553

Аз продължавам да твърдя, че Фара е страхотна в ролята на Ейлюл. Simple Smile
Много ми харесва излъчването и.
newsm10 И на мен. Харесах я веднага.
Какво пише на снимката?

# 554
Момичета,във връзка с нашите излишни препирни ,много ми хареса нещо:

Скрит текст:
Млада семейна двойка се пренесла да живее в нова къща.
На сутринта, още щом отворила очи, жената погледнала към прозореца и видяла съседката отсреща, която простирала пране.
- Виж колко е мръсно прането й! – възмутено казала тя на съпруга си.
Но той си четял вестника и не й обърнал внимание.
- Вероятно използва некачествен прах. Или изобщо не умее да пере. Трябва някой да я научи…
И така всеки път, когато съседката си простирала прането, жената се удивявала и критикувала, колко мръсно е то.
Докато в едно прекрасно утро, поглеждайки през прозореца,
тя възкликнала:
- О, виж, днес прането е чисто! Явно най-сетне се е научила да пере?
- Не! – отговорил съпругът й. – Просто днес станах по-рано и измих прозореца…

Общи условия

Активация на акаунт