"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Лилиии Hug Hug Hug Мерт е голям клюкар  hahaha hahaha hahaha Но подаръка на Яманчи е чооок романииик!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Има малко оптимизъм  smile3521 Може и да се сдобрят на финала на серията.  Thinking

# 166
  • Варна
Ще разкажем, Hug
ала снимки няма да покажем,  Naughty
че на тях се тук не вярва,  fiuuuuuu
фотката - герой от филма те изкарва.   Joy Joy Joy Joy

На думите не вярвам аз,
фотка покажи ми пък тогаз
ще кажа: "Афферим! и Машалла!
успешна беше вашата игра!"

Даниии  Hug Hug Hug май очакванията ти за романтика няма да се оправдаят. Може би в края на серията, съдейки по втория фрагман, но не се знае.
Ааааа  Naughty Ейлюлчето подсказа, че ще има романтика! Peace

# 167
Лилиии Hug Hug Hug Мерт е голям клюкар  hahaha hahaha hahaha Но подаръка на Яманчи е чооок романииик!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Има малко оптимизъм  smile3521 Може и да се сдобрят на финала на серията.  Thinking

Тя и Ейлюл е голяма клюкарка /търкулнало се гърнето и си намерило похлупак/, ама не ни каза във фрагмана какъв е подаръка на Яманчи  Crossing Arms Whistling ooooh!

# 168
Лилиии Hug Hug Hug Мерт е голям клюкар  hahaha hahaha hahaha Но подаръка на Яманчи е чооок романииик!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Има малко оптимизъм  smile3521 Може и да се сдобрят на финала на серията.  Thinking

Тя и Ейлюл е голяма клюкарка /търкулнало се гърнето и си намерило похлупак/, ама не ни каза във фрагмана какъв е подаръка на Яманчи  Crossing Arms Whistling ooooh!
Точно са си лика-прилика  hahaha hahaha hahaha

Бризчееее   bouquet  bouquet  bouquet Ейлюлчето само каза, че подаръка е романтичен.  Hug Но все пак има надежда.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
  • Варна

Бризчееее   bouquet  bouquet  bouquet Ейлюлчето само каза, че подаръка е романтичен.  Hug Но все пак има надежда.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
smile3503 Романтичният подарък на романтична среща се подарява.

# 170
Ани ,така като говориш и много ме надъхваш  Mr. Green ,че в края на епизода може да има романс  Heart Eyes  Hug!
Лили и на тебе мерси за преводите   bouquet!
Иве,ама много помагаш днес  Thinking,почвам да се замислям да не си скрит талант  hahaha ,нещо си ми под прикритие  Joy

# 171
Çağatay Ulusoy ‏@cagatayulusoyy 17m
Biraz geç oldu kusura bakmayın arkadaşlar :)Bana yolladığınız hediyeleri mektupları bugün aldım pic.twitter.com/2W2GpoicEa

krasi_anna Hug Hug

Изглежда фенки са отишли да се срещнат с Чаатай на сета..Занесли му подаръци и писма..

Ето превода на туита му:

Извинявайте,приятели,малко късно стана. Днес взех подаръците и писмата,които сте ми изпратили..

А на картичката пише:Благодаря на всички ви за хубавите подаръци..Чаатай..

# 172
Biraz geç oldu kusura bakmayın arkadaşlar :)Bana yolladığınız hediyeleri mektupları bugün aldım pic.twitter.com/2W2GpoicEa

Скрит текст:

krasi_anna Hug Hug

Изглежда фенки са отишли да се срещнат с Чаатай на сета..Занесли му подаръци и писма..

Ето превода на туита му:

Извинявайте,приятели,малко късно стана. Днес взех подаръците и писмата,които сте ми изпратили..

А на картичката пише:Благодаря на всички ви за хубавите подаръци..Чаатай..

Сигурно любовни писма са му писали.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пък и подаръци.  Mr. Green Да не са му плели шапки?  ooooh! Видяхте ли пак ни изпревариха.  Joy Joy Joy

# 173
Ани ,така като говориш и много ме надъхваш  Mr. Green ,че в края на епизода може да има романс  Heart Eyes  Hug!
Лили и на тебе мерси за преводите   bouquet!
Иве,ама много помагаш днес  Thinking,почвам да се замислям да не си скрит талант  hahaha ,нещо си ми под прикритие  Joy

Вярно, че Ивето много взе да помага с преводите  newsm78 newsm78
Дани, не се надъхвай много, че да не се разочароваш.  Hug Hug Hug

# 174
  Ани , Лили Благодаря за преводите

Не знам каква може да е  тайната но в оригинала както се е споменавало вече бащата на Оркун се оказва гей
Тук не вярвам да е така , ама може да се окаже тайна любовница  Joy Joy Joy
Пък Яман ще се дърпа , ще се дърпа колко да се дърпа  Joy Joy Joy

Лили  Hug  
Вие с вашите плетки и шапки къде останахте момичета  Joy Joy Joy

# 175

Нали помагам?  Grinning А Ани, за благодарност, ми изтрива Крачо... Sad Sad

Да ги сдобрят,  Peace че вече не се трае, яяяаааааааааааа..... Joy Joy

Това не ни го преведохте,  Mr. Green  ама Гуги каза, че Ча благодари за подаръци и писма.
Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 176
Яман много се е опъпчивил в първия фрагман, не само пъпката на бузата му от миналия епизод(бяха две), ми и на челото му е излязла нова. Mr. Green

# 177

smile3503 Романтичният подарък на романтична среща се подарява.

Дано наистина да има романтична среща.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но, ако имаше щяха да ни покажат нещо във фрагмана или в озета.  newsm78 Оффф не знам, като го знам Яманчи колко е по извиненията ..  ooooh!

# 178
Все ми е на ума, че ахаааа и да се сдобрят Мира, и Яман след като направи крачка към нея с цел извинение нещата помежду им, ще се объркат още повече заради споделената тайна от Оркун.
Лили, мерси за превода на трейлъра.
Ех този Мерт все едно е ял кокоши крака и не може да пази тайни. Joy Голям сладур е.
Метин/Оркун не е красавец, но има нещо в него, което ме кара да му симпатизирам и не ми е неприятен героя му колкото, и да му се ядосвам за момента.
Наде.... newsm51не те познах бе мило от тази пара.... Joy Joy JoyАма трЕбЕше да си признаеш като мен.... newsm43 и мене ме е яд на него... #2gunfire #2gunfire...ама симпатизирам му... PeaceИ пак ще се повторя.... Hugзапочват приливите..... Peace

# 179

Сигурно любовни писма са му писали.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пък и подаръци.  Mr. Green Да не са му плели шапки?  ooooh! Видяхте ли пак ни изпревариха.  Joy Joy Joy
ooooh! ooooh! ooooh! Нали ти беше по плетенето  Whistling Whistling Whistling
Това да не са ония фенки, чиито снимки плъзнаха снощи в интернет  Thinking

Лили   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт