"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Обаче забележете, всички пускаме клипчета на Яман и Мира, само Ани на Крачола... Thinking Ани?!?!?! Shocked Joy

Камерата е включена и пускам горещи кадри и на вас:

Вай беееее   Crazy Crazy Crazy Crazy Зори недей, че ей сега някой ще изкара снимки на Крачола от банята.  hahaha hahaha hahaha

# 391
  • близо до брега на морето
Обаче забележете, всички пускаме клипчета на Яман и Мира, само Ани на Крачола... Thinking Ани?!?!?! Shocked Joy

Вай беееее   Crazy Crazy Crazy Crazy Зори недей, че ей сега някой ще изкара снимки на Крачола от банята.  hahaha hahaha hahaha
другия път въпрос в анкетата-Бихте ли изтъркали гръбчето на Яман-колко ли ще отговорят с Да hahaha hahaha hahaha Hugаз със сигурност Peace Joy

# 392
Зори, сигурна ли си, че на скайпа е Яманко. Да не си пишеш с Мира  Laughing Laughing Laughing

hahaha Аз Мирка я усещам от далече, нали ми е любимка. Laughing

Айде нещичко и от мен:

Скрит текст:

Зори  Hug днес и при мен и при теб има слънце явно.  Joy Joy Joy Joy

Тъкмо щях да пиша, че и двете нещо сте се чалнали - Ани пуска Крачолчето  #Crazy, Зори - Мира  #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Няма лошо, няма лошо  Laughing Laughing Laughing

# 393

Вай беееее   Crazy Crazy Crazy Crazy Зори недей, че ей сега някой ще изкара снимки на Крачола от банята.  hahaha hahaha hahaha
другия път въпрос в анкетата-Бихте ли изтъркали гръбчето на Яман-колко ли ще отговорят с Да hahaha hahaha hahaha Hugаз със сигурност Peace Joy
Миме, то това си е риторичен въпрос  Joy Joy Joy
Много добре си се пременила.
 wavey wavey да помахам и аз на Яманко.

# 394
Оппааа, Joyвсички сте превключили на романтични клипчета,тенкс! Heart Eyes
И от мен едно хубаво моментче на Яман и Мирка. Party

# 395
Ани, това за теб:

Joy Joy Joy

Миме
, аз се чудя по - скоро дали ще има отговор "НЕ". hahaha

ПП: Еее, човек не може да ви угоди на вас. hahaha Истината е, че мелодията ми харесва. Нищо повече! Peace

# 396

Зори, то туй и ние сме го виждали на монитора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 397
Зори, то туй и ние сме го виждали на монитора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Естествено, че няма да ви пусна нови. hahaha Скръндза съм. Mr. Green

# 398
Ани, това за теб:

Joy Joy Joy
Скрит текст:

Миме
, аз се чудя по - скоро дали ще има отговор "НЕ". hahaha

ПП: Еее, човек не може да ви угоди на вас. hahaha Истината е, че мелодията ми харесва. Нищо повече! Peace

Зорииии  Hug Hug Hug ще го повторя, не мога да се сдържа!!!  Joy Joy Joy

# 399

Вай беееее   Crazy Crazy Crazy Crazy Зори недей, че ей сега някой ще изкара снимки на Крачола от банята.  hahaha hahaha hahaha
От банята няма, защото никога не е бил там  Naughty

# 400
Оппааа, Joyвсички сте превключили на романтични клипчета,тенкс! Heart Eyes
И от мен едно хубаво моментче на Яман и Мирка. Party

Скрит текст:

Викиии  Hug Hug Hugмноого, мнооого хубава сцена беше!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хайде да се сдобряват вече.

Скрит текст:

Да бе, не е бил.  Naughty Naughty Бил е и даже не е бил сам.  hahaha hahaha hahaha

# 401

Shocked Shocked Shocked Никога ли до сега не се е къпал? Shocked Shocked Shocked

hahaha hahaha hahaha

Аз пък мислех, че не излиза от банята и затова са се скъсили крачолите му. Joy

# 402
Той Крачола само за погребението на баща си обу нормални панаталони.  Mr. Green Като го гледам на снимките от следващата серия пак е с любимите си Крачоли.  hahaha hahaha hahaha

От мен лека нощ!!!  Hug Hug Hug

# 403
# 404
Eeeee, нагледах се на хубави сцени Миме, Вики, Зори, Ани   bouquet  bouquet  bouquet
Ама танца на Крачолчето беше един път  newsm10 И песента и текста, абе супер сцена.

И още нещо на некомшийски език.  Heart Eyes
Зори, ти по-добре не гледай  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт