Смешки от форума - 13

• 71 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София, България
Малко офф, но искам да попитам как цитирате без да се вижда потребителското име Laughing

Като те цитирам отгоре излиза следното [quote. author=ExquisiteS link=topic=.......]

изтриваш всичко за да остане само [quote.]   без точката, сложих я, за да не ми го смята като цитат Simple Smile

# 631
Или копираш текста и го ограждаш с таговете за цитат  Peace

# 632
  • София, България

Хахахахаха да Grinning Не съм се замисляла, явно ми е по-лесно по другия начин, въпреки че звеучи много по-трудно  Joy Joy

# 633
Благодаря ви Hug Ще пробвам

# 634

Хахахахаха да Grinning Не съм се замисляла, явно ми е по-лесно по другия начин, въпреки че звеучи много по-трудно  Joy Joy

Ако темата е заключена, остава само вторият начин. Simple Smile

# 635
Цитат
на 16 съм,по принцип не съм правила вагинален секс,но с приятеля ми сме правили други неща..та,винаги когато правим нещо съм облечена от кръста надолу,повечето пъти с клин. Шансът да е попаднала някъде там семенна течност е малък,а шанса да е попаднала и да е влязла и да съм бременна сигурно е нищожен.

Въпросът е дали е бременна.

Е,не!Това не може да го пита сериозно!Все си мисля,че някои въпроси се пускат тук само за да се повдигне духа.Не може да е истина! Shocked

# 636
Цитат
на 16 съм,по принцип не съм правила вагинален секс,но с приятеля ми сме правили други неща..та,винаги когато правим нещо съм облечена от кръста надолу,повечето пъти с клин. Шансът да е попаднала някъде там семенна течност е малък,а шанса да е попаднала и да е влязла и да съм бременна сигурно е нищожен.
Въпросът е дали е бременна.
Аз пък си помислих, че просто иска да сподели как ходи облечена  Laughing
Къде някъде там? Не само да е попаднала, ами че и да е влязла.

Ами важно уточнение, можеше и да е с панталон. А представяте ли си да е била само по бикини? Shocked

# 637
Не искам да си преставям ако е била с прашки hahaha

# 638
Цитат
tarsq edna pesen. mislq, 4e be6e frenska, izpalnqvana ot jena . mn 4esto puskaha po radioto prez 2011-2012g. v pesenta se pee ot roda- fi leydi shustafa stiferai shuleiku mezu, fi shi..so bahriyaut..dararam dam dam daram dam daram ili pak tararam-pararam.. neznammm, skoro ne sam q slu6ala Grinning 4uva6e se kato dararam (molq, da bada izvinena, za6toto nqmam nikakva predstava za frenskiq) glasat na jenata be6e nejen, dumite kato 4e li se povtarqha ot nqkoq druga izpalniteleka ( glasa zvu4e6e kato na malko dete) ili pak ot samata neq. pesenta ne be6e mnogo bavna nito pak prekaleno mnogo ritmi4na. spe6noo, ako q namerite mnogo 6te sam vi blagodarna,za6toto q tarsq ot mn vreme Sad Sad

# 639
  • София
Цитат
tarsq edna pesen. mislq, 4e be6e frenska, izpalnqvana ot jena . mn 4esto puskaha po radioto prez 2011-2012g. v pesenta se pee ot roda- fi leydi shustafa stiferai shuleiku mezu, fi shi..so bahriyaut..dararam dam dam daram dam daram ili pak tararam-pararam.. neznammm, skoro ne sam q slu6ala Grinning 4uva6e se kato dararam (molq, da bada izvinena, za6toto nqmam nikakva predstava za frenskiq) glasat na jenata be6e nejen, dumite kato 4e li se povtarqha ot nqkoq druga izpalniteleka ( glasa zvu4e6e kato na malko dete) ili pak ot samata neq.

Много обичам, когато пеят инструментали по форумите.  Laughing
Винаги ми изглежда ето така: "Търся тази песен dazzler1 dance ,някой сеща ли се?"
А,текста е някакъв нов вариант на “Кен лий ту-ли-бу-ли-бу-дауч-ю”!  Whistling

# 640
В интерес на истината се сещам за песента, навързах една две думи и мелодията ми дойде в главата, ама като не се сещам  как се казва песента. Мисля че е на Ванеса Паради.
Авторката добре е обяснила. Mr. Green

# 641
  • София
Цитат
tarsq edna pesen. mislq, 4e be6e frenska, izpalnqvana ot jena . mn 4esto puskaha po radioto prez 2011-2012g. v pesenta se pee ot roda- fi leydi shustafa stiferai shuleiku mezu, fi shi..so bahriyaut..dararam dam dam daram dam daram ili pak tararam-pararam.. neznammm, skoro ne sam q slu6ala Grinning 4uva6e se kato dararam (molq, da bada izvinena, za6toto nqmam nikakva predstava za frenskiq) glasat na jenata be6e nejen, dumite kato 4e li se povtarqha ot nqkoq druga izpalniteleka ( glasa zvu4e6e kato na malko dete) ili pak ot samata neq. pesenta ne be6e mnogo bavna nito pak prekaleno mnogo ritmi4na. spe6noo, ako q namerite mnogo 6te sam vi blagodarna,za6toto q tarsq ot mn vreme Sad Sad
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 642
  • София
И вече по-ясно  Mr. Green:
Цитат
Търся една песен..мисля, че беше френска, изпълнявана от жена. Много често я пускаха по радиото през 2011-2012 година. В песента се пее за нещо от рода фил лейди или фееле де шхустафар си ту перай си у ле ху месху или меску, фи шии..дарарам дам дам дарам дам дарам или пак тарарам-парарам.. незнаам, скоро не сам я слушала  Sad Sad чуваше се като дарарам (моля, да бъда извинена, защото нямам никаква представа за френския).Гласът на жената беше нежен, думите, като че ли се повтаряха от някоя друга изпълнителка (гласа звучеше като на малко дете) или пък от самата нея. Песента не беше много бавна нито пък прекалено много ритмична. Спешноо, ако я намерите много щте сам ви благодарна, защото я търся от много време

# 643
  • София
Цитат
Моята кърма съпругът ми я употребява.Макар че детето ми е на 2 годинки,имам много кърма.Всяка сутрин по 100 грамки си пийва на екс  Laughing.Много я харесва  hahaha.Можеш да я използваш за във ваната на детето,за маски на петичките(много меки стават,мажеш петите,слагаш чорап и спиш така)
Аз съм правила и макарони на фурна с кърма  chef.Имах в хладилника прясна кърма към литър,и ме домързя да слезна до магазина за прясно такова и реших да ексериментирам.Ми станаха добре макароните,не си личеше че е от човек  Laughing

chef  chef  chef

# 644
Е, това макарони с кърма е старо.

Общи условия

Активация на акаунт