Смешки от форума - 13

• 71 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ама то още не е съвсем ясно Simple Smile Аз продължавам да се чудя дали авторката има голямо куче или "кученце голямо" е мило название на любимата и пералня...

може, може, моята е Марчето, а миялната е Пенка Blush

Внимавай! Някой ден може да изявят претенции за заплата и осигуровки.  Laughing

# 616
  • Пловдив
И пенсия ще искат, како, и пенсия.

# 617
  • планетата Земя и по точно до морето
Цитат
Имам едно питане събрала съм 10-15 литра замразена кърма, която вече нямам къде да държа. Питах близки и познати да им я дам, но никой не я иска (не мога да повярвам)

Ама да, не е за вярване.  rotfImbo
И тези близки и познати не си ли пият кафето с кърма?! Не е за вярване, че не искат! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 618
Или поне един крем-карамел да си направят.

Цитат
Отдавна не съм писала, но сега не мога да се сдържа. Имам нужда от малко компетентно мнение. Моят мъж е инженер. От известно време непрекъснато е в гаража и прави нещо.

Като го питам все ми вика, че няма да разбера, ама видях някакви схеми, на които пише за някакъв колайдер ли, коландер ли...Та искам да питам някоя знае ли нещо и дали той коландер е опасен, щото детето си държи колелото в гаража...?

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 23:39 от Анонимен

# 619
Моят мъж е инженер. От известно време непрекъснато е в гаража и прави нещо.
Като го питам все ми вика, че няма да разбера, ама видях някакви схеми, на които пише за някакъв колайдер ли, коландер ли...Та искам да питам някоя знае ли нещо и дали той коландер е опасен, щото детето си държи колелото в гаража...?

Ще ме извинява автора на цитата, че го цитирам, нищо лично, ама ми стана смешно Laughing

# 620
Те и отговорите си ги бива. Joy

# 621
Да.  Laughing

Голям и андронен ли е колайдера? Мъжът ти вероятно се опитва да произведе черна метерия в гаража ви или хигс бузома. Дано не изчезне жилището! Grinning
Че и целият квартал покрай него  ooooh!
Не шашкайте, моля ви, така жената.  Tired Сега, няма защо да се притесняваш, докато не получиш сметката за ток и тя се окаже няколко милионна....  Crazy

# 622
# 623
Голям и андронен ли е колайдера? Мъжът ти вероятно се опитва да произведе черна метерия в гаража ви или хигс бузома. Дано не изчезне жилището! Grinning

Joy Joy
Не мога да спра да се хиля!  Mr. Green

# 624
  • София, България
 rotfImao 

Всеки достоен мъж прави колайдер в гаража си и накрая ще си ги обединят!

Те излиза, че са цяла групировка  Laughing

# 625
Цитат
на 16 съм,по принцип не съм правила вагинален секс,но с приятеля ми сме правили други неща..та,винаги когато правим нещо съм облечена от кръста надолу,повечето пъти с клин. Шансът да е попаднала някъде там семенна течност е малък,а шанса да е попаднала и да е влязла и да съм бременна сигурно е нищожен.

Въпросът е дали е бременна.

# 626
  • В къщурката на хълма на феите
по-скоро въпросът е колко точно тежка е била травмата на главата й, за да достигне до такива висини на идиотизъм ..

# 627
  • София, България
по-скоро въпросът е колко точно тежка е била травмата на главата й, за да достигне до такива висини на идиотизъм ..

Joy Joy

Аз винаги съм си мислила, че тези теми и постове някой ги пуска просто да се бъзика, да вкара малко емоция.  Laughing Не може да има такива хора, честно. И аз съм била малка и никога не ми е идвало на ум да питам такова нещо. Пък днешните имат от къде да черпят много информация по въпроса   Mr. Green

# 628
  • Бургас
Цитат
на 16 съм,по принцип не съм правила вагинален секс,но с приятеля ми сме правили други неща..та,винаги когато правим нещо съм облечена от кръста надолу,повечето пъти с клин. Шансът да е попаднала някъде там семенна течност е малък,а шанса да е попаднала и да е влязла и да съм бременна сигурно е нищожен.

Въпросът е дали е бременна.

Аз пък си помислих, че просто иска да сподели как ходи облечена  Laughing
Къде някъде там? Не само да е попаднала, ами че и да е влязла.

# 629
Малко офф, но искам да попитам как цитирате без да се вижда потребителското име Laughing

Общи условия

Активация на акаунт