Смешки от форума - 13

• 71 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • В къщурката на хълма на феите
поредния хахавелник с твърде много време и твърде неограничен достъп до интернет

# 707
  • Ямбол
от продавалника
Скрит текст:
Цитат
ЗА МЕН

ЗДРАВЕЙТЕ
Добре дошли на моя профил.Имам много неща да кажа.Първо много се радвам някой да ми съдейства.Търся интерактивно куче Гол-Гол на Фъриъл.Да е на разумна цена или най-търся за размяна.Който ми съдейства ще съм много благодарна.Спешно е...
И така,има ословията по поръчката и доставката.Има правила и забележки.
ПОРЪЧКА.
Поръчката става следния начин.Ако искате нещо просто пишете за повече информация.Когато получите информация за продукта решете дали да го поръчате.Ако то поръчате дайте оферта и потвръждение с лично съопщениес данни:адрес,име,фамилия,телефонен номер задължително и съгласие с условията.
ДОСТАВКА.
Доставката става до 4 работни дни с ЕКОНТ експес.Вие поемате доставката.Изпращам с опция преглет,тест по ваш избор със или без.Цената е същата.
МОЙ ПРАВИЛА.
1.Мойте обяви не въжат за гр.Враца.Не приемам лично предаване.
2.На съопщения на писано с англииски букви не отговарям.
3.Съопщение с обиди не приемам.
4.НЕ РАЗМЕНЯМ ОСВЕН ПО СПЕШНОСТ...
                      ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН И СЕГА ОЧАКВАМ ВАШЕТО
                                                    ВНИМАНИЕ
ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ Simple Smile ...
за потребител без нито 1 обява и то
Скрит текст:

# 708
  • В къщурката на хълма на феите
съвсем не съм сигурна, че мога да броя дотолкова, колкото правописни грешки видях Crossing Arms

# 709
Трябвало е да напише и че на неграмотни съобщения не отговаря  Peace Mr. Green

# 710
А кучето не е голо... Go-go е. Гоу-гоу, гол-гол, все тая.

# 711
  • София, България
Като гледам в профила коментарите. Има 90% положителни оценки и май всичките са от измислени профили, които тая си е направила и публикува коментари. Абсолютно идентични коментари и от двете страни. И от нейния профил и от другите профили коментарите все едно един човек ги е писал  Laughing

А онази с тризначките не искам да я коментирам. И аз днеска попаднах на темата и направо ми стана жал за това момиче...  ooooh!

# 712
  • Бургас
Я дайте линк към темата за тризначките.

# 713
# 714
Не е от тук, обаче се смях (това е насред разгорещен спор "кърмене vs АМ"):

Цитат
По хубаво от това няма, хумата която ни изписаха като хранителна добавка, детето ми не я искаше!

# 715
За Хумана ли става въпрос?

# 716
Най-вероятно, просто много е бързала да се изкаже дамата.

# 717
  • София
Тази, освен, че е тралала, е и супер нагла.  ooooh!

# 718
  • Бургас

Мале, добре, че социалните не четяха този форум. С всека изчетена тема все повече се плаша какви хора има. На тази мъжа й да вземе да я закара на психиатър /не психолог/, защото яко не я слуша главата.

П.П. Навремето имах съученичка, която си купуваше биберони от аптеката, защото много искала бебе  Crazy Добре, че бяхме малки и джобните й стигаха само за биберони, защото сигурно би обзавела някоя стая у тях с бебешки мебели  Laughing

# 719
  • София, България
Бе то знаеш ли какво е било в тях...  Laughing Може и да си е била приспособила една стая. Ма поне пък е била готова за след години...   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт