Смешки от форума - 13

• 71 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Цитат
искам да ви попитам при тази манипулация разрешиха ли ви свирките?
Никога не съм обичала шегите за чужда сметка, но тук вече не се стърпях...манипулацията е серклаж...
Наистина ли има такива хора?!
Ами жената може да има много дълбоко гърло, що се смеете.  Crossing Arms
Сега ще възбудиш....любопитството на мъжете!  Wink

# 691
Това е темата, в която се обсъжда АБКМ ---> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592735.0

Прясното мляко съдържа голямо количество сол, което натоварва малките бъбречета. Аз не бих рискувала с него до годинка, че и повече.Ако искаш си я запиши на ДМК, а което мислиш , че не трябва да го даваш ти си го хапвай.
Благодаря че ми обясниха че има сол в млякото

# 692
Малиш, неправилно си цитирала разговора  Naughty

Това е темата, в която се обсъжда АБКМ ---> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592735.0
Прясното мляко съдържа голямо количество сол, което натоварва малките бъбречета. Аз не бих рискувала с него до годинка, че и повече.Ако искаш си я запиши на ДМК, а което мислиш , че не трябва да го даваш ти си го хапвай.

# 693
Малиш, неправилно си цитирала разговора  Naughty

За първи път правя прехвърляне от една тема в друга. Грешката е моя.

# 694
Няма проблем   bouquet Отбелязвам, защото и аз останах изненадана от голямото количество сол в млякото.

# 695
Цитат
Цитат
Много често ми се случва да се ядосвам  на някого и даже да стигна и до ненавеждане.Наскоро мъжът ми ми кажа че не съм била такава преди че съм била положителна и не съм била толкова отрицателна към хората.Като се замисля има нещо такова.И искам  да ви попитам.Как се справяте с гнева заради други хора.Как постегате положителните мисли?  newsm78 объркана съм...
А защо не се навеждаш и какво постегаш с това?

Joy

# 696
  • Пловдив
Не, бе, хора, пералнята Е кученце и е залепила 6 години.  Laughing Ето така:

Цитат
Whirlpool,6 чуство,кученце голямо, 6 години залепи без болтче да и е сменяно.
+1. Пералнята е служила вярно като куче 6 години.  Laughing
Но сериозно, и аз така го разбирам - "куче" сигурно авторката нарича нещо, което си върши работата дълго и безотказно. "6 години залЕпи" ще да е нещо като "6 години закова".  Sunglasses

Уф, късно видях, че вече е бил постигнат консенсус върху разгадаването, но нищо.

# 697
  • София
Цитат
Здравейте майки!Ние сме на 6 месеца и искам да купя едни маратонки които много харесах.Цената ми е изгодна затова искам да не ги изтарва.Та въпроса ми е вие кой номер обувки носихте на годинка.Тези обувки които харесвам са 20 номер и незнам дали ще ни стават или ще са ни прекалено големи,и ще се налага ад купувам по малки.

Аз на годинка не помня кой номер съм носила, трябва да питам мама. А когато детето ми беше на годинка, аз носех 40 номер.

# 698
  • София
Цитат
Това се случва в гр.Пловдив ,дами и господа ,а не в провинцията ...
Mr. Green

# 699
  • София
Цитат
Mr. Green

Ама, разбира се. smile3521

# 700
Цитат
Mr. Green

Ама, разбира се. smile3521
Mr. Green лоши столичанки  Joy

# 701
Това е от типа "Да се смееш ли, да плачеш ли":
Цитат
Целта ли , аз ще ти кажа искам 3 а имам едно бебче момиченце на 2 месеца ! Болна съм на тема тризначкИ  Simple SmileМъжа ми разбра как ви мотая и реши че ме гони след бременна криза ! Мисля Александрина като поотрасне да правя опита за ин-витро за тризначки ! Извинявам се че ви обърках...  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad.Но наистина имам едно бебче,но не смятам да го показвам публично

Потребителката се преструвала на майка на тризначки.

# 702
  • София
Първо постна снимка на тризначки, след като беше разконспирирана написа този пост и пусна снимка на уж двумесечното си бебе, която също се оказа крадена.

# 703
  • София
 Shocked Shocked Shocked

# 704
  • Пловдив
А има ли съмнения за конкретни никова, че са тролове? Освен споменатите вече.

LemonDesi също беше в съюз с ева17, има и още един профил дето пак пише в темата за правителството -  MG18.
LemonDesi  НЕ Е ТРОЛ. Познавам я лично, и не само аз. Нищо не получава за писането си в която и да било тема в този форум. Главоболието не се брои.

Хайдеее, предприемат ответна акция платените от БСП.

Ето ви смешка.

Общи условия

Активация на акаунт