Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 389
  • 326
  •   1
Отговори
# 30
Хубаво де, ами аз съм забелязвала "медицински" тролове - пишат, че са лекари или оставят негласно усещане, че са медицински лица, и само дават компетентен акъл по разни теми, като обясняват, колко некадърни били лекарите на потребителите, как антибиотикът е грешен, или колко били в грешка потребителите да използват домашно или алтернативно лечение. И нямат никакви други публикации, в смисъл, по почти никакви други теми. Тия пък какви са и за какво се борят?

# 31
Има си един контингент, който съвсем безплатно го прави.

Съмнявам се доколко е безплатно, на някои направо си им личи работното време.  Laughing
Мен повече ме гризе любопитството за тези, които висят в политическите теми денонощно – на някакви стимуланти ли карат, или няколко човека покриват един профил?  Thinking

Ами аз влизам например в темата за Украйна 2-3х дневно покрай кафетата, написвам няколко поста колкото да дам няква друга от флуудващата гледна точка. И като дръпна назад докъде са  и има ли нещо ново - все едни и същи хора са писали неуморно без откат цял ден Това не са платени агенти обаче. Просто хъс, страст към темата нещо такова. Защото така или иначе тези теми се посещават от 10 души. Какъв е смисъла да държиш човек на щат там Rolling Eyes

# 32
Е, не гледай, че 10 пишат, ами колко четат...
И всяка лъжа, повторена няколко пъти, става истина, особено в интернет.
Пък и дори да не е лъжа, а просто наблягане върху недостатъците на политическите противници.

# 33
Не бе, хора, не говоря за обсъждане на политически или злободневни теми... Говоря за някакви откачалки, които си измислят личен или здравословен проблем, или даже цял измислен живот си създават, за да пишат тук. Толкова ли няма емоции в техния живот,  че чак си фантазират ситуации и занимават другите хора с тях... Каква нужда се запълва в съзнанието им, като са търсили подкрепа и внимание за несъществуващи неща? Това ми е чудно...
Ами точно това правят. Това е патология на съзнанието. Да се опиташ да впечатлиш някого с небивалици и измислици. Срещат се такива и сред редовно пишещите от години тук. Измислици-премислици, които са очевадни смешки, но тези хора си оцветяват безсмисления животец така. Толкова са плоски твърденията и толкова отдавна много хора ги познават реално, че няма как да заблудят нормалните и здравомислещи хора с лъжливата представа за себе си, която се опитват да пробутат, в повечето случай като много по-прекрасна, отколкото в действителност е. Това са несбъднати мечти - да са по-умни, отколкото са; да са по-красиви, отколкото са; да са по-добре материално, отколкото са; да са по-важни и значими, отколкото са... защото са болезнено наясно, че никога няма да са такива, за каквито си мечтаят. Така си създават фалшив свят, в който имат почитателки (обикновено такива, с още по-малко мозък от тях, за да им се възхищават на измислиците) и създавайки си мечтания живот, се увличат, та се самозабравят и стават смешни. Парадокс е, че никой от околните не им го казва в прав текст, защото повечето сами са били сред тези, които първоначално също са се вързали на великите думи на тези особи и са ги въздигнали в култ. А който си позволи да им го каже направо съответно е "злобен и завистлив", и затова го прави.
Политиката, политиканите и политическите теми не ме интересуват, там обстановката е силно нездравословна.

# 34
  • София
А как им се казва на тези, напоследък много зачестиха гледам - току що регистрирани и вече автори на нова тема, обикновено предполагаща поляризирани мнения. Пусне темата и изчезне. А мамите си пишат ли, пишат Rolling Eyes Правят ми впечатление тук, в семейния, в На път. Много е неприятно. Имам чувството, че непознат и направо неприятен за мен човек ми е влязъл в къщата Shocked Не че има лошо и новорегистрирани да пишат, форумът е за всички, но когато толкова зачести една и съща схема, някак си прави впечатление и то не добро.

# 35
Винаги ги е имало, само забраната за писане в тези подфоруми на хора с под 50 поста ги беше спряла по едно време. Но пък тогава редовно се ревеше в Правилата и Клюкарника, че не могат да пишат там и що за дискриминация е това.
Ето, сега отново им разрешиха да пишат и пак рев.
Няма угодия май.  Laughing

# 36
ама това не е от сега. още преди години потребителки са ни вдигали на балон Rolling Eyes
едната щеше да се самоубива, друга имаше 4знаци, третата онази .. първия такъв случай преди 2006та ... сякаш забравих й името с голямата драма ..станана нарицателно, но не се сещам сега ника й. беше ни побъркала. после имаше драмите на една жена от дания май беше

# 37
Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала...

Добре де, ама те нали ще излизат от друго IP? Или им пращат какво да пишат и те си го попълват newsm78

Не си даваш под наем профила, не пишеш по поръчение, а го продаваш на друг.
Аз пиша от пет IP  адреса и?

Ето, аз се съмнявам в този: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=418381.

# 38
Ето ви малко тролчета:

Мдам, филтърът ги отвя.

Цитирам тогава:

Цитат
Търся хора с профили в по-големите женски форуми - по няколко мнения ми трябват.
Пишете ми на лични.

Цитат
Здравейте,
Търся човек със стара регистрация в bg-mamma ако може да ми постне 1-2 линка.
Който може да помогне да ми пише на ЛС

Цитат
Трябва ми някой с хубав профил в bg-mamma
Трябва ми 1 да пусне 1 мнение в 1 тема, аз ще му дам линк към нея в БГ МАММА. Искам приличен профил с хубаво количество мнения, че моя го баннаха, а нямам време да си създам нов.

Не знам какво мога да платя за това, ама мога да предложа някакъв линк или някаква обратна услуга. Въпросния човек ще ми се налага да го потърся и още някой път, докато си създам необходимия акаунт. Ако някой чоже да помогне да драсне 1 лично съобщение. Ще се опитам да върна услугата по някакъв начин.

Приятна вечер на всички.

# 39
  • В тъмната гора.
А има ли съмнения за конкретни никова, че са тролове? Освен споменатите вече.

LemonDesi също беше в съюз с ева17, има и още един профил дето пак пише в темата за правителството -  MG18.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 19:08 от ~Мишел~

# 40
  • Пазете Гор
Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала...

Звучи ми като да струва много.
Ще взема да понапудря малко моя - да натрупам мненийца, да спра да пиша след употреба на алкохолец, ще си сложа шарен и мъдър подпис. За всеки случай.

# 41
И защото пишат в темата за правителството, и най-вече защото не ти харесва какво пишат, и трите са тролове  ooooh!

# 42
да де, но нали ?сът беше какво печелят, а не кои са.

# 43
  • В тъмната гора.
Има си един контингент, който съвсем безплатно го прави.

Съмнявам се доколко е безплатно, на някои направо си им личи работното време.  Laughing
Мен повече ме гризе любопитството за тези, които висят в политическите теми денонощно – на някакви стимуланти ли карат, или няколко човека покриват един профилThinking

И аз се чудех как въпросната Лемъндеси виси и дебне в нета, при наличието на работа и две деца. Не може да и насмогне човек, колкото и да се старае, защото все пак трябва да сготви, да отиде до магазина, да спи...а тя пише ли пише. заработила е сериозна сума, няма празно.

# 44
Деси има леви идеи, но от това, което знам за нея, не мисля, че й се плаща, за да пише Peace

Просто доста пламенно защитава идеите, в които вярва и зад които стои - същото е и в социално засегнатите тематики, така и за малката Меган в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт