Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 407
  • 326
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Е,такова нещо не бях виждала!   newsm09 Тук е много сериозно положението! doh

# 16
  • Пловдив
Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала. Отнесено за сравнение към една свободна платформа с блогове, където аз и без да пиша имам по 10 000 прегледа на месец, идеше реч за сума в края на възможните числа, съставени от четири цифри.
Моя профил защо никой не иска да го купи?!?!!? Mr. Green

# 17
Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала. Отнесено за сравнение към една свободна платформа с блогове, където аз и без да пиша имам по 10 000 прегледа на месец, идеше реч за сума в края на възможните числа, съставени от четири цифри.
Моя профил защо никой не иска да го купи?!?!!? Mr. Green

Защото Янтре, аудиторията не е таргет на никой.
Досега да сме позабогатели, иначе  Laughing

# 18
Има си един контингент, който съвсем безплатно го прави.

Съмнявам се доколко е безплатно, на някои направо си им личи работното време.  Laughing
Мен повече ме гризе любопитството за тези, които висят в политическите теми денонощно – на някакви стимуланти ли карат, или няколко човека покриват един профил?  Thinking

# 19
   Я, как става това? Купуват на някого профила и после пишат от него, така ли? Баси...

# 20
А, защо непременно да купуват профили?
Наемат някого да пуска техни неща от свое име - например за реклама на сайт или услуги.

# 21
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

Добре де, ама те нали ще излизат от друго IP? Или им пращат какво да пишат и те си го попълват newsm78

Спускат указания, да. Нали преди година, май беше  newsm78, във форума на Капитал един потребител беше забравил да си изтрие указанията и те се виждаха под поста му. Пишеше какво  да напише, кога /примерно след 10-ина поста/ и с какво емотиконче. Голям смях и подигравки падна, но след ден мълчание пак почнаха да пишат от профила.    

Момичета, нали знаете, че това си е официален бизнес. Ето Илияна Йотова си беше купила положителни коментари от ПР агенция. Т.е. тази агенция разполага с ен на брой готови и работещи тролове в различни популярни форуми и платформи и ги дава под наем. Разбира се, за целта могат да се създадат и нови, но ще събудят съмнение.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3251978

Чубака от политическата тема си беше образцов трол. Пишеше чат-пат и в темата за тенис за маскировка, но иначе действаше 1 към 1 по указанията за троловете. Напишете името в търсачката, прочетете постовете и ще добиете представа как се пише за отвличане на вниманието и създаване на дрязги за разводняване на темата.

# 22
Аз съм срещала поне 3 '' майки '' пишещи по отчетни теми, а се оказва, че няма подобно нещо. В тези случаи според мен се касае за жени, не можещи да имат деца или желаното дете или просто хора със завидно свободно време Rolling Eyes

# 23
Има си един контингент, който съвсем безплатно го прави.

Съмнявам се доколко е безплатно, на някои направо си им личи работното време.  Laughing
Мен повече ме гризе любопитството за тези, които висят в политическите теми денонощно – на някакви стимуланти ли карат, или няколко човека покриват един профилThinking

Понякога пишат двама, при ева17 просто си личеше, че се включва и втори човек с коренно различна писмена култура.  Laughing Но не съм сигурна дали официално си пишат така, или се е включвал я гадже, я член от семейството.

Осигуряването на профили се осъществява и чрез създаване, и чрез купуван/наемане на реален профил. Но създаването си излиза най- евтино.

# 24
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=460106 - Нов трол няма и половин час от регистрацията и вече е в защитата на Св. Бареков

# 25
  • София
Създаването иска време, че и да се развие в някакъв приемлив образ. Понякога хвърлям по едно око в алтернативния и особено в темите за диети и всякакви чудодейни хапчета за отслабване се сипят, сипят тролове на парцали.

ха, сега, хвана ни параноята - кой от редовните е нает? Thinking

# 26
Че и никът напълно подхожда с политическата платформа и лице, за което лобира Laughing

# 27
ха, сега, хвана ни параноята - кой от редовните е нает? Thinking

Според мен всеки, който цикли на дадена тема и пише ли, пише едно и също.
Нормално е да човек да има мнение по даден въпрос и да го изкаже веднъж, даже и два пъти в рамките на една тема, но от третия път нататък вече става прекалено натрапчиво и съмнително.
Която и политическа тема да отворя, има няколко ника, които са през пост. Няма умора, няма отегчение, няма отказване. Като навити с пружинки са и пишат денонощно едно и също до припадък.

# 28
Създаването иска време, че и да се развие в някакъв приемлив образ. Понякога хвърлям по едно око в алтернативния и особено в темите за диети и всякакви чудодейни хапчета за отслабване се сипят, сипят тролове на парцали.

Laughing Joy

Повечето "политтролове" на управляващите са с номерация, ето и Барековия вече си има номер.

Тук има доста интересно инфо за троловете:

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/02/27/2251067_naruchnik_za_plateni_trolove/

# 29
  • София
Която и политическа тема да отворя, има няколко ника, които са през пост. Няма умора, няма отегчение, няма отказване. Като навити с пружинки са и пишат денонощно едно и също до припадък.

в този аспект са ми направили силно впечатление няколко ника от политическите теми.

колкото до това кой ги наема, изнесе се информация и за други политически сили - напр., ДСБ.

тук малко се изкривяват нещата, защото оригиналното понятие за "трол" в Интернет е по-друго.
платените драскачи, лайквачи и контент-набирачи са различни по цел и поведение.

п.п. и не ми казвайте, че понякога и добре известни, "почтени", така да се каже, никове, не пускат в Клюкарника теми, дето са ачик за генериране на трафик и постинги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт