Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 390
  • 326
  •   1
Отговори
Въпросът ми е провокиран от вчерашна тема, където беше цитирана и разобличена някаква самозванка, която си беше измислила тризнаци, за да пише в темата за близнаците. Даже беше откраднала снимка на три момиченца от блога на някаква жена. Разобличена или не, какво печели от това, че описва измислена ситуация и останалите ѝ отговарят?  newsm78
Аз ползвам форума за мои специфични здравословни проблеми и съм получавала много информация, която лекарите, не знам, мързи ги да дават. Но привличането на внимание към несъществуващи проблеми с какво би помогнало на троловете? Освен да скучаят и да си запълват времето, не мога да намеря друго обяснение...

# 1
  • В тъмната гора.
В медийното пространство се въртяха едни цифри - суми, изплатени на троловете от БСП.
Обаче явно изливането на пари по този начин е приключило, тъй като троловете скоро не са се изявявали. Най-активни бяха по време на протестите, буквално произвеждаха хонорарите си. Сега е сухичко по темите.

# 2
Пари печелят, как "какво"

# 3
Сега е сухичко по темите.
Ммда, и Биг брадър няма, тогава наизскачат също много от тях....

# 4
Не бе, хора, не говоря за обсъждане на политически или злободневни теми... Говоря за някакви откачалки, които си измислят личен или здравословен проблем, или даже цял измислен живот си създават, за да пишат тук. Толкова ли няма емоции в техния живот,  че чак си фантазират ситуации и занимават другите хора с тях... Каква нужда се запълва в съзнанието им, като са търсили подкрепа и внимание за несъществуващи неща? Това ми е чудно...

# 5
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не бе, хора, не говоря за обсъждане на политически или злободневни теми... Говоря за някакви откачалки, които си измислят личен или здравословен проблем, или даже цял измислен живот си създават, за да пишат тук. Толкова ли няма емоции в техния живот,  че чак си фантазират ситуации и занимават другите хора с тях... Каква нужда се запълва в съзнанието им, като са търсили подкрепа и внимание за несъществуващи неща? Това ми е чудно...

Може да има едно 10% хора с психични разстройства и заболявания, но в 90% от случаите така се създават някакви уж съществуващи съфорумци с уж реални истории и проблеми, и после тези профили се ползват от срещу заплащане в политическите и злободневни теми. В темата за правителството ева17 си беше платен трол, но като кликнеш върху профила излиза участие в други теми за училища, пише за детето си, че била учителка и т.н. В същото време от време на време пишеше с ужасни правописни грешки, а пък през останалото време пишеше нормално. Laughing Когато я изобличихме и Тати най- накрая се намеси, си изтри профила.   

# 6
Именно! Вселена, чудесно си го написала!
Аз не един и два пъти съм се съмнявала, че тук има група човеци, които градят образ/и и съм го споделяла.

Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала. Отнесено за сравнение към една свободна платформа с блогове, където аз и без да пиша имам по 10 000 прегледа на месец, идеше реч за сума в края на възможните числа, съставени от четири цифри.

# 7
Според мен, търсят внимание, което в реала им липсва. Има страшно самотни хора.

# 8
  • София
А има ли съмнения за конкретни никова, че са тролове? Освен споменатите вече.

# 9
  • София
Eто един: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=456967;sa=showPosts   Laughing
Чак ми горчи от сладко!  Crazy
Иначе,всеки според целите и интересите си! И тук-там някой ку-ку за цвят!

# 10
Ето още един: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=456926;sa=showPosts

Случайно вчера някъде беше цитирана темата за близнаците: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768026.45 та оттам ми се породи питанката.

Иначе както Вселена го е обяснила, вече makes sense.

# 11
  • Tам през Атлантическия океан
Пари печелят, как "какво"

Безплатна терапия  Mr. Green

# 12
Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала...

Добре де, ама те нали ще излизат от друго IP? Или им пращат какво да пишат и те си го попълват newsm78

# 13
  • София
Не знам, обаче аз съм тук от 2006 г. и това е поредната фалшива майка на близнаци или тризнаци. Имало е доста неприятни истории с фалшиви майки и деца преди, явно неуравновесените мними майки имат неудържимо влечение към близнаци...

# 14
От 2006та досега ми се струва, че съм засичала само един платен потребител - беше поставен, за да споменава една и съща лъжа до откат, където може. Изчезна внезапно, според мен беше очевидно, че е платен, започна невинно с история за болния си родител,изчезна 1-2х и най-накрая окончателно,  но не и преди да си създаде широк фенклуб . Очакавах го отново покрай Украинските събития, но честно казано не мисля, че бг-мамма е таргет на някого точно по тази тема, а и по други не мисля, че този форум вече е интересен на плащащите за политическа пропаганда. Има си един контингент, който съвсем безплатно го прави.
Останалите - дали ще висят в една тема по 15 ч. дневно и ще се разписват с  еднотипни твърдения на широк ред, или просто изпитват садистично удоволствие да тормозят хората измисляйки себе си и историите си  са  психични случаи, които не мога да анализирам, а в повечето случаи отминавам.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 17:07 от 10 c`s

Общи условия

Активация на акаунт